Atlantis pisze:Poza tym głos Thomasa ewidentnie nie pasuje do takich piosenek, jest za wysoki, za delikatny i za słodki co dodatkowo pogłębia ten mocno nieciekawy efekt.
Ja uważam, że jest odwrotnie. Głos Thomasa do tego pasuje, wystarczy posłuchać Is this love, czy For your eyes only albo Tell it to my heart. Uwielbiam tego rodzaju muzykę, zwłaszcza w wykonaniu Thomasa.
Ooo, moja ulubiona dyskusja "głos Thomasa pasuje/nie pasuje do.." - mogę się przyłączyć? Zgadzam się z Atlantis - bardziej podoba mi się zderzenie owego łagodnego głosu Thomasa z bardziej dynamiczną muzyką, bo fajnie to wychodzi na zasadzie swoistego kontrastu. Natomiast subtelna muza + delikatny głos = hmm.. takie tam sobie smędzenie. Choć to kwestia gustu, wiem, że masa osób kocha wolne kawałki z wokalem Thomasa. A ja nie.
angel pisze:Dla mnie osobiście jest to jedyna najgorsza piosenka Modern Talking w ich karierze.
Hyhy, a co powiesz na I'm not guilty Dla mnie to szorowanie dna od spodu i klasyczny strzał w stopę...
shizonek pisze:Choć to kwestia gustu, wiem, że masa osób kocha wolne kawałki z wokalem Thomasa. A ja nie.
Ja uwielbiam wokal Thomasa, we wszystkich gatunkach muzycznych, w których miał on okazje nagrywać
Do swingu i jazzu, jak dla mnie, Thomas pasuje idealnie , toteż proste jest, że jak dla mnie "Blackbird" jest istną "Modern Talking'owską" perełką
secret_girl pisze:ale nie wydaje mi się,żeby ta piosenka została wydana jako singiel...?
Została wydana na singlu TV Makes The Superstar, ale jako "samodzielny" singiel, faktycznie nie została wydana. Ale to nie ma nic do rzeczy, bo pytam się tylko jak Wam się ona podoba, gdyż jest dość nietypowa jak na MT (ale oczywiście świetna )