Pozdrawiam:
Kuba.K.
No polemizowałbym z tym dla mnie SLS jest najlepszą piosenką BS, a zaraz po niej When Sarah smiles i Love is such a lonely sword.Skyliner89MT pisze:. Są znacznie lepsze piosenki Blue System niż "Sorry Little Sarah" np. "I Want To Be Your Brother" czy "Under My Skin" i wiele innych...
"Sorry Litte Sarah" można powiedzieć że zapoczątkowała sukcejsy "Blue System", mówię można powiedzieć ponieważ pierwszą piosenką tej grupy jest "Gankster love". Ale ona nieukazała się na singlu. Ja osobiście nieodważył bym się powiedzieć że jest lepsza piosenka grupy np."Blue System" od "Sorry Litte Sarah". Ale owszem są dobre i bardzo dobre piosenki Blue systemu ale je stawiam po "Sorry Little Sarah"Skyliner89MT pisze:Są znacznie lepsze piosenki Blue System niż "Sorry Little Sarah"
Nie koniecznie, bo na pewno pierwszą na longplayu, a pierwszą piosenką BS było chyba SLS, które wyszło przed In the garden of venus.Kuba.K. pisze:"Sorry Litte Sarah" można powiedzieć że zapoczątkowała sukcejsy "Blue System", mówię można powiedzieć ponieważ pierwszą piosenką tej grupy jest "Gankster love". Ale ona nieukazała się na singlu. Ja osobiście nieodważył bym się powiedzieć że jest lepsza piosenka grupy np."Blue System" od "Sorry Litte Sarah".