Kolega Peter poprosił mnie o założenie tematu o tym zespole, więc uległem jego prośbie
Nie przepadam za ich piosenkami z lat 90tych, ale te po reaktywacji bardzo mi się podobają.
Tutaj też upada teza, że dzisiaj nie wykorzystuje się instrumentów do grania
Wszystko ok.phantomas,ale nie mam dostępu do pierwszego z filmów.Pojawia się komunikat,ze w tym kraju film nie jest dostępny.Może sam poszukam-na własną rękę...
Kurczę,trzeci tez niedostępny
Najbardziej podoba mi się w tym zespole głos Robbiego Williamsa,głos ma naprawdę ciekawy, jego solówki są nie które ciekawsze niż jak śpiewał w Take That.
A tak z piosenek tego zespołu to chyba piosenka "Back For Good" jest dla mnie jedynym fajnym utworem.
angel pisze:A tak z piosenek tego zespołu to chyba piosenka "Back For Good" jest dla mnie jedynym fajnym utworem.
przy okazji, dla tych, ktorzy nie wiedza- Dieter z tej wlasnie piosenki zaczerpnal tytul comeback'owej plyt MT w '98... oczywiscie nie zrobil tego bez pozwolenia, ale panowie z Take That nie mieli nic przeciwko temu. pamietam, ze Dieter powiedzial takze, ze jesli kiedys beda chcieli uzyc jakiejs piosenki MT to nie ma sprawy
Dla mnie Take That to przede wszystkim How deep is your love, Babe i Could this be the magic. A ten nowy Take That do mnie nie trafia, jest za ostry, mamy dobry wokal takiego Marka Owena w Shine, ale jakoś ta melodia do mnie nie trafia.
Są podobno plany, żeby Robbie Williams wrócił do zespołu. W mediach i wśród fanów zdania są mocno podzielone. Teraz kiedy zespół jest na topie, a kariera Robbiego podupadła mówi się, że zrobiłby to tylko dla pieniędzy.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
To jeszcze czekamy na wątek o New Kids On The Block !
Skoro tak jesteś zainteresowany tym zespołem, poszperaj w sieci i podziel się swoją wiedzą. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie?
Swoją drogą nie porównywałbym "starego" Take That do tego po reaktywacji. Panowie są już jednak dorośli i ich muzyka jest zdecydowanie dojrzalsza.
Nowy singiel Take That z płyty "Circus". Początek przypomina trochę Simona&Garfunkela, może przez wokal Marka Owena.
Wersja live, ponieważ przez głupotę ludzi, którzy nie mogą się dogadać, w UK nie można oglądać mnóstwa materiałów na Youtubie, w tym oficjalnych teledysków
Swoją drogą panowie świetnie śpiewają na żywo.
Rule The World
Panowie są dalej w świetnej formie. 4(!) singiel z płyty "The Circus". Niestety Dieter w dzisiejszych czasach może tylko pomarzyć o takich sukcesach.
Said It All - świetna piosenka http://w76.wrzuta.pl/audio/4JWGg5YWz0D/ ... aid_it_all