Sposob na comeback?

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Pointrox

Sposob na comeback?

Post autor: Pointrox »

Witam,
wpadlem na interesujacy pomysl (jak zwykle xD)
Pamietacie wielki powrot MT z programu Wetten dass w '98?
To ciekawe co by sie wydarzylo gdyby zrobili cos takiego, ale ani DB, ani TA nie beda wiedziec kto jest po drugiej stronie. Zaspiewaliby? A moze po prostu zeszliby ze sceny? Jak myslicie?

P.S: Przepraszam za brak polskiej czcionki, ale Playstation Portable tejze nie obsluguje :P
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Re: Sposob na comeback?

Post autor: phantomas »

A to miało by być na zasadzie randki w ciemno? :lol:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Pointrox

Post autor: Pointrox »

phantomas pisze:A to miało by być na zasadzie randki w ciemno? :lol:
No tak, jak za dawnych lat :D
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

śmiałbym sie jak by po 2 stronie była nora i thomas śpiewa :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

A może po jednej stronie byłby Dieter a po drugiej Nadja? Na pewno by wtedy Dieter reaktywował Blue System.
alunia13

Post autor: alunia13 »

Po jednej stronie Dieter po drugiej Thomas...
Ale by mieli miny jakby siebie zobaczyli xD To by było coś! :D
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Peter pisze:A może po jednej stronie byłby Dieter a po drugiej Nadja? Na pewno by wtedy Dieter reaktywował Blue System.

Ty to piszesz na poważnie, bo jeśli nie to zaakcentuj mocniej następnym razem. ze to tylko żarty.

Pora uzmysłowić sobie wreszcie, że Bohlen jest skończony, jedyne co mu pozostało to pajacowanie w DSDS i Supertalent, ale i to się kiedyś znudzi i przestaną go zatrudniać do reklamy kafelków czy czego tam jeszcze. Od rozpadu MT w zasadzie nic nie zdziałał tak na prawde, wszystkie jego piosenki, które zdobyły popularność zdobyły ją dzięki promocji w takich właśnie programach, a w momencie spadku popularności np. Alexa skończyła się i współpraca. Przypomnijcie sobie o płytach Tineo i DDF. Dwie inicjatywy i dwie porażki, no co z tego, że nagrania na nich zawarte są dobre, skoro się to nie przyjęło? A tu ciągle jest wiara w powrót projektu, ktory nawet 10 lat temu cieszył się średnim wzięciem, to co byłoby dziś? Jeden wielki obciach.

Ja wiem, że niektórzy ciągle uważają,m że Bohlen jest zmuszany do komponowania takiej a nie innej muzyki i jakby mógł to skomponowałby po raz tysięczny nowe Brother Louie, a MT niedługo powróci bo chcą tego miliony fanów. Tylko, że pora porzucić wreszcie mrzonki i zacząć cieszyć się tym co jest, a na obecną sytuacje spuścić zasłonę milczenia, bo każda kolejna płyta to nowe uczucie deja vu "ja to już u kogoś słyszałem" albo tak jak w wypadku ostatniej płyty Medlocka — jedna ballada w pięciu wariacjach, a poza tym refreny z jednych piosenek, zwrotki z innych i tak w kółko.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
Peter

Atlantis pisze: Od rozpadu MT w zasadzie nic nie zdziałał tak na prawde, wszystkie jego piosenki, które zdobyły popularność zdobyły ją dzięki promocji w takich właśnie programach, a w momencie spadku popularności np. Alexa skończyła się i współpraca. Przypomnijcie sobie o płytach Tineo i DDF. Dwie inicjatywy i dwie porażki, no co z tego, że nagrania na nich zawarte są dobre, skoro się to nie przyjęło?
Więc tak: Współpraca z Alexem była czymś naprawdę sensowny, bo była alternatywą dla MT, przynajmniej dla mnie, a zakończona została z powodu Alexa, któremu się nie podobały piosenki napisane dla niego przez Bohlena i wolał grać rocka na czym wyszedł jak Zabłocki na mydle. :wink:
Co do DTH to faktycznie sprzedaż tego albumu na kolana nie rzuca, co go może zniechęcić do tworzenia takiej muzyki (czyt. reaktywacji Blue System) Możliwe, ze masz rację, że już chyba nie będzie BS (tak tylko pomarzyłem) A co do płyty Tineo nie uważam jej za dobra i tyle. Dla mnie to była porażka.
alunia13

Post autor: alunia13 »

Zgadzam się z Atlantis ! Ja już od dłuższego czasu tak twierdze :idea:
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Na comeback trzeba mieć dobry pomysł który się przyjmie na rynku. Trzeba wiedzieć z czym sie chce ponownie do swiata wejść...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

A może nie tak jak zaproponował Pointrox tylko np: zaprosić z osobna TA i DB do jakiegoś Talk Showa i ciekawe co by było gdyby się spotkali :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

ciekawe co by było
Awatar użytkownika
Peter

To by było, że Thomas by wyszedł ze studia, gdzie nagrywają program.
Awatar użytkownika
justysia854

Post autor: justysia854 »

Peter pisze:To by było, że Thomas by wyszedł ze studia, gdzie nagrywają program.
Myslę ze to nie Thomas by wyszedł, tylko Dieter. Bohlen jest porywczy i nerwowy, Thomas potrafi sie opanować....
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Oni by razem wyszli. Thomas w jedną a Dieter w drugą stronę i nie oglądali by się za siebie :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

justysia854 pisze:Myslę ze to nie Thomas by wyszedł, tylko Dieter. Bohlen jest porywczy i nerwowy, Thomas potrafi sie opanować....
Tak myślisz? A ja myślę, że Bohlen zrobiłby wszystko by znowu współpracować z Andersem, ale Thomas nie chce go znać i by wyszedł ze sudia.
ODPOWIEDZ