Akinator, the Web Genius

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Pointrox

Akinator, the Web Genius

Post autor: Pointrox »

Kod: Zaznacz cały

http://en.akinator.com
Ciekawa strona. Myślisz o kimś, po czym odpowiadasz na serię pytań.
Jeśli myślałeś intensywnie, wylosujesz kogoś, o kogo ci chodziło :D
Jak na przykład ja: kliknij tutaj ;)
Wiem, że można wyhaczyć Tomaszka, więc polujcie :D

EDIT:
Wykrył wreszcie, że miałem na myśli Thomasa.
Wcześniej pokazał mi m.in. Tilla Lindemanna (Rammstein) i... Piotra Rubika :lol:
Kliknij tutaj :D
Awatar użytkownika
MichałT

Re: Akinator, the Web Genius

Post autor: MichałT »

Kod: Zaznacz cały

http://en.akinator.com
Zgadzam się, naprawdę przednia zabawa :!: :D 8) Na początku niedowierzałem, że odgadnie, iż chodzi mi o Roda, ale po jakichś 20 pytaniach, wyświetlił mi za pierwszym razem taki to o to obrazek:
Obrazek
Jestem pod wrażeniem 8) Polecam wszystkim.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

MI dopiero ten gość odgadł moją postać czyli Thomasa dopiero w 3 grze. Nie wiem, może gdzieś po drodze kilknąłem nie tą odpowiedź, np. zamiast "tak" to dałem "Chyba tak". Spróbuję teraz z Dieterem. :D
Z Dieterem wyszło ale dopiero po dodatkowych pytaniach. Jednak trzeba klikać odpowiednie opcje po każdym z pytań, np. trzeba kliknąć "tak", zamiast "chyba tak". Zakładam oczywiście, że rozumie się pytania po angielsku. Pewnie to zawahanie się zmienia algorytm wyszukiwania i stąd pomyłki tego fakira. Pomimo, ze pytania rozumiałem to ten fakir czy kto tam nie za pierwszym razem odgadywał moją osobę, którą miałem na myśli. :wink:
Aha, co jeszcze, trzeba znać doskonale życiorys tego, o kim się myśli bo pytania są bardzo szczegółowe, jedna błędna odpowiedź i myśliciel gubi trop. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

To rzeczywiście fajna zabawa. Co prawda za pierwszym razem podał Stefana Raaba zamiast Dietera ale po dodatkowych pytaniach poszło już gładko a Thomasa i Lothara Mattheusa odgadł w pierwszym podejściu (chociaż moim zdaniem pytania wcale nie wskazywały że idzie w dobrym kierunku).

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
ODPOWIEDZ