Good Karma

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
labambino

Re: Thomas - album 2008/2009

Post autor: labambino »

Gasolina91 pisze:Jak widać teraz Dieter nie ma pomysłu na siebie...ale ja jestem ciekawa co bedzie z jego musicalem?
Pewno totalna klapa jak kiedyś....facet się juz chyba wypalił,albo naprawdę kreuje sie na gwiazdora TV zamiast robic to co mu najlepiej wychodziło(oprócz oszukiwania).
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Peter

Re: Thomas - album 2008/2009

Post autor: Peter »

Mam nadzieję, że dzięki duetowi z Sandrą piosenka okaże się przebojem, album sukcesem i Warner wznowi Whispersa. :-) A Pollydor pozostałe płytki, z których ja chętnie bym sobie kupił Barcos de cristal.
Awatar użytkownika
justysia854

Re: Good Karma - album 2008/2009

Post autor: justysia854 »

No wlasnie- im wiekszy sukces odnisie Thomas (a tego mu życzę) tym wieksze szanse na reedycje wczesniejszych plyt, nie ukrywam ze zacieram ochoczo raczki:) bo brakuje mi wszystkich plyt Thomasa poza Songs forever, this time i different :(
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja mam nadzieje na sukces tej płyty. Bo jesli zrobi sie głośno o Thomasie to może też i trochu o MT? Choć MT już nie powróci...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Znając zdolności marketingowe Thomasa, promocja będzie takim samym nieporozumieniem jak w przypadku "Ibizy". Obym się mylił.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
jkris

Post autor: jkris »

phantomas pisze:Znając zdolności marketingowe Thomasa, promocja będzie takim samym nieporozumieniem jak w przypadku "Ibizy". Obym się mylił.
ja mysle, ze tu zdolnosci nie maja nic do rzeczy. raczej mozliwosci. poza tym, Thomas ma ludzi od marketingu i nie sadze zeby sam sie tym zajmowal.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Skoro tak, powinien zauważyć, że ma beznadziejnych współpracowników i się ich pozbyć :roll:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
SIMALA

Post autor: SIMALA »

KARMA w wolnym tłumaczeniu oznacza "przeznaczenie" i wywodzi się z kultury Dalekiego Wschodu. Jeśli podążyć tym tropem, nowa płyta Thomasa może być gatunkowo zbliżona do ambientu. Lekkie bity, orientalne dźwięki. Dla mniej zorientowanych - trance'owy klimat.
Awatar użytkownika
Peter

No coś w tym jest bo remix Ibizy z singla a także 2 piosenki z 2 singla są utrzymane w muzyce clubowej, jakby takie coś było to byłoby super i TA znalazł wreszcie swoją niszę.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Thomas orientalny....brzmi ciekawie :wink:
Point Of No Return
jkris

Good Karma

znamy juz tytuł nowej płyty Thomasa, mieliśmy okazję uslyszeć kilka utworow z niej i zdaje sie, ze wreszcie oczekiwania wszystkich fanow sie spelnia. plyta zapowiada sie na bardzo taneczna, zblizona stylem do Modern Talking. czas najwyższy zalozyc osobny watek dla najwazniejszej plyty tego roku ;-)

jak Wam sie podoba Good Karma?
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2009 12:25 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Atlantis

Re: Good Karma

Post autor: Atlantis »

Ja jestem pozytywnie zaskoczony, kawałki są dużo lepsze niż się spodziewałem, sprawiają o wiele korzystniejsze wrażenie niż Ibiza i Foir you (które, mam nadzieje na albumie się nie znajdą). Good Karma przypomina mi klimatem Never Been Loved Before, a zdecydowanie najbardziej podoba mi się Everybady Wants to Rule The World, ma najbardziej chwytliwą melodię (choć i tak Bohlen dla MT i nie tylko pisywał znacznie lepsze).
Jeśli reszta utworów utrzyma ten poziom, może to być najlepszy solowy album Toma.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
jkris

Atlantis pisze: kawałki są dużo lepsze niż się spodziewałem, sprawiają o wiele korzystniejsze wrażenie niż Ibiza i Foir you (które, mam nadzieje na albumie się nie znajdą).
ja wrecz przeciwnie, mam nadzieje, ze kawalki pojawia sie na plycie i poki co uwazam, ze Ibiza jest najlepsza z nich wszystkich. ale zeby ocenic ostatecznie musialbym posluchac tych kawalkow w dobrej jakosci...
warto tez zauwazyc, ze to nie sa ostateczne wersje piosenek i jak mowi Thomas beda jeszcze miksowane...
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Racja, jednak wydaje mi się, że są to jednak zupełnie inne klimaty, i niestety te w Ibizie nie przypadły mi do gustu. a Everybody... jest na prawdę świetny i osobiście takich utworów bym sobie życzył.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
Peter

Good Karma jest bardzo fajny, Everybody wants to rule the world jak i The night is still young to bardzo dobre piosenki, pewnie singlem promujacym płytę Będzie The night is still young. Super brzmi Thomas w duecie z Sandrą.....Album będzie rewelacyjny, będzie na poziomie Lost and Found albo Down on sunset. :D
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2009 12:41 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Jeżeli wszystkie piosenki będą utrzymane w tym klimacie piosenek do których dał nam filmik Jkris,album może być naprawde ciekawy chociaż nie bardzo podoba mi się tytułowy utwór-"Good Karma" :wink:
Obrazek
ODPOWIEDZ