http://moderntalking.home.pl/
Strona Sebastiana...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Strona Sebastiana...
Jak piszesz tak cię widzą.
- Adi
Re: Strona Sebastiana...
No to fajnie. Może będzie tam coś interesującego
Modern talking nie powraca w realu ale chociaż dobrze że w necie. 
- Robert73
Witam!
Bardzo się cieszę ,że strona powróciła.To była druga po Arcraca stronie, którą najczęściej odwiedzałem.
Bardzo się cieszę ,że strona powróciła.To była druga po Arcraca stronie, którą najczęściej odwiedzałem.
- Peter
Sto razy wolę strone Arcracka, tamta się do niej nie umywa.
- Adi
Ja w zasadzie też wolę tą stronę ale zaglądam również i gdzie indziej z ciekawości.Peter pisze:wolę strone Arcracka
- Gasolina91
- marian123
Strona jest spoko.
- Peter
Ja z innych forów to zaglądam tlko na fora C.C. Catch i TA.Adi pisze:Ja w zasadzie też wolę tą stronę ale zaglądam również i gdzie indziej z ciekawości.
Inne mnie nie interesują (po co inne forum MT jak jest to).
-
alunia13
- Peter
Ja tam najbardziej uwielbiam C.C. Catch i polecam wam jej strone. Ona jest śliczna, super teraz wygląda i swego czasu się pojawaiała na forum, ie wiem jak teraz. Muszę się zalogowac by to sprawdzić. A strona Sebka, może być, ale ja uważam, ze na stronie Arka można się więcej dowiedzieć. Facet miał własny pomysł na stronę i to mu się ceni.
- Dr Mabuse
Stronę Sebastiana wspominam z sentymentem - była pierwsza stronką o MT, na jaką wchodziłem. I ta niezapomniana "Księga Gości"...

- Peter
Nie ma tam zbyt wiele ciekawego, ale podoba mi się, że można stamtąd ściągnąć okładki.
- Mateusz
Noooo! Brawo Sebastian! To była pierwsza strona o MT na jaką wszedłem, wspominałem ją z sentymentem a tu proszę! Niespodzianka w Nowym Roku 
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam! To była również i moja ulubiona stronka o Modern Talking. Chyba najbardziej podobała mi się księga gości (używana jako forum), na której ZAWSZE bardzo dużo się działo. Wielu zapewne pamięta niejakiego KROLa. To dopiero był burak. Zawsze pisał z "caps lockiem" i wszystkich naokoło obrażał. Dobrze, że na tym forum się nie pojawia.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- Daniel
Sebastian ma dosc dziwny gust - jako najlepszy album Blue System uwaza Body To Body. Ocena 5.
Opinia Sebastiana o plycie Here I Am jest taka: "Płyta należy niewątpliwie do najlepszych w dyskografii zespołu. Ocena 4"
Opinia o plycie Walking On A Ranindbow: "Ogólnie płyta dobra, jednak porównując ją do poprzednich jak i do przyszłych albumów, nie należy ona do najlepszych. Ocena 2."
Oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje... ale dla mnie to dosc dziwne i zaskakujace opinie.
Powiedzialbym nawet, ze facet po prostu nie zna sie na muzyce Bohlena.
Opinia Sebastiana o plycie Here I Am jest taka: "Płyta należy niewątpliwie do najlepszych w dyskografii zespołu. Ocena 4"
Opinia o plycie Walking On A Ranindbow: "Ogólnie płyta dobra, jednak porównując ją do poprzednich jak i do przyszłych albumów, nie należy ona do najlepszych. Ocena 2."
Oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje... ale dla mnie to dosc dziwne i zaskakujace opinie.
Powiedzialbym nawet, ze facet po prostu nie zna sie na muzyce Bohlena.
- Peter
Zgadzam się z tym, on bardzo nisko ocenia In the garden of Venus.