Magic Symphonies - The Very Best Of Blue System.
- Peter
Magic Symphonies - The Very Best Of Blue System.
Nareszcie, wspanaiała płyta nam się ukaze, co myślicie o trackliscie, bo mi się bardzo podoba, szczególnie dysk 1 i 3.
- Daniel
Re: Magic Symphonies - The Very Best Of Blue System.
Bardzo fajnie, ze to nie jest typowe "single collection", bo tego sie obawialem.
Kilku piosenek oczywiscie mi brakuje, jak Praying To The Aliens czy Satellite To Satellite - ale za to sa Talk To Me oraz Heartache No. 9, ktorych sie nie spodziewalem. Nie wiem tylko czy nie przesada z tymi wieloma wersjami Magic Symphony - to swietna piosenka, ale co za duzo to nie zdrowo
Plytka (a wlasciwie 3) u nas pewnie zakosztuje z 80 zeta, ale mysle ze i tak bedzie warto
Kilku piosenek oczywiscie mi brakuje, jak Praying To The Aliens czy Satellite To Satellite - ale za to sa Talk To Me oraz Heartache No. 9, ktorych sie nie spodziewalem. Nie wiem tylko czy nie przesada z tymi wieloma wersjami Magic Symphony - to swietna piosenka, ale co za duzo to nie zdrowo
Plytka (a wlasciwie 3) u nas pewnie zakosztuje z 80 zeta, ale mysle ze i tak bedzie warto
- Peter
Nawet gdyby kosztowała więcej, to ją kupie, amoże będzie tak jak All the best, w końcu to jedna firma ją wydała.Daniel pisze:Plytka (a wlasciwie 3) u nas pewnie zakosztuje z 80 zeta, ale mysle ze i tak bedzie warto
Pytanko do Arka, czy to się będzie dało kupić w Polsce? Strasznie to chcę mieć.
- Daniel
To by bylo niezle, bo w Empiku byla po 40 zeta!Peter pisze:a może będzie tak jak All the best, w końcu to jedna firma ją wydała.
Tylko ze juz niedostepna - ciekawe czemu.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
- Gasolina91
Ja tak naprawdę nigdy nie widziałam w Empiku czy w Media Markt żadnej składanki Blue System. Raz widzialam tylko Walking on a Rainbow i był tylko jeden egzemplarz
Point Of No Return
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie wiemPeter pisze:Pytanko do Arka, czy to się będzie dało kupić w Polsce? Strasznie to chcę mieć.
Jeśli nie będzie tego w polskich sklepach, na pewno będę ściągał to sobie z Niemiec, mogę wziąć dodatkowe egzemplarze jeśli ktoś będzie jeszcze zainteresowany.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Daniel
Jesli cena nie bedzie kosmiczna, to ja bardzo chetnieArCrack pisze:Jeśli nie będzie tego w polskich sklepach, na pewno będę ściągał to sobie z Niemiec, mogę wziąć dodatkowe egzemplarze jeśli ktoś będzie jeszcze zainteresowany.
- Peter
Ja też chcę, raczej nie zależnie od ceny.ArCrack pisze:Jeśli nie będzie tego w polskich sklepach, na pewno będę ściągał to sobie z Niemiec, mogę wziąć dodatkowe egzemplarze jeśli ktoś będzie jeszcze zainteresowany.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
ja też porosze tylko zeby cena była z umiarem...
- Peter
Jak to nie będzie droższe niż 120 zł, to ja chętnie.
- Daniel
Osobiscie podejrzewam, ze bedzie to 60 - 80 zl.
- Blue Forever
- Kontakt:
No - ja oczywiście też się piszę!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Poczekajmy, może jednak wydanie w Polsce będzie. Na pewno jest bardziej prawdopodobnie niż w wypadku składanki dla Hitparade.
Jeśli nie, parę dni przed premierą założę temat w dziale Giełda żeby o tym przypomnieć. Dużo zależy od kursu euro, ale 120zł na pewno to nie będzie
Jeśli nie, parę dni przed premierą założę temat w dziale Giełda żeby o tym przypomnieć. Dużo zależy od kursu euro, ale 120zł na pewno to nie będzie
Jak piszesz tak cię widzą.
- Maro_D
Ciekawy zestaw tej składanki, nie da się ukryć. Zawarto utwory z 7" singli, remiksy "Magic Symphony". Widzę tylko jeden brak - "She's A Lady" na singlu w Hiszpanii ukazało się w krótszej wersji. Dziwi mnie, że na tej kompilacji takowa nie została zawarta. Byłaby to chyba premiera na CD.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Gasolina91
Jak ukaże sie to w Polsce to poczekam, może trochę taniej za to dam...
Point Of No Return