Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!
Ja wybrałem "Lucky Guy" ze względu chyba na tą disco-techno wersję tej piosenki, którą miałem okazję zaszłyszeć. Pozostałe też fajne, włącznie z historyczną "YMHYMS" ale myślę, że chyba przyszedł czas aby w listach przebojów "NAJ" pora dać szansę innym, mniej docenianym utworkom.
A widzę, ze na chwilkę obecną "Lucky guy" jest egzequo z "YMHYMS". Będę kibicował jednak mojej piosence.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Witam na forum, tylko napisz coś o sobie najlepiej w dziale nowi użytkownicy. Co do piosenek, to Daniel dobierając kategorie stworzył tu prawdziwą grupę śmierci stawiając nas przed arcytrudnym wyborem, ja jednak mam nadzieję, że faworyt po ciężkiej walce wygra grupę jak i cały turniej.
Mój głos na YMHYMS... jedynym godnym konkurentem z 1 albumu dla tej piosenki jest You can win... ale tutaj nie ma takiej opcji, a swoja drogą nie za dużo juz tych "bitew"???
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'