Modern Talking w mediach
- Gasolina91
- Krzychu
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking w mediach
Tak, na tubie często można usłyszeć It's Christmas. Natomiast był taki okres czsu gdzie przez ok. tydzień na "Złote Przeboje 80's" 2. miejsce okupywał Brother Louie a 3. Cheri Cheri Lady. Utrzymać szczytowe pozycje przez tydzień na takiej stacji, zwłaszcza, że to muzyka poprzedniego pokolenia, to duże osiągnięcie 

- Agata
W tę sobotę i niedzielę na VH1 mamy "Weekend z brokatem i tapirem"
W reklamówkach pojawiają się kadry z YMHYMS oraz "Cheri Cheri Lady", a ok. 10.30 puścili "Brother Louie" '86.
-
riccardo1989
Właśnie teraz w RMF FM było Kisses for christmas! 
-
Merve
Ja szczerze powiedziawszy ani razu nie widziałam MT w polskiej TV. Jednak wielokrotnie słyszałam ich w radiu. A piosenka Thomasa - "Kisses for Christmas" (bardzo ładna zresztą) - często leci na RMF. Natomiast bywając w Berlinie przeskakuję po niemieckich kanałach i przeraża mnie to, że jest pełno Bohlena. Ale to dobrze;D
- Gasolina91
-
Ninio
Dieter niestety jest nie na tej fali co trzeba.
Baaardzo rzadko trafiam na Modern Talking w mediach,czasem na vh1 cos ze starych nagran ewentualnie YMHYMS'98. W radiu to juz wogole nie (niemowie o radiach tematycznych)
Baaardzo rzadko trafiam na Modern Talking w mediach,czasem na vh1 cos ze starych nagran ewentualnie YMHYMS'98. W radiu to juz wogole nie (niemowie o radiach tematycznych)
- Gasolina91
A no...MT już powoooolutku odchodzi od wizerunku Dietera. Ja bym chciała aby MT było w Wideotece Dorosłego Człowieka. To by było coś wspaniałego 
Point Of No Return
- Maro_D
Modern Talking kiedyś było dwa razy w "Wideotece Dorosłego Człowieka". Raz w 2001 roku, drugi w 2004. Puścili wtedy teledysk do Cheri, Cheri Lady z zapowiedzią (normalną, a nie chamską
) duetu Szabłowska & Szewczyk. Zresztą...pierwsza czołówka Wideoteki to były różne kadry z klipów, na jednym z nich pojawiał się Thomas z owego videoclipu.
A radia...ja jak gram radyjko formatu AC (60s, 70s, 80s, 90s) to poleci MT, CC Catch, Blue System, Chris Norman...ale o czym tu mówić...w taki sposób można nadawać i Radio Modern Talking z pełną dyskografią.
A radia...ja jak gram radyjko formatu AC (60s, 70s, 80s, 90s) to poleci MT, CC Catch, Blue System, Chris Norman...ale o czym tu mówić...w taki sposób można nadawać i Radio Modern Talking z pełną dyskografią.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- MichałT
Czy wiecie, że z Tele Tygodnia, można się dowiedzieć, że zagraniczną gwiazdą na sylwestrze we Wrocławiu, będze zespół Modern Talking
My wiemy o co chodzi, ale mimo wszystko nie powinni tak pisać, bo niewtajemniczeni pomyślą, że naprawdę przyjeżdża MT.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Gasolina91
No i jeszcze sie niektórzy rozczarują że wystąpi sam Thomas bez Dietera. Ale wydaje mi się ze raczej już większość wie ze MT to teraz sam Thomas... 
Point Of No Return
- Peter
Wradiu Złote Przeboje była reklama Klubu 80 gdzie grają MT i C.C. Catch. A w tle leciało Brother Louie.
- Gasolina91
A raz w "Się Kręci" jak Weronika Ksiązkiewicz udzielała wywiadu to za podkład dali jej Cheri Cheri Lady 
Point Of No Return
-
alunia13
Przed chwilą na Vivie ( Street Charts ) leciało YMHYMS 98'
Pierwszy raz widzę żeby na Vivie MT leciało
Pierwszy raz widzę żeby na Vivie MT leciało
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
- arsau6
Wczoraj ten sam klip lecial na tvp2 w zapowiedzi sylwestra o 21
Muzyka, muzyka, to jest wszystko, wszystko, co mam.
arsau6 pozdrawiam
arsau6 pozdrawiam