Thomas Anders moim zdaniem zaśpiewa: You're my Heart, You're my Soul Cheri, Cheri Lady Brother Luie Atlatis is Caling(S.O.S For Love)
Te piosenki które wymieniłem napewno zaśpiewa, być może dołoży jeszcze jakąś własną ...
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Kuba.K. pisze:Thomas Anders moim zdaniem zaśpiewa: You're my Heart, You're my Soul Cheri, Cheri Lady Brother Luie Atlatis is Caling(S.O.S For Love)
Ja bym obstawił podobnie, aczkolwiek nie jestem pewien co do Atlantisa, bo nie wiem ile będzie miał tam czasu na śpiewanie...... oby tylko więcej jak w Sopocie Jedyne co wiemy na 100 %, to to, że zaśpiewa You're My Heart You're My Soul
Geronimo's cadillac , Cherry cherry lady i Your my heart your my soul. Wedlug mnie to sa pewniaki,moze jeszcze Brother Louie. Napewno zagra cos wlasnego,wkoncu to wspaaniala okazja do promocji bo wkoncu beda tak rozni ludzie nie tylko wielbiciele Modern Talking. Moze bedzie chcial sioe glownie pokazac jako solista i wyjsc z cienia Modern Talking,zdobyc nowa rzesze fanow?
pewie czesc z Was widziala zapowiedz Sylwestrowej zabawy w wykonaniu Thomasa
Bardzo fajnie to zrobil-mowiac troszke po polsku i podspiewujaca znane kawalki MT
Ci co nie widzieli niech pilnie ogladaja TVP2
Ja myślę, że Thomas zaśpiewa Chery, chery lady, Brother Louie, Geronimo's (może) i raczej na końcu jako największy hit "You're my heart". A zapowiedź Thomasa w 2 bardzo mi sie podobała, wogóle jak pierwszy raz ją zobaczyłem, byłem mile zaskoczony.Thomas w Polsce w sylwestra,to będzie mój napiękniejszy sylwester w zyciu!!!!
Fajnie jakby zaspiewal cos innego niz w Sopocie.
I oczywiscie duzo wiecej!
Osobiscie wolalbym mniej oklepane piosenki... no ale zapewne beda jednak te oklepane
No ale Thomas jest przede wszystkim kojarzony z MT a jeśli MT to wiadomo YMHYMS, Cheri Cheri Lady , Brother Louie...ale nie wiadomo, może czymś nas zaskoczy
A co do zapowiedzi Thomasa w sylwestra to jak robiłam lekcje to w pokoju obok u brata leciało TVP2 i słyszałam jak mówi Thomas a potem takie..Cheri Cheri Lady
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
A kupił ktoś ostatnio gazetę Super Express z dodatkiem telewizyjnym na cały tydzień??? Tam też była zapowiedź że Thomas wpadnie na Sylwka do Wrocławia, ale to jeszcze nie wszystko. Na następnej stronie był ciekawy artykuł z wypowiedziami Thomasa.Powiedział że jego wymarzone święta powinny być spędzone z rodziną i przyjaciółmi i że ma dla Claudii prezent jednak nie chce zdradzić co to takiego. Oraz ze trzeba słuchać bliskich uważnie cały rok a bo wtedy naprawdę można usłyszeć jaki prezent im się marzy. Opowiedział też o prezencie jaki by chciał dostać pod choinkę. I jeśli by to miała być rzecz to wybrał samochód (nieznanej mi marki dlatego nie pamiętam jakiej), a jeśli by to miała być czynność to chciał by bardzo odbyć tourne po Polsce. Powiedział że bardzo mu się w Polsce podoba ponieważ polscy fani naprawdę lubią jego muzykę i czują na nią zapotrzebowanie.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard