Strona Sebastiana...
- Gasolina91
Re: Strona Sebastiana...
No faktycznie..ciańko trochę..ale każdy ma swój gust. Dla mnie stronka bardzo fajna
Point Of No Return
- Pioetrek
- Kontakt:
Podobnie jak w przypadku kilku moich przedmówców - jedna z pierwszych stron o MT z której korzystałem, w tym z pamiętnej księgi gości także...
(pozstałe to były strona ArCrack'a oraz jeśli dobrze pamiętam strona Ćmagi czyli zdaje się Maro_D z naszego forum) - więc odbieram to oczywiście pozytywnie.
Co ocen wystawianych przez Sebastiana - ja zawsze jak widzę ranking a na szczycie nie ma Jet Airliner to mam wrażenie, że głosowały przypadkowe osoby i jakieś booty
Pozdrawiam
Piotrek
Co ocen wystawianych przez Sebastiana - ja zawsze jak widzę ranking a na szczycie nie ma Jet Airliner to mam wrażenie, że głosowały przypadkowe osoby i jakieś booty
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Peter
Może stworzymy Fan Club Ćmagi - Ćmaga superstar?Pioetrek pisze: (pozstałe to były strona ArCrack'a oraz jeśli dobrze pamiętam strona Ćmagi czyli zdaje się Maro_D z naszego forum) - więc odbieram to oczywiście pozytywnie.
A czy Maro_D to nie jest przypadkiem Maro_MT z forum Thomasa Andersa?
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- sebciu1974
- Kontakt:
Witam Was serdecznie po wielu latach. Widzę że o mnie mówicie więc może sam coś powiem. Postanowiłem udostępnić stronę którą budowałem przez wiele lat i postanowiłem teraz się raz jeszcze z Wami tym podzielić. Szkoda wywalać tyle pracy do kosza. Strona w tej chwili nie należy do najbardziej aktualnych a jej odbudowa potrwa zapewne wiele miesięcy, głównie z powodu braku czasu. Nie mam zamiaru być jakąkolwiek konkurencją dla Arcrack którego to osobiście miałem szczęście poznać, gdyż obaj pochodzimy z tego samego miasta. Zadaniem mojej strony jest tylko i wyłącznie prezentacja dorobku. Informacją zajmować się nie będę bo by i to nie miało sensu, tutaj znajdują się wszystkie niezbędne wiadomości.
Strona moja głównie nastawiona jest na grafikę, czyli pokazanie w miarę dobrej jakości tego co tak piękne.
Chciałbym jeszcze skomentować kilka wypowiedzi na temat moich opini płyt. Teraz z perspektywy czasu sam niektórych nie rozumiem i postram się zmienić. Uważać WALKING ON A RAINBOW za słady album to grzech. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego co najlepsze. Trzymajcie się i słuchajcie muzyki.
Sebastian
sebciu@comhem.se
moderntalkin@home.pl
www.dieterbohlen.pl
Strona moja głównie nastawiona jest na grafikę, czyli pokazanie w miarę dobrej jakości tego co tak piękne.
Chciałbym jeszcze skomentować kilka wypowiedzi na temat moich opini płyt. Teraz z perspektywy czasu sam niektórych nie rozumiem i postram się zmienić. Uważać WALKING ON A RAINBOW za słady album to grzech. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego co najlepsze. Trzymajcie się i słuchajcie muzyki.
Sebastian
sebciu@comhem.se
moderntalkin@home.pl
www.dieterbohlen.pl
- Gasolina91
O tak...galeria jest przepięknasebciu1974 pisze: Strona moja głównie nastawiona jest na grafikę, czyli pokazanie w miarę dobrej jakości tego co tak piękne.
Point Of No Return
- Dr Mabuse
Dzięki Sebastian za "wyjście z krainy milczenia". Do dziś mam zachowane clipy, które w czasie gdy nie było jeszcze You Tube, można było zdobyć tylko dzięki Tobie (mam jeszcze zapisane hasło do strony z teledyskami - a nóż się przyda:D).

-
arras09
No proszę, co za niespodzianka. Nie wiem jak mogłem to przegapić. Strona Sebastiana powróciła, moja ulubiona parę lat temu. Tam po raz pierwszy zetknąłem się z kompedium wiedzy na temat MT. Brakuje jeszcze forum i słynnej już Księgi Gości, dlatego piszę tutaj.
Pozdro dla Autora
Pozdro dla Autora
- kaiser
dziwne, ale wymienione płyty oceniłbym idenczycznie jak Sebastian, a muzyki Bohlena słucham od czasów, kiedy nawet MT nie było.Daniel pisze:Sebastian ma dosc dziwny gust - jako najlepszy album Blue System uwaza Body To Body. Ocena 5.
Opinia Sebastiana o plycie Here I Am jest taka: "Płyta należy niewątpliwie do najlepszych w dyskografii zespołu. Ocena 4"
Opinia o plycie Walking On A Ranindbow: "Ogólnie płyta dobra, jednak porównując ją do poprzednich jak i do przyszłych albumów, nie należy ona do najlepszych. Ocena 2."
Oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje... ale dla mnie to dosc dziwne i zaskakujace opinie.
Powiedzialbym nawet, ze facet po prostu nie zna sie na muzyce Bohlena.