@Przemo: ale ja się nie obraziłam

Prawdę mówiąc pomyślałem dokładnie to co napisałeś Po napisaniu swojego postu) - czyli wpada nie wiadomo skąd i żąda... oj nie, z tym się nie zgodzę

Nie żąda, a prosi, to chyba jest duża różnica
Singli nie potrzebuje, tylko wersje instrumentalne. Mam wszystkie płyty BS, ale w podstawowych wersjach. W sumie proszę o wszystkie utwory bo póki co nie mam żadnych (instrumentalnych).
Co do mojej osoby... od razu zaznaczę że nie jestem jakimś specjalnie tam fanem BS czy MT. Po prostu podoba mi się ta muzyka i od czasu do czasu jej słucham już od 20 lat
W sumie na Wasza stronę "wpadłam" przez przypadek (ach te google

). Pewnie nie uwierzycie, ale właśnie z niej dowiedziałam się o istnieniu Systems in Blue

Płytkę sobie załatwiłam, wysłuchałam i... cóż, spodobało się

Może nie wszystko, ale uważam że wyszło to "chłopcom" całkiem przyzwoicie
Kilka dni temu składałam sobie (i znajomym) album z prywatnymi zdjęciami (na DVD) i tak pomyślałam że jako tło muzyczne podłożę wersję instrumentalną "Magic Mystery", którą właśnie odtwarzał jetAudio

Jak pomyślałam, tak zrobiłam, moim zdaniem wyszło bardzo fajnie

Idąc za ciosem, pomyślałam że może lepiej podłożyć "oryginał", czyli utwory BS. Niestety, nie posiadam ich (instrumentalnych oczywiście)... Tak więc, nie pozostało mi nic innego jak ich poszukać. Ciężko, bardzo ciężko cokolwiek znaleźć. Nie ma co ukrywać, nie jest to już tak popularna muzyka jak kiedyś. Pomyślałam więc o Waszym forum/stronie.
Oto i cała historia

Rozumiem że nie mogę niczego oczekiwać, ale gdyby się komuś mocno nudziło, nie było by to jakimś wielkim obciążeniem, czy też po prostu, miałby na to ochotę (bez skojarzeń panowie

) to z miłą chęcią przyjmę pomoc w postaci tych utworów
Cóż, chyba wszystko. Dziękuję za poświęcony mi czas, pozdrawiam... Mirelka