Oczywiście bardzo interesuję się muzyką, nie tylko tą związaną z naszymi idolami, ale także inną, głównie z lat 60.70. i 80. ... może jeszcze tak do połowy 90.
Mam też jednak wiele zainteresowań pozamuzycznych
Jest to np. Astronomia i wszystko co z nią związane. Bardzo często zastanawiam się nad przyszłością związaną z kosmosem. Kiedy człowiekowi uda się wylądować na Marsie

Czy w przyszłości na Księżycu powstaną ziemskie kolonie

Bardzo mnie takie "przyszłościowe" pytania nurtują. Kosmos mnie fascynuję

Uwielbiam książki i filmy (np
Odyseja Kosmiczna 2001) z nim związane.
Podobnie jak Didi&Thomas, jestem również fanem motoryzacji. Przez kilka lat co tydzień kupowałem
Motory i
Auto światy, aby sprawdzać co się dzieje na targach w Genewie. Oczywiście najbardziej uwielbiałem działy z samochodami koncepcyjnymi i bardzo futurystycznymi

Gdy tylko kupiłem taką gazetkę, od razu zaglądałem na jej koniec, aby właśnie takie samochody obejrzeć. Obecnie trochę rzadziej kupuję te pisma, ale wciąż staram się być na bieżąco z nowinkami motoryzacyjnymi
Aston Martin
Mitsubishi Lancer EVO X chciałbym taki mieć... Aston jest pewnie nie realny, ale ten, hmmm... kto wie
Czasem marzę sobie, jak by to super było, gdybym mógł jeździć jakimś świetnym samochodem i wcale nie musiałoby by to być Ferrari, czy Lamborghini. Bardziej nawet myślę o takiej czerwonej bryce, jaką miał Dieter w My Bed Is Too Big i przymierzać nią bezkresne równiny Ameryki
Buick
Moim konikiem jest także Geografia - szczególnie ta związana z krajami. Lubię przemierzać świat palcem na mapie i marzyć, że kiedyś odbęde taką podróż, tyle, że prawdziwą. Chętnie zwiedziłbym takie państwa jak Kanada, Australia..... Coś wspaniałego.....

Wyspa Rodos, miasto Rodos. Miejsce gdzie łączą się dwa morza: Śródziemne i Egejskie. Jest tam wspaniale, szczególnie jak świeci słońce i są fale, a z daleka widać klifowe wybrzeże Turcji

Miałem okazję tam być we wrześniu 2007 roku i było wspaniale. Świetne miejsce na odpoczynek
To jest kilka moich zainteresowań, bo mam ich jeszcze trochę więcej
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT