Wyniki ankiety - komentarze...

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Wyniki ankiety - komentarze...

Post autor: Didi&Thomas »

Zapoznałem się właśnie z wynikami ankiety podsumowującej ubiegły rok pod kątem działalności artystycznej naszych idoli - t.j Thomasa i Dietera. Podsumowując je nie mogę oprzeć się wrażeniu, że każdy z nich został przez nas oceniony obiektywnie i zgodnie z tym na co zasługuje. Thomas zapunktował zdecydowanie dzięki swojej większej aktywności - koncertował, wydawał nowe single, chyba nie pomylę się bardzo jeśli powiem, że wygląda na człowieka o wiele bardziej zainteresowanego od Dietera kontaktami z Fanami (np. ostatni czat). Ten rok może być jeszcze ciekawszy, bo ja np. już nie mogę się doczekać Jego nowej płyty która ma być utrzymana w rytmach znanych z MT czy zbliżonych do Kylie Minoque. Upatruje w tym szansę na duży komercyjny sukces albumu. Wreszcie planowany latem koncert w Polce (oby tym razem nie łączony z festivalem) może przynieść nam wiele radości i wzruszeń.
A Dieter...
No cóż.. jest mi bardzo przykro to powiedzieć, ale chyba nie można się było spodziewać jakiś fajerwerków z jego strony. Dla mnie ostatni dobry rok Dietera to rok 2006 i album "Der Film". DJ Otzl to jakieś kompletne nieporozumienie, Mark Medlock ? Bez rewelacji. Bladość, bladość i jeszcze raz bladość. Zamknięcie się w roli jurora, w dodatku chyba nazbyt zapatrzonego w siebie i nieomylność swoich werdyktów to za mało by zyskać przychylność wiernych Fanów. Wszyscy pamiętamy innego Dietera - przebojowego, fantazyjnego, pełnego kreatywnych pomysłów. Czy coś może się w tym roku zmienić ? To zależy od Dietera i tego czy będzie mu się jeszcze chciało...Mam cichą nadzieję że tak
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
justysia854

Re: Wyniki ankiety - komentarze...

Post autor: justysia854 »

Ja bede szczera- nie bardzo wiem co zrobi w tym roku Dieter i szczerze mówiąc jak dla mnie to niewiele musi robić;). Interesuje się tylko MT którego juz nie ma (tzn. nie ma fizycznie bo w naszych sercach istniec bedzie zawsze:) ) i kariera solowa Thomasa. Jednak pomijając fakt, że jestem fanką Thomasa i oceniając obiektywnie- fakty sa niepodwarzalne- Thomas koncertował, wydał single, teraz szykuje się nowy album, zjazd fanów, kolejne koncerty w Polsce- brzmi obiecująco dlatego uwazam ze Thomas zasluzyl na wyższą ocenę:)
Dieterowi całkiem szczerze zycze powodzenia i sukcesów w nowym roku, a moze raczej wiekszej wyobraźni i więcej pomysłów:) Może jeszcze czyms nas zaskoczy (oby pozytywnie ;) )
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
alunia13

Post autor: alunia13 »

Poprzedniczka wyraziła wysztko to co ja miałam zamiar napisac :D
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Dla mnie Dieter nie zrobil nic, co by mnie zainteresowalo.
Wydawanie plyt Medlocka czy innych niemieckich "idoli" malo mnie interesuje.
Dopiero album skladankowy hitow Blue System jest tym, na co czekalem - tyle ze to juz rok 2009.
W 2008 Dieter dla mnie nie istnial (podobnie jak w latach wczesniejszych).

Za to Thomas zrobil bardzo wiele, a dla polskich fanow w szczegolnosci - wiele koncertowal i mozna go bylo ogladac w TV :)
Moze za wiele nie nagral, ale zawsze cos.

Dieter jest w o tyle dziwnej sytuacji, ze jako tworca piosenek MT - nie moze z nimi koncertowac :)
Chyba ze bedzie "spiewal" glosem Thomasa z playbacku ;) hehe
To Thomas teraz spija cala smietanke po MT.
A Dieter co najwyzej moze sobie pokoncertowac z piosenkami Blue System, czego oczywiscie nie bedzie robil, bo nie widzi w tym sensu.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Dla mnie najważniejszym wydarzeniem był oczywiście Thomas w Polsce!!!
I mam nadzieje ze w tym roku cześciej u nas bedzie i super by było jakby był w Spodku w Katowicach, wtedy na pewno nie opuściłabym tego występu :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Ankieta poszła według mnie tak jak powinna no i gratulacje zwycięscy :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

justysia854 pisze: Dieterowi całkiem szczerze zycze powodzenia i sukcesów w nowym roku, a moze raczej wiekszej wyobraźni i więcej pomysłów:) Może jeszcze czyms nas zaskoczy (oby pozytywnie ;) )
O tak...jakby nasi panowie jakoś sie dogadali to mógłby powstać jakiś miły utworek w stylu MT :)
No i ciekawe co z tym musicalem Dietera...?
Point Of No Return
ODPOWIEDZ