Co zmienilibyście w teledyskach Modern Talking????
-
andrzej1988
Co zmienilibyście w teledyskach Modern Talking????
np.
Win The Race- teledysk powinien być nagrany na jakimś torze wyścigowym albo w pobliżu jego. powinny być pokazane wyścigi formuły 1 a także ładne dziewczyny które od 1998 gościły w teledyskach modern talking. wszystko działo by sie szybko.
Tv makes the superstar- teledysk powinien byc nagrany w duzym studiu telewizyjnym w obecności wielu kamer i ludzi. w tle pokazywane by były sławne osoby na dużym ekranie. thomas i dieter w teledysku pokazywani by byli normalnie a momentami w telewizorach które oglądają ludzie. cos jak w YMHYMS'98
Win The Race- teledysk powinien być nagrany na jakimś torze wyścigowym albo w pobliżu jego. powinny być pokazane wyścigi formuły 1 a także ładne dziewczyny które od 1998 gościły w teledyskach modern talking. wszystko działo by sie szybko.
Tv makes the superstar- teledysk powinien byc nagrany w duzym studiu telewizyjnym w obecności wielu kamer i ludzi. w tle pokazywane by były sławne osoby na dużym ekranie. thomas i dieter w teledysku pokazywani by byli normalnie a momentami w telewizorach które oglądają ludzie. cos jak w YMHYMS'98
-
Pointrox
Re: Co zmienilibyście w teledyskach Modern Talking????
Jak w "YMHYMS '98", powinna powstać także teledysk do Vocal Version "Brother Louie '98".
-
andrzej1988
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Tv makes the superstar- teledysk powinien byc nagrany w duzym studiu telewizyjnym w obecności wielu kamer i ludzi. w tle pokazywane by były sławne osoby na dużym ekranie. thomas i dieter w teledysku pokazywani by byli normalnie a momentami w telewizorach które oglądają ludzie. cos jak w YMHYMS'98[/quote]
Tv maeks Był kręcony na statku a jak byś troche pomyslał to statek mógł być studiem i mam nadzieje że nie trzepiasz sie piosenki
Tv maeks Był kręcony na statku a jak byś troche pomyslał to statek mógł być studiem i mam nadzieje że nie trzepiasz sie piosenki
- Gasolina91
A ja mam takie pytanie. Zauważyliśćie że Dieter śmieje się do kogoś w teledysku YMHYMS z 85 r. to jest ok 2:05. Gra i nagle patrzy się w bok i się do kogoś uśmiecha
Point Of No Return
- Adi
O kurcze. Ja tego nie zauważyłem początkowo. No takich smaczków też można trochę znaleźć. Zdaje się na tej stronie też w dziale "Pomyłki, ciekawostki".Gasolina91 pisze:Zauważyliśćie że Dieter śmieje się do kogoś w teledysku YMHYMS z 85 r. to jest ok 2:05.
- Gasolina91
Może Nora go rozśmieszyła? 
Point Of No Return
-
Merve
-
Ninio
Zmieniłbym teledysk Ready for the victory. niepodoba mi sie ukazana tam historia,jak z filmu karate lat 80tych. Opowiesc ktora do mnie nieprzemawia. Proba ukazania sily charakteru...jakies to wszystko plytkie. Lubie teledyski zywiolowe,cos jak w Sexy sexy lover, Don't take away my heart,Win the race czy China in her eyes. Niemam jednak pomyslu na teledysk Ready for the victory...moze jakies wstawki z wydarzen sportowych,pokazane wazne zwyciestwa przeplatane urywkami tanczacych kobiet...to zawsze fajnie wyglada w teledyskach 
- Peter
Ja bym zmienił Teledysk do RFTV na scenerię z wyścigu F1, by bardziej pasowało do piosenki.
- Gasolina91
No akcja mogłaby się rozgrywać podczas wyścigu....no i mógł by nasz Robert występować 
Point Of No Return
-
Ninio
Gdyby w RFTV byl pokazany wyscig formuly to teledysk bylby zbyt podobny do Win the race.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Ćoś w stylu anything tyle że sie akcja dzieje na torze i jest wyścigNinio pisze:Gdyby w RFTV byl pokazany wyscig formuly to teledysk bylby zbyt podobny do Win the race.
- Gasolina91
Jeśli miałby powstać teledysk do Jet Airliner z 98 r, to mogli by go nakręcić w wielkim hangarze z odrzutowcami...mogli by zrobić reklamę dla Lufthansa 
Point Of No Return
- Peter
Pomysł dobry ale ja wolałbym żeby Thomas i Dieter przemieszczali się na różnych lotniskach: o'Hare, Dulles, JFK, LAX, Heathrow, CDG Roissy, Frankfurt. No i musiałby być znowu Jet Airliner, niekoniecznie Lufthansy ale najlepiej Boeing 777.
- Gasolina91
No ale jedno by musiało zostać niezmienione...Dieter na skrzydle samolotu z gitarą... 
Point Of No Return