Patty Ryan

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Arek20

Patty Ryan

Post autor: Arek20 »

A co myslicie o tej pani?Ja niedawno poznalem jej pare naprawde niezlych utworkow:1 z nich przypomina linia melodyczna there too much blue(MT)-IM FEELING SO BLUE-wg mnie swietnie zaspiewana piosenka przez Patty.YOURE MY LOVE(MY LIFE) nie trzeba chyba komentowac:)i kolejne dwie wspaniale piosenki:LOVE IS THE NAME OF THE GAME oraz I DONT WANNA LOOSE TONIGHT.A jakie sa wasze opinie na temat Patty?
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

You're my love you're my life (w wersji extended jest spiker radiowy mówiąco coś o two guys from west germany-myślę, że chodzi o MT)
Stay with me tonight (z takim hiszpańskim/włoskim nibyrapem-może to Luis albo ktoś inny ze Studia33)

oraz

I'm feeling so blue
Chinese Eyes

czyli piosenki MT-pochodne

To jest to co lubię odnośnie Patty Ryan.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Przemo

Post autor: Przemo »

A mi spodobał się jej ostatni "wyczyn": "Summer Night in Moscow" w grupie z panami z Systems in Blue. Fajny kawałek. No i ten chóóóórek :D
Przemo
Gość

Post autor: Gość »

Wogule uważam że duecik z panami z Systems In Blue Paty Ryan może zaliczyć do udanych.
Przemo

Chociaż wolałbym na jej miejscu C.C.Catch. Lepiej wygląda i tak wspaniale "jodluje" śpiewając.
Przemo
Gość

Duet z CCC pomógłby i Systems In Blue i samej C.C.Catch
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Sama CC próbuje obecnie zmontować album w stylu mniej wiecej trance, łagodne techno, więc Systems In Blue są jej w tej chwili wybytnie nie po drodze ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Przemo

Jeśli montowanie będzie miało tempo i efekt taki, jak ostatnie dokonania, to czarno widzę jej karierę. Chyba jedynie przez litość bym to kupił, dla nazwy "C.C.Catch", która kiedyś coś znaczyła... Przykre, bo Panna (?) Muller chyba sama sobie szkodę robi na sił usiłując być "inna".
Przemo
Gość

Nie sądze żeby CC zdobyła serca klubowiczów - moje osobiste zdanie.
Przemo

Jeśli nie zmieni stylu, to szanse ma nikłe. Ja podczas słuchania "Silence" cierpiałem okropnie i w pełni zgadzałem się z przesłaniem artystki, modląc się o koniec przeboju i płynącą z głośników ciszę...
Aż strach pomyśleć, co Caro nam zafunduje wydając cały album w takim stylu.
Przemo
Gość

Wydaje mi się że jej głoś nie bardzo pasuje do takiego brzmienia, no ale zobaczymy.
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

chyba, że zacznie "jodłować" w tym swoim trance'ie może taka mieszanka wybuchowa odniesie sukces :lol: a tak na poważnie to szkoda jej, bo jeszcze jest młoda, niezle wyglada i moglaby cos zrobic fajnego a uparcie idzie w zlym kierunku i w koncu dojdzie do tego, ze jedynym rozwiazaniem na promowanie swojej muzyki bedzie sprzedawanie jej za posrednictwem strony internetowej.
Przemo

Musiałaby chyba sama ją kupować. Do spółki z bratem... :D
Przemo
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Jako, że to temat o Patty Ryan to się wypowiem na jej temat:

Ciekawym albumem jest "The Love Is The Name Of The Game" i te hity, jak You're My Love You're My Life, Stay With Me Tonight, czy żywce z Modern Talking. "Top Of The Line" jest już raczej przeciętniakiem.

A jeśli chodzi o nowości CC Catch:

Silence to wogóle do kitu jej wyszło. Ale za to Shake Your Head...w sumie mogło być lepiej ale nie było źle.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Nie wypowiadałem się o Patty Ryan, bo jej nie lubię choć kilka utworów ma całkiem przyjemnych "Down On My Knees" i "I Don't Wanna Lose You Tonight". Natomiast wracając do CC to ''Shake Your Head" jest jednym z moich ulubionych w jej repertuarze. Przez pewien okres zaraziłem tą piosenką sporo znajomych. Dziś nadal często do niej wracam.
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Moj zdecydowany faworyt to "I Don't Wanna Lose You Tonight" w unikatowej wersji Extended (ta albumowa konczy sie zbyt szybko !).

A co do pani Catch i piosenki Silence... no coz - teledysk oglada sie fajowo, ale piosenka z tego marna. Skoro nie chce wracac do muzyki w stulu Bohlena, to moze powinna zastanowic sie nad czym w typie Kylie Minogue albo nowego wcielenia Madonny (zreszta plyta Madonny jest wyraznie wzorowana na Kylie).
ODPOWIEDZ