Adi pisze:Thomas w roli nowego 007. To by było coś.
Czemu nie, Thomas w wydaniu "007" wyglądał by bosko
A pozatym nieznamy jeszcze jego umiejętność aktorskich...chyba że ktoś zna filmy w którym wystapił, jako aktor
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
O ile jeszcze te za czasów starego Modern Talking były całkiem całkiem to już te po rozpadzie do roku 1995 były obrzydliwe według mnie to był najgorszy image Thomasa.
to ja uwazam odwrotnie- za czasów starego MT te wlosy byly nie do zniesienia, a pozniej juz jakos dalo sie na nie patrzec:) aczkolwiek bezprzecznie Thomas jest jak wino- im starszy tym lepszy:P i obecny image jest zdecydowanie najlepszy:)
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
ja uważam że każdy wiek ma swoje prawa,Thomas we wczesnym MTwyglądał uroczo w długich włosach,bardzo pasowały do jego młodej "nieopierzonej"hi,hi twarzy,natomiast Thomas dzisiejszy wygląda wspaniale w krótkiej aczkolwiek bardzo nowoczesnej fryzurze.Bo chyba raczej ciężko byłoby wyobrazić go sobie dzisiaj w długich włosach.
justysia854 pisze:dzisiaj- to bylaby tragedia długie włosy:)
Ale wydaje mi się, że dzisiaj Thomas i tak ma bujniejsze włosy aniżeli np. z 8-10 lat temu, kiedy to czasami naprawdę miał króciutkie włosy. Choćby zdjęcie z okładki "Alone".
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
heh, wszystko zalezy od tego jak wlosy sa wycieniowane... mozna zrobic tak, ze optycznie jest ich mniej a mozna i tak zeby bylo wiecej, a moze po prostu Thomas przeszczepił sobie troche włosów:)
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'