Wasze ulubione ubiory

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Merve

Re: Wasze ulubione ubiory

Post autor: Merve »

Buty bardzo mi się podobają. Ale wolę ciemniejsze spodnie, o takie.
last week:
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

A ja preferuje sportową elegancję, czyli ciemna sportowa marynarka, pod nią biały lub jasny T-Shirt albo cienka bluza z kapturem, jeansy takie jak u Petera wyżej i białe trampki. Ma być troche elegancko ale mimo to na luzaku ;)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Mateusz pisze:A ja preferuje sportową elegancję, czyli ciemna sportowa marynarka, pod nią biały lub jasny T-Shirt albo cienka bluza z kapturem, jeansy takie jak u Petera wyżej i białe trampki. Ma być troche elegancko ale mimo to na luzaku ;)
O mi też się taki styl podoba..choć jest to męski. Ja przeważnie chodzę w jeansach albo w rurkach, czarne albo białe adidasy, i jakies damskie bluzy z kapturem. Choć od czasy do czasu zakładam do szkoly coś eleganckiego...czarną tunikę czy jakiś ładny sweterek.

Jeszcze bardzo podoba mi się ta niebieska bluza od Dietera, z teledysku YMHYMS z 85 r. Dieter świetnie w niej wyglądał, i do tego ten kołnierzyk z koszuli....cudo :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mateusz pisze:A ja preferuje sportową elegancję, czyli ciemna sportowa marynarka, pod nią biały lub jasny T-Shirt albo cienka bluza z kapturem, jeansy takie jak u Petera wyżej i białe trampki. Ma być troche elegancko ale mimo to na luzaku
A więc podobnie jak ma ten facet na Twoim avatarze. :wink:
Do tego wszystkiego co wymieniłem lubię jeszcze taką bluzę:
Obrazek
To mój ulubiony kolor, mam właściwie wszystko w tym kolorze.
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

ja nosze ciuszki z reportera...
ODPOWIEDZ