PS. Mam prośbę odnośnie tego klipu w HD, mógłby ktos to jakos ładnie zripowac z youtube do mp3? Bo nigdzie nie moge znaleźć mp3 w dobrej jakości a nie mam chwilowo dostepu do swojego komputera i nie mam jak zrobić ripa. Dzięki z góry.
Man Meadow
- Mateusz
Re: Man Meadow- "Love is gonna get you"
http://www.youtube.com/watch?v=3nOGi9a_lbg Pod tym linkiem po kliknięciu na "obejrzyj w wysokiej rozdzielczości" mozemy obejrzec klip i posłuchac kawałka "love is gonna get you" w idealnej jakości dźwięku i obrazu 
PS. Mam prośbę odnośnie tego klipu w HD, mógłby ktos to jakos ładnie zripowac z youtube do mp3? Bo nigdzie nie moge znaleźć mp3 w dobrej jakości a nie mam chwilowo dostepu do swojego komputera i nie mam jak zrobić ripa. Dzięki z góry.
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2009 15:27 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
To ta sama osoba? Brzmi to jak Kopalnia.Skyliner89MT pisze:rok temu była Isis Gee (dzisiejsza Lidia Kopania), więc czas na coś w stylu Modern Talking.
- Blue Forever
- Kontakt:
Nuta na prawdę spoko. Więcej takich - niech rynek się otwiera!!
-
jkris
ale to troche zenujace zeby Polske reprezentowali Szwedzi, nie uwazasz... w sumie nie rozumiem dlaczego pozwala sie na cos takiego w regulaminie Eurowizji? jaki to ma sens i gdzie tu logika?Skyliner89MT pisze:wolałbym, żeby Polske reprezentowali Man Meadow.
- you're my heart
Zgadzam się ze zdaniem jkrisa.Być może są za słabi aby reprezentować Szwecje i dlatego chcą reprezentować Polske?

- Mateusz
Nie można 2 razy reprezentowac swojego kraju na Eurowizji, a Szwecje reprezentowali w tamtym roku zdobywając 2 miejsce. Mają bardzo dobry kawałek i niech wygrają ale również wolałbym aby nasz kraj reprezentowali Polacy. Choć z drugiej strony wspominajac "wyczyny" Wisniewskiego czy Komarenko to moze i lepiej że mamy swoich Szwedów (tzn. jutro sie okaże czy mamy):)you're my heart pisze:Zgadzam się ze zdaniem jkrisa.Być może są za słabi aby reprezentować Szwecje i dlatego chcą reprezentować Polske?
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie można 2 razy reprezentować kraju...? Ale właśnie rok temu Szwecję reprezentowała zwyciężczyni całego festiwalu z 1999, tyle że tym razem była 18...
Man Meadow owszem byli rok temu drudzy, ale w polskich eliminacjach w głosowaniu telewidzów.
Man Meadow owszem byli rok temu drudzy, ale w polskich eliminacjach w głosowaniu telewidzów.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Mateusz
A to chyba mi sie coś pomyliło
Tak mi sie gdzieś obiło o uszy że dwa razy pod rząd nie może ten sam wykonawca reprezentowac kraju ale byc moze znowu coś namieszałem 
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Tak właśnie przeglądałem przed swoim postem trochę historię festiwalu i polskich eliminacji, no i skoro oni rok temu byli drudzy w głosowaniu telewidzów to jestem prawie przekonany że w tym roku to co najmniej powtórzą. No, chyba że publiczność jednak postawi na kogoś aktualnie popularnego (Chamski?) z mniej przebojowym kawałkiem. Ale też rok temu MM dostali zaledwie dwa punkty od jury. W tym roku, z tymi chórkami oby nie było tak samo 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Mateusz
Ja nawet nie wiem kto to jestArCrack pisze:No, chyba że publiczność jednak postawi na kogoś aktualnie popularnego (Chamski?)
Świetną ma tą balladę, bardzo mi sie podobajkris pisze:z drugiej strony bezkonkurencyjna jest dla mnie Lidia Kopania
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Ten koleżka wygrał program Jak oni śpiewająMateusz pisze:Ja nawet nie wiem kto to jest
- Skyliner89MT
A jak Celine Dion reprezentowała (o ile pamięć mnie nie myli) w 1988 roku Szwajcarie na Konkursie Eurowizji to było dobrze... ? Polska nigdy nie miała dobrej piosenki na Eurowizje. Jedynie piosenka Edyty Górniak "To Nie Ja" w 1994 roku zajeła 2 miejsce. Ballada była rok temu w wykonaniu Isis Gee "For Life", teraz czas na jakiś dancowy kawałek czyli Man Meadow "Love Gonna Get You" i według mnie to jest najlepsza piosenka spośród innych kandydujących, które chcą reprezentować Polske w Rosji. Na 2 miejscu daje Lidie Kopanie. Ale pewnie ona pojedzie znając życie...
. A może dzięki wystepą Thomasa w Polsce pojedzie Man Meadow. Jutro o 22:40 wszyscy będziemy znali odpowiedź kto będzie reprezentował Polske na Konkursie Eurowizji w Rosji. Bardzo chciałbym żeby to byli Man Meadow
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- you're my heart
No ja też chciałbym aby było to Man Meadow.Mają fajne dynamiczne piosenki.

- Peter
Ja wolę sto razy by to był Man Meadow niż jakaś Kopania, która nie maiała żadnego znanego i dużego przeboju. Man Meadow to coś przynajmiej w stylu MT.
Szwecja zawsze słynęła z dobrej muzyki (Roxette, Ace of base) ale dawno nie miała czegoś dobrego (September mnie osobiście nudzi i nie trafia do mnie a poza tym nie jest to wielka gwiazda) a Man Meadow ma fajną piosenkę i jak będzie następne utwory produkowal w tym stylu to bedzie przyjemnie tego posłuchać, najgorzej tylko z chórkami i przydałby im się Nino z Kingiem i Bendorfem.
- Gasolina91
- Peter
Ja uważam, ze właśnie nie, bo dobry falset ma Nino albo Scholz a oni niebardzo.