Zainteresowania pozamuzyczne

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Awatar użytkownika
MichałT

Re: Zainteresowania pozamuzyczne

Post autor: MichałT »

jkris pisze:ale malo kto pracuje 25h tygodniowo, ma 2 miesiace wakacji, ferie zimowe, platne roczne urlopy zdrowotne, wczesniejsze emerytury itd... badzmy obiektywni :P
Peter pisze:Stawiam Krzysztofowi wielkiego browara, naturalnie za jego błyskotliwe stwierdzenia.
Płakać mi się chcę, jak widzę takie stwierdzenia. Nie wypowiadajcie się, jak się nie znacie :!: W ogóle nie zdajecie sobie sprawy, ile trzeba włożyć pracy w tą robotę. Nie raz nauczyciele muszą zostawać po godzinach na konsultacje, by potem po powrocie do domu, sprawdzać sprawdziany, klasówki i wypracowania, nie mówiąc o uprzednim przygotowaniu się do lekcji. Przekleństwo "obyś cudze dzieci uczył", to z pewnością nie są puste słowa. Bardzo proszę więc - najpierw przemyślcie, a potem napiszcie.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Odczep się od Jkrisa!!! To chyba najfajniejszy użytkownik, którego znam nie tylko z tego forum. A osobiście nie znoszę belfrów, którzy na poziomie podstawowym lubią tępić uczniów. Wystarczyło tylko, że trenowałem z kumplami na korytarzu karate i zaraz dostawaliśmy uwagi przez belfrów. Dopiero na studiach natrafiłem na super nauczycieli.
Awatar użytkownika
MichałT

Peter pisze:Odczep się od Jkrisa!!!
Ja się go nie czepiam !!!!! Po prostu nie uważam jego stwierdzeń za błyskotliwe, bo często takie nie są. Nie chodzi mi o zakompleksionych belfrów, którzy wyżywają się na uczniach, ale o nauczycieli, którzy w swoją pracę wkładają całe serce, a nie starcza im do "pierwszego". Po za tym nie atakuj nauczycieli z powodu Twoich szkolnych przeżyć z dzieciństwa. Choć raz bądź obiektywny :!:
Peter pisze:Wystarczyło tylko, że trenowałem z kumplami na korytarzu karate
Racja, ćwiczenie karate na korytarzu szkolnym to mądra i rozważna decyzja.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
piciasty

Post autor: piciasty »

Ale dajecie czadu chłopaki.Ale wracając do tematu to u mnie muzyka była na pierwszym miejscu jednak interesuje sie równiez motoryzacją. Samochody samochody i jeszcze raz samochody.Prawie 20 lat temu kolega przewiózł mnie starą BMką i zakochałem sie w niemieckiej marce od tego czasu bacznie obserwuje poczynania niemieckiego koncernu i doprawdy są imponujące niestety do tej pory miałem okazje być włascicielem zaledwie 6 egzemplarzy i mam nadzieje że spełnie w końcu swoje marzenie motoryzacyjne,ale to musi jeszcze troche potrwać.
Awatar użytkownika
Peter

Mam nadzieję, że niebawem będziesz miał jakiś nowy model z tej stajni.
Ja lubie też samochody ale amerykańskie.
piciasty

Miałem niedawno 535i V8 automat 98' poezja cieche szybkie komfortowe auto z klasą jednak poważna awaria o której kosztach pisać nie bede, pozbawiła mnie przyjemnosci dalszej eksploatacji.
Awatar użytkownika
MichałT

Jeżeli chodzi o motoryzacje, to wg mnie najlepsze są japońskie samochody :) Są bardzo mało awaryjne i solidne.
Obrazek
Kocham również włoską motoryzację - Ferrari, Lamborghini, Maserati.....
Obrazek
Nietrawię natomiast samochodów koreańskich - to dopiero badziewie :lol: Z niemieckich lubię Mercedesa i Audi. BMW nienawidzę :/ Kojarzy mi się z łysolami, którzy pod ręką trzymają "basseballe". W dodatku są bardzo awaryjne.
Obrazek
Z amerykańskich lubię stare krążowniki szos. Może nie tyle jakieś "muscle", ale taki jak miał Dieter w My Bed Is Too Big (to był chyba Buick) z pewnością by mi odpowiadał 8)
Coś w podobie tego :D
Obrazek

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
piciasty

Japońskie auta owszem ok jedynie jest problem z kosztami eksploatacji bo jak już się trafi awaria to bedzie bolało z bmw jest to samo tylko z uwagi bliskie sąsiedztwo z dostępem do częsci nie ma poblemu a z japońskimi czesciami bywa róznie ale niewątpliwie HONDA, MITSUBISHI i TOYOTA to czołówka.
piciasty

Zapomniałem o LEXUSIE ostanio ostro atakuje,ale to właściwie TOYOTA tylko luksusowa.
piciasty

Mercedes też już nie robi takich aut jak kiedyś model 124 był jedynym w swoim rodzaju a BMW faktycznie uchodzi za gangsterską markę.Ale śmy sie rozpędzili.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

BMW tak jak VW bardzo popularne marki wśród dresów. Jak widze niektóre "stuningowane" BMW głównie seria 3 produkowana do 1998 roku. To nie wiem czy się śmiać czy płakać. Wieś tańczy i śpiewa :lol: <młotek> <pokręcony>. Piciasty zapomniałeś o Mazdzie. Jedynie 100% japończyk. Mazda 6, Mazda RX-8 czy Mazda MX-5 (ponad 2 milliony nabywców na całym świecie). Jedynie z BMW to cenie sobie obecną serie 5 produkowaną od 2004 roku. Jeszcze cenie sobie szwedzkie samochody Saaba i Volvo :D Obecny Saab 9-3 to istne cudeńko tak jak Volvo S80 T6 (272 KM, 7,2 sec do 100km/h i V-max 250 km/h z 2005 roku) Samochód bajka :D.

Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Peter

MichałT pisze:Po za tym nie atakuj nauczycieli z powodu Twoich szkolnych przeżyć z dzieciństwa. Choć raz bądź obiektywny
Ile Ty masz lat by dawać mi rady :?:
MichałT pisze:Racja, ćwiczenie karate na korytarzu szkolnym to mądra i rozważna decyzja.
Ale mnie tym rozwaliłeś. :lol: Wiesz ćwiczeń nigdy za dużo, bo jak to się mówi w zdrowym ciele zdrowy duch.
Awatar użytkownika
MichałT

Nie masz racji i dobrze o tym wiesz (czy według Ciebie korytarz szkolny, jest naprawdę dobrym miejscem do ćwiczenia ? Jeśli tak sądzisz, to nie mamy o czym rozmawiać.....) Po za tym nie dam Ci się więcej sprowokować do beznadziejnej dyskusji - zarówno tu, jak i w temacie X-Ten.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

ja koszykówką
Awatar użytkownika
Peter

A ja lubię zwiedzać świat. Ostatnio byłem w D.C., Denver, L.A. i Sao Paolo.
A to miasto, w którym często przebywam:
Obrazek
Stolica stanu New York.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Zajefajnie się masz :wink:
A ty właściwie już na stałe bedziesz za oceanem?
Point Of No Return
ODPOWIEDZ