Ja Cheri Cheri Lady
Po raz pierwszy usłyszałem/am...
- you're my heart
Po raz pierwszy usłyszałem/am...
Jaki utwór Modern Talking usłyszałeś/aś pierwszy?
Ja Cheri Cheri Lady
Ja Cheri Cheri Lady

-
alunia13
Re: Po Raz pierwszy Usłyszałem/am...
Ja kiedyś z nudów poszłam do brata żeby dał mi jakąś płytke do posłuchania, no i dał mi Final Album 
Jak włączyłam płytke to pierwsza myśl "ja to skądś znam"... Strasznie spodobały mi się ich piosenki i zaczęłam szukac w necie informacji o tym wspaniałym zespole i ich innych piosenkach. Zabijcie mnie ale niepamiętam którą pierwsza piosenkę włączyłam

Jak włączyłam płytke to pierwsza myśl "ja to skądś znam"... Strasznie spodobały mi się ich piosenki i zaczęłam szukac w necie informacji o tym wspaniałym zespole i ich innych piosenkach. Zabijcie mnie ale niepamiętam którą pierwsza piosenkę włączyłam
"You can win, If You want..."
- Peter
To był chyba rok 1989 i usłyszałem Cheri cheri lady i od tej pory jestem ich fanem.
- Krzychu
- Członek TAFC Polska
Mnie mama puściła najpierw Cheri Lady a następnie Brother Louie.

- Adi
Ja to chyba najpierw usłyszałem w 1986 czy 1987 "Geronimos Cadilac" w Teleexpresie no i potem zaczęła się fascynacja. Pamiętam to jak przez mgłę ale pamiętam. 
- Daniel
A ja Chery Chery Lady w 1986, potem Brother Louie i C.C.Catch - Cause You Are Young (wszystko w 86).
Byc moze wczesniej cos przypadkowo slyszalem, ale wtedy jeszcze nie kojarzylem zespolu.
Byc moze wczesniej cos przypadkowo slyszalem, ale wtedy jeszcze nie kojarzylem zespolu.
-
Ninio
Cheri cheri lady,brother louie albo Atlantis is calling w koncercie zyczen. Jako dzieciak Modern talking kojarzylem z tych piosenek. Pierwszy album to Let's talk about love u sasiada a wlasny to Romantic warrior ktory dostalem na gwiazdke '87.
- Gasolina91
U mnie było tak samo, tylko z różnicą ze to był rok 1998Peter pisze:To był chyba rok 1989 i usłyszałem Cheri cheri lady i od tej pory jestem ich fanem.
Point Of No Return
- krystian395
ja pierwszy raz usłyszałem również Cheri Cheri Lady i było do w 1998r po wydaniu Back For Good

You are not alone - I'll be there for you........
- Gasolina91
U mnie nie było to Cheri Cheri Lady z albumu. Lecz wersja z 1985 r i to usłyszłam z Disco Relax i od tamtej pory kocham ten zespół 
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mój kuzyn miał piosenki Brother Louie, Geronimo's Cadillac i Cheri Cheri Lady i to u niego po raz pierwszy miałam styczność z Modern Talking,ale którą z nich usłyszałam jako pierwszą też nie pamiętam a teledysk Cheri Cheri Lady w Koncercie Życzeń a potem Atlantis Is Calling
(oczywiście lata 80'te).
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
raz kuzyn puścił Geronimo's cadilac na youtube i zaczeło mi sie podobać
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
mój znajomy mi pusicił mi takie kawałek Brother Louie w 1996 po usłyszeniu też CHERI_Cherry lady mi te piosenki się mi bardzo z podobały
-
sunnysunday
Hoho, ja pierwszy raz słyszałem You`re my heart... z lat 80-tych i potem gdzieś miesiąc później w tv ich zobaczyłem i byłem zachwycony. Od tamtej pory byli i są moim zespołem nr 1
Great 80`s
- użytkownik #1463
Ja nie pamiętam co pierwsze dokładnie usłyszałem, ale prawdopodobnie było to ''You're my heart you're my soul'' zasłyszane we wczesnych latach 90's, bo zawsze mi to wpadało w ucho 
- Adek
Pierwszą piosenką, którą usłyszałem, było Cheri Cheri Lady w roku 98, pamiętam, że wtedy w polsacie był pewien program, w którym leciały teledyski piosenek z lat 80-tych i wśród nich był klip w/w utwóru MT, który namiętnie ogladałem przez cały tydzień 
Modern Talking.....i wszystko jasne!