Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!
A ja na "Just we two". Niekoniecznie muszę znaleźć się w obozie wygranych no chyba, żeby to były notowania na giełdzie akcyjnej.
A właśnie w samochodzie akurat słuchałem tej piosenki w wersji wydłużonej i nawet całkiem, całkiem. Bardzo fajny utworek, taki inny trochę. Aż dałem sobie na czas utworku "power" w samochodzie. Ale zaraz potem ściszyłem bo nie lubię dyskoteką jeździć. Może na 15-20 min to jest fajnie ale potem to męczy podczas dłuższej jazdy, zwłaszcza po nocy kiedy teraz trzeba uważać za miastem na oblodzonej nawierzchni. Jeszcze na autostradzie jeszcze jakoś się jedzie ale lokalną dróżką już "Nightriderem" (KIT z klasycznego serialu ) się nie będzie. A bynajmniej jest to ryzykowne w zimę.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Nie ma co ale Atlantis zdeklasował wszystkich w tym albumie i tu już nic ciekawego się nie wydarzy więc wszyscy wiemy że Atlantis jest zwycięscą 3 albumu
you're my heart pisze:Nie ma co ale Atlantis zdeklasował wszystkich w tym albumie i tu już nic ciekawego się nie wydarzy więc wszyscy wiemy że Atlantis jest zwycięscą 3 albumu
To było wiadomo od momentu, jak Atlantis rozłożył na łopatki Brothera.
Następna bitwa to The 1st Album.
Zapowiada się bardzo interesująco
Witam
Nie będę oryginalny ... oczywiście Atlantis !
Chociaż pozostałe 2 utworki też są super, a właściwie cały 3 album jest dla mnie nr 1 w dyskografii z lat 80-tych