Modern Talking - Comeback w 2010??
- Peter
Re: Modern Talking - Comeback w 2010??
To było na RTLu, tak tylko w 1987 był wywiad z Dieterem i z Thomasem tylko że już osobno i oboje się widzieli przez ekran i nawet się przysłuchiwali uważnie, a teraz to Thomas nie będzie chciał nawet spojrzeć na Dietera. Raczej z comebacku nici, chyba, ze Thomas poniesie jakieś kompletne niepowodzenie.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
I już niebawem będzie wszystko wiadome. W lutym będę po raz kolejny na FC-Party więc osobiście o to zapytam Thomasa...
... choć przeczuwam jaka będzie odpowiedź.
Przecież Thomas szykuje nowy solowy album a Dieter postanowił bawić się jedynie w nowe DSDS (a to jak dobrze wiadomo nijak ma się do ewentualego Comebacku!!!) a pozatym Didi chce się wykazać jako producent Musicalu (jeden nieudany z 1989 roku ma już na swoim koncie...) i raczej nie wróży to na jakikolwiek COMEBACK... niestety!
... choć przeczuwam jaka będzie odpowiedź.
Przecież Thomas szykuje nowy solowy album a Dieter postanowił bawić się jedynie w nowe DSDS (a to jak dobrze wiadomo nijak ma się do ewentualego Comebacku!!!) a pozatym Didi chce się wykazać jako producent Musicalu (jeden nieudany z 1989 roku ma już na swoim koncie...) i raczej nie wróży to na jakikolwiek COMEBACK... niestety!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- you're my heart
Szczerze w to wątpie po ostatnim rozpadzie MT Thomas powiedział że nie chce mieć nic wspólnego z Dieterem i szczerze wątpie aby znów odnieśli sukces
ps.jestem tu nowy
ps.jestem tu nowy

-
alunia13
MOONCHILD pisze:Ja powiem tak....
"Diamonds Never Made a Lady"... but a Man! W imię kasy można nawet zrobić comeback razem z Lechem Kaczyńskim....
Bez urazy. kocham MT ale nie oszukujmy się... akcja charytatywna to nie jest. Jeśli poczują "taką potrzebę" to się zejdą i walną jeszcze kilka albumów.
Just for money, drodzy państwo...
haha Lechu xD xD
Zgadzam się z wszystkim
"You can win, If You want..."
-
MOONCHILD
Powiedział.. nie powiedział... Co my wróżki jesteśmy...?
Cały ten zgiełk z rozpadami, zejściami, to w lewo to w prawo to tak na prawdę tylko szum medialny, który ma na celu przedłużenie zainteresowania grupą (lub jej członkami) po osłabnięciu zainteresowania ich twórczością. Mało razy tak bywało... ? Prezydent z Premierem też NIGDY mieli nie latać razem a latają... Wałęsa chciał Kwaśniewskiemu "nogę podać" a jednak razem na imprezy teraz chodzą itd itd itd...
Ja byłbym ostrożny w dowodzeniu czego to by ktoś nie zrobił a już kategorycznie nie stosowałbym słów "zawsze" i "nigdy".
Nie wierzę, że mając tylu fanów na całym świecie nie będą chcieli raz jeszcze zabłysnąć... a może i wiele razy...
Czy to nie aby taka poza, jakaś swoista droga którą idą obaj..? Dziś się prztykamy jutro gramy... Pamiętajcie że kto się lubi ten się czubi i choć to Niemcy to płynie w nich gorąca krew i jakoś nie przypuszczam aby chcieli po sobie zostawiać negatywna otoczkę.
Ile razy rozpadał się i schodził Kombi.. a Papa Dance..? A inni...? Ostatnio nawet Maanam się rozpadł... zapewne po to żeby w przyszłym roku zrobić WIELKI COMEBACK. A Tina Turner...? Never... no i co z tego never wyszło..?
Spokojnie czekajmy...
Cały ten zgiełk z rozpadami, zejściami, to w lewo to w prawo to tak na prawdę tylko szum medialny, który ma na celu przedłużenie zainteresowania grupą (lub jej członkami) po osłabnięciu zainteresowania ich twórczością. Mało razy tak bywało... ? Prezydent z Premierem też NIGDY mieli nie latać razem a latają... Wałęsa chciał Kwaśniewskiemu "nogę podać" a jednak razem na imprezy teraz chodzą itd itd itd...
Ja byłbym ostrożny w dowodzeniu czego to by ktoś nie zrobił a już kategorycznie nie stosowałbym słów "zawsze" i "nigdy".
Nie wierzę, że mając tylu fanów na całym świecie nie będą chcieli raz jeszcze zabłysnąć... a może i wiele razy...
Czy to nie aby taka poza, jakaś swoista droga którą idą obaj..? Dziś się prztykamy jutro gramy... Pamiętajcie że kto się lubi ten się czubi i choć to Niemcy to płynie w nich gorąca krew i jakoś nie przypuszczam aby chcieli po sobie zostawiać negatywna otoczkę.
Ile razy rozpadał się i schodził Kombi.. a Papa Dance..? A inni...? Ostatnio nawet Maanam się rozpadł... zapewne po to żeby w przyszłym roku zrobić WIELKI COMEBACK. A Tina Turner...? Never... no i co z tego never wyszło..?
Spokojnie czekajmy...
- Adi
No moim standardowym życiowym powiedzonkiem jest "Never say never".
Bo nigdy nie wiadomo co się w życiu wydarzy i jak się człowiek zachowa czy nie zmieni czasem zdania na jakiś temat. Tak samo z Dieterem i Thomasem może być (choć nie musi)
- marian123
ALE JLE MOŻNA CZEKAĆ ?
- krystian395
Sądzę że po tych 6 latach Dieter w końcu ruszy głową i pomyśli co dalej ??
Myślę że o Modern Talking nie mamy już co marzyć, a o Blue System już nie wspomnę, mógłby stworzyć całkowicie nowy projekt który by się dopasował do dzisiejszych trendów, zobaczymy co czas i Dieter pokarze
, a Thomas będzie moim zdaniem kontynuował karierę solową, po tych 4 koncertach Thomasa w 2008r. w Polsce zdobył wielu nowych fanów więc myślę że na kolejny solowy album Thomasa nie będziemy czekaj długo

Myślę że o Modern Talking nie mamy już co marzyć, a o Blue System już nie wspomnę, mógłby stworzyć całkowicie nowy projekt który by się dopasował do dzisiejszych trendów, zobaczymy co czas i Dieter pokarze
You are not alone - I'll be there for you........
- Gasolina91
Thomas napewno wyda nowy album. Może będzie tak, że Dieter się opamięta, zobaczy ile nowych fanów ma Thomas...skapnie się że dużo osób kochai tęskni za MT i strzeli parę nawych kawałków w stylu MT dl Thomasa i jakoś to będzie...ha jakie marzenia 
Point Of No Return
-
MOONCHILD
Cóż... być może...
Mnie jednak muzyka TA specjalnie nie kręci, choć uwielbiam jego głos. Nie mówię, że jest zła czy be ale nie ma tego czegoś. Nie każda też muzyka disco jest super. Dla mnie Dieter wkleił w muzykę jakieś tajemnicze "coś" co czyny ją rozpoznawalną w tłumie dzisiejszych i wczorajszych produkcji. Podobnie jak Michel Cretu i jego świat. To zupełnie inna liga.
Mnie jednak muzyka TA specjalnie nie kręci, choć uwielbiam jego głos. Nie mówię, że jest zła czy be ale nie ma tego czegoś. Nie każda też muzyka disco jest super. Dla mnie Dieter wkleił w muzykę jakieś tajemnicze "coś" co czyny ją rozpoznawalną w tłumie dzisiejszych i wczorajszych produkcji. Podobnie jak Michel Cretu i jego świat. To zupełnie inna liga.
- Peter
Zostawmy Pkmodernowi temat comebacku MT. Rozważmy inne możliwości gdyby to się nie udało. Co nam zostaje?
1. CC Catch, która sama pisze swoje piosenki, wkońcu znajduje wytwórnię, która jej to wydaje i mamy pierwszy zupełnie nowy album od 20 lat.
2. Thomas Anders wydaje wreszcie swoją płytę.
3. Kto nam zostaje? No głównie Dieter. Co przed nim? Hmm. MT? (na dwoje babka wróżyła), Nino? (obiecywał już wielokrotnie nową płytę ale chyba nic z tego. Alex? Nie, Alex na to nie pójdzie, Medlock? No pewnie to jeszcze będzie ciągnął jakiś czas, w końcu zaczną w niego czymś rzucać, Otzi? Tak ale tylko w krajach niemieckojęzycznych, ale to jak poprzednie raczej nie dla nas. Pozostaje Les i w tym cała nadzieja i pozostaje jeszcze jeden nie zrealizowany projekt, który kiedyś Dieter chciał zrelizować: BS razem z Nino. To już nie będzie to samo co kiedyś, bo Kohler nie żyje, ale to mogłoby być całkiem fajne. Nie wiem jaki tam byłby podział ról ale chyba taki: Bohlen zwrotki i refreny, De Angelo - chórki.
1. CC Catch, która sama pisze swoje piosenki, wkońcu znajduje wytwórnię, która jej to wydaje i mamy pierwszy zupełnie nowy album od 20 lat.
2. Thomas Anders wydaje wreszcie swoją płytę.
3. Kto nam zostaje? No głównie Dieter. Co przed nim? Hmm. MT? (na dwoje babka wróżyła), Nino? (obiecywał już wielokrotnie nową płytę ale chyba nic z tego. Alex? Nie, Alex na to nie pójdzie, Medlock? No pewnie to jeszcze będzie ciągnął jakiś czas, w końcu zaczną w niego czymś rzucać, Otzi? Tak ale tylko w krajach niemieckojęzycznych, ale to jak poprzednie raczej nie dla nas. Pozostaje Les i w tym cała nadzieja i pozostaje jeszcze jeden nie zrealizowany projekt, który kiedyś Dieter chciał zrelizować: BS razem z Nino. To już nie będzie to samo co kiedyś, bo Kohler nie żyje, ale to mogłoby być całkiem fajne. Nie wiem jaki tam byłby podział ról ale chyba taki: Bohlen zwrotki i refreny, De Angelo - chórki.
- Gasolina91
- Peter
Ja taam dużo bardziej bym wolał jakiś album dla Lesa, on ma wspaniały głos i liczę, że sobie Bohlen o nim przypomni. It's a game to najlepsza z produkcji Bohlena w 1989. Choć Twilight i Samuraj też mi się bardzo podoboają.
-
MOONCHILD
A mnie z tego czasu baaardzo się podobał utwór "Lve Is Just A Breath Away (Susane)" Normalnie petarda!
Jeden z najlepszych utworów DB dla mnie.
Mniodzio!
Jeden z najlepszych utworów DB dla mnie.
Mniodzio!
-
luzak564
gdzieś wyczytałem w jakiejś prasie że MT mają wystąpić razem na jakimś koncercie charytatywnym w Niemczech;słyszeliście coś może o tym wydarzeniu?to było przed nowym rokiem ale nie pamiętam tytułu gazety
-
jkris
nierealne. Thomas wyraznie powiedzial- nigdy wiecej z Bohlenem nie wystapi. Mysle, ze bedzie sie tego trzymal, przynajmniej przez kilka najblizszych lat...luzak564 pisze:gdzieś wyczytałem w jakiejś prasie że MT mają wystąpić razem na jakimś koncercie charytatywnym w Niemczech;słyszeliście coś może o tym wydarzeniu?to było przed nowym rokiem ale nie pamiętam tytułu gazety