Wersje instrumentalne utworów Blue System

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
ODPOWIEDZ
Mirelka

Wersje instrumentalne utworĂłw Blue System

Post autor: Mirelka »

Kochani, czy ktoś może mnie poratować i powiedzieć (podesłać?) skąd można pobrać wszystkie (lub większość) instrumentalnych wersji utworów Blue System. Zaznaczam że interesują mnie tylko instrumentalne wersje. Z góry wszystkim dziękuję za pomoc.

Ps. Próbowałam to pobrać eDonkey'em, niestety jest tak mało źródeł że nie ma szans na to :(

Przepraszam Modka za umieszcze posta w błędnej kategorii :) Na szczęscie szybciutko i bezszelestnie to poprawił :D

Pozdrawiam, Mirelka
Arek20

Post autor: Arek20 »

Najlepiej to zamowic sobie oryginalne single z Niemiec:PAlbo kupic na Allegro:P
Mirelka

Arek20 pisze:Najlepiej to zamowic sobie oryginalne single z Niemiec:PAlbo kupic na Allegro:P
Świetna pomoc, wspaniała, rewelacyjna, że też sama na to nie wpadłam :P

Rozumiem że nikt mi tu nie pomoże... :(
Przemo

Post autor: Przemo »

Nie ma co od razu się obrażać :wink: Po prostu wszystko chyba musi mieć swoją kolejność. Pogadaj trochę z tym głównie samczym gronem, weź udział w dyskusjach, daj się poznać... A Ty już przy pierwszym kontakcie żądasz futra... (sorry, za seksizm, jakoś samo się tak napisało) :] My obsypiemy Cie prezentami, a Ty zabierzesz zabawki i o nas zapomnisz...
Ponoć kobiety są lepszymi psychologami niż mężczyźni. :wink:
A tak przy okazji doprecyzuj jakich kawałków Ci brakuje, bo jeśli liczysz na komplet singli, to chyba zbyt wygórowane masz oczekiwania.
Przemo
Arek20

Do Przemo:Lepiej bym tego nie powiedzial:)Pozdrawiam
Przemo

Do Arek20: A tak przy okazji, skoro już tu jesteś: czy dostałeś ode mnie informację na PW? Coś dziwnego się tam dzieje, bo ja np. albo nie mogę wysłąc, albo dostaję 5 razy to samo od nadawcy, albo mam sygnał, że nadawca ma info, że ode mnie wpłynęło, a skrzynka pusta. Pisałem do Ciebie parę razy i nie wiem, czy sprawa nieaktulana, czy po prostu coś szwankuje.
Do Moderatora: Sorry, wiem, to złe miejsce na takie pisanie.
Przemo
Arek20

Dzis Ci wyslalem na poczte piosenki...sprawdz
Przemo

OK, Odpowiadam na PW.
Przemo
Mirelka

@Przemo: ale ja się nie obraziłam ;) Prawdę mówiąc pomyślałem dokładnie to co napisałeś Po napisaniu swojego postu) - czyli wpada nie wiadomo skąd i żąda... oj nie, z tym się nie zgodzę :) Nie żąda, a prosi, to chyba jest duża różnica ;)

Singli nie potrzebuje, tylko wersje instrumentalne. Mam wszystkie płyty BS, ale w podstawowych wersjach. W sumie proszę o wszystkie utwory bo póki co nie mam żadnych (instrumentalnych).

Co do mojej osoby... od razu zaznaczę że nie jestem jakimś specjalnie tam fanem BS czy MT. Po prostu podoba mi się ta muzyka i od czasu do czasu jej słucham już od 20 lat :)

W sumie na Wasza stronę "wpadłam" przez przypadek (ach te google :)). Pewnie nie uwierzycie, ale właśnie z niej dowiedziałam się o istnieniu Systems in Blue :) Płytkę sobie załatwiłam, wysłuchałam i... cóż, spodobało się :) Może nie wszystko, ale uważam że wyszło to "chłopcom" całkiem przyzwoicie ;)

Kilka dni temu składałam sobie (i znajomym) album z prywatnymi zdjęciami (na DVD) i tak pomyślałam że jako tło muzyczne podłożę wersję instrumentalną "Magic Mystery", którą właśnie odtwarzał jetAudio :) Jak pomyślałam, tak zrobiłam, moim zdaniem wyszło bardzo fajnie :) Idąc za ciosem, pomyślałam że może lepiej podłożyć "oryginał", czyli utwory BS. Niestety, nie posiadam ich (instrumentalnych oczywiście)... Tak więc, nie pozostało mi nic innego jak ich poszukać. Ciężko, bardzo ciężko cokolwiek znaleźć. Nie ma co ukrywać, nie jest to już tak popularna muzyka jak kiedyś. Pomyślałam więc o Waszym forum/stronie.

Oto i cała historia :) Rozumiem że nie mogę niczego oczekiwać, ale gdyby się komuś mocno nudziło, nie było by to jakimś wielkim obciążeniem, czy też po prostu, miałby na to ochotę (bez skojarzeń panowie :D) to z miłą chęcią przyjmę pomoc w postaci tych utworów ;)

Cóż, chyba wszystko. Dziękuję za poświęcony mi czas, pozdrawiam... Mirelka
Przemo

No to, żeby nie było, że trafiłaś na jakieś szowinistyczne grono egoistów, zerknij w miarę szybko do swojej skrzynki PW. To tak na dobry początek. :wink:

Pozdrawiam
Przemo
Mirelka

Przemo pisze:No to, żeby nie było, że trafiłaś na jakieś szowinistyczne grono egoistów, zerknij w miarę szybko do swojej skrzynki PW. To tak na dobry początek. :wink:
Serdecznie dziękuję, w końcu od czegoś trzeba zacząć :) Właśnie słucham...

O ile to możliwe i w miarę możliwości, proszę o więcej ;)

Może napiszę co już udało mi się "zdobyć":

Blue System - 48 Hours (Instrumental)
Blue System - Deja Vu (Instrumental)
Blue System - Magic Symphony (Instrumental)
Blue System - Reprise (Instrumental)

Tego ostatniego nagrania jakoś sobie nie przypominam, szczególnie że to brzmi jak jakaś... symfonia? Hm... muszę odnaleźć to nagranie na którymś z albumów.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

To nagranie pochodzi z soundtracka "Die Stadtindianer". Jest to nieco zmieniona wersja "Final" z "Hello America", które jest z kolei instrumentalną wersją "Crossing The River".
Jak piszesz tak cię widzą.
Mirelka

ArCrack pisze:To nagranie pochodzi z soundtracka "Die Stadtindianer". Jest to nieco zmieniona wersja "Final" z "Hello America", które jest z kolei instrumentalną wersją "Crossing The River".
O jej... na pewno bym na to nie wpadła. Dziękuje za informacje.
ODPOWIEDZ