Ja też muszę jutro sobie nagrać. Patrzcie, że często na ten program trafiam przy okazji bo jakoś jego szczególnym fanem nie jestem a tu raz nie śledzisz (bo raczej nie powiem że oglądam namiętnie, prędzej TV jest na podglądzie z cichym dźwiękiem a przy kompie coś inne robię a do tego muzyka z kompa leci ) a tu akurat był Thomas. Powinni gdzieś w opisie programów TV napisać, kto będzie gościem danego programu.
you're my heart pisze:Ale ludzi nazbierało się teraz na forum
No bo to jest mniej więcej tak jak z kumulacją w toto-lotka. Niby ludzie średnio w tym uczestniczą ale jak jest większa niż zazwyczaj wygrana to szturmują oddziały "LOTTO".
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Adi pisze:Ja też muszę jutro sobie nagrać. Patrzcie, że często na ten program trafiam przy okazji bo jakoś jego szczególnym fanem nie jestem a tu raz nie śledzisz (bo raczej nie powiem że oglądam namiętnie, prędzej TV jest na podglądzie z cichym dźwiękiem a przy kompie coś inne robię a do tego muzyka z kompa leci ) a tu akurat był Thomas.
Ja dokładnie tak samo! Ale dzisiaj zapomniałam o jaka to melodia(przeważnie z mamą oglądam) bo były mecze a tu taka suprise mi sprzed nosa uciekła xD
A co do filmiku to mi sie trasznie wolno sciaga
Ale działają i są genialnej jakości Dzięki wielkie :*
A Thomas bosko wygląda
Ja się przede wszystkim cieszę z tego że Robert Thomasa zaprosił. Ten program jest już na antenie ładnych parę lat i dopiero teraz było nam dane zobaczyć w nim występ Thomasa. Thomas robi w ostatnim czasie wiele dobrego i coś czuję, że ten rok będzie dla niego jeszcze lepszy niż poprzedni. A propos - czy ktoś może już wie coś na temat jego letniego przyjazdu do Polski ? Termin i ew. gdzie wystąpi ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Mam nadzieję, że w tym dziale podpasuje ten cytat, który znalazłem na You Tube w komentarzach na temat muzyki Modern Talking.
alinkaskrzek (1 dzień temu)
"Wszystkie komentarze nie odpowiedzą na to co dzieje się w duszy człowieka,który uwielbia ich muzykę!Po prostu CHCE SIĘ ŻYĆ OD NOWA!!!!"
Fajny komentarz. Podpisuję się pod tym obiema rękoma.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Mam nadzieje że Thomas w tym roku zaliczy więcej koncertów w Polsce niż w zeszłym roku.Szczególnie chciałbym aby jego koncert odbył się gdzieś w Województwie Wielkopolskim
Jestem w szoku . Dziś dowiedziałam się od rodziców,że Thomas występował w "Jakiej to melodii", bo oglądali i dał wspaniały występ,a ja tego nie widziałam .
Czemu nikt na forum nie powiadomił nas fanów,że dziś Thomas będzie występował w tym programie Nikt o tym nie wiedział czy co??
Jestem zła na siebie ,że nie oglądałam tego,no ale cóż jutro zobaczę koniecznie powtórkę tego programu.
angel pisze:Czemu nikt na forum nie powiadomił nas fanów,że dziś Thomas będzie występował w tym programie Nikt o tym nie wiedział czy co??
No właśnie sęk w tym, że chyba ciężko było się o tym dowiedzieć, bo raczej w programach TV, np. w necie nie zawsze pisze, jacy goście wystąpią w danym programie muzycznym. Ja nie wiem. Być moze na stronie TVP gdzieś tam w odpowiednim dziale było to wcześniej napisane ale z drugiej strony, kto będzie codziennie śledził i komu by przyszło do głowy, że w "Jakiej..." wystąpi Thomas
Na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że nie tylko ty nie widziałaś występu Thomasa bo i ja też nie. jutro powtórka jeszcze nas ratuje.
Kuba.K. pisze:Przed chwilą (18:53) Thomas Anders zaśpiewał "Brather Louie" szkoda tylko że z plejbecku
w tym programie kazdy spiewa z playbacku, nawet stali wokalisci z Janowskim nan czele. taka jest jego formula, ze wokale nagrywane sa wczesniej. Thomas pewnie nagral ten wystep przy okazji sylwestra