Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Pointrox

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: Pointrox »

Ja się jeszcze nie przedstawiałem :D
Więc mam na imię Emil, pochodzę z Warszawy (Mokotów) i mam 15 lat.
(Już wiem, że ktoś się uczepi, że napisałem, iż krążyłem po Warszawie samochodem, odbierając singla MT. Owszem, ale krążyłem na piechotę xD)
Muzyka MT jest ze mną od pokoleń. Moja babcia słuchała, moja matka słuchała (babcia podkradała od niej płyty), ojciec... nie przepada, ale też nie nienawidzi. Zaś ja pokochałem ten zespół. Pamiętam, jak w 2000 r., oglądając jak zwykle Onyx.tv, natknąłem się na blok "Power Hour", w którym poszedł... wideoklip "YMHYMS '98 Rap Version". Tylko tyle pamiętam z tamtego okresu. Ale muzyka ta wciąż rozbrzmiewała w mojej głowie, nie dając mi spokoju.
Aż tu nagle, w 2003 r. mój ojciec skombinował ostatnią (jak się okazało) płytę MT. I od tej pory zacząłem się tym interesować na poważnie. W 2005 r. znalazłem stronę Arka. Coś było porąbane z rejestracją, gdyż dopiero od niedawna mogę brać udział w tej jakże ciekawej społeczności :D
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

To teras moja kolej mam na imię Grzegorz pochodze z okolic Kielc mam 20 lat .Poraz pierwszy MT usłyszałem w roku 1998r utwór "YMHYMS '98 Rap Version". ten kawałek był naprawdę całkiem niezły ba wspaniały więc zaczołem sie interesować biografiom MT , potem przesuchałem wrzystkie albumy ale dla mnie to było mało wjęc jak MT to i oczywiście BS TA. Wszystko było piękne do roku 2003 gdy doszła do mnie wiadomość o rozpadzie zespołu byłem załamany ale ciągle mam nadzieje że kiedyś Thomas i Dieter znów staną razem na scenie i zaśpiewają utwór You're My Heart, You're My Soul . :(
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Moj starszy brak kupił w 2000 r kasete Year of the Dragon i tam jest fajna taka okładka i ja byłam wtedy mała i myślałam ze Thomas to Dieter i na odwrót ich nazywałam :lol: :lol:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Gasolina91

Jesli mam sie przedstawić to co najwazniejsze jest zawarte tu

http://nasza-klasa.pl/profile/3369095
Point Of No Return
niaskam

Post autor: niaskam »

Anita z Żyrardowa wita wszystkich fanów MT.Jestem fanką zesołu bardzo długo - od momentu ich powstania (trochę lat już upłynęło).Lubię ich twórczość,często ich słucham i marzę...
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

nazywam sie Kuba mam 10 lat i BAAAAAAAAAAAAAAAAAArdzo lubie Modern Talking
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

kubas988 pisze:nazywam sie Kuba mam 10 lat i BAAAAAAAAAAAAAAAAAArdzo lubie Modern Talking
Widać, że muzyka Dietera, trafia do wszystkich ludzi, niezależnie od wieku 8) Bardzo się z tego cieszę, bo łamie to stereotyp, że cała dzisiejsza młodzież, słucha tylko obecnego badziewia muzycznego.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
szyszka

Post autor: szyszka »

No, nareszcie jestem z Wami.
Taka sama nawiedzona, od 20 lat . Cieszę się, że znalazlam sobie podobnych.
Zanim się zarejstowałam długo podpatrywałam co tu się dzieje i bardzo mi spodobało. Cieszę się , że MT a szczególnie Thomas mają tak wielu fanów.
serdecznie pozdrawiam,

Szyszka
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Witam na forum. :wink:
AdiMT510b

Post autor: AdiMT510b »

Witam.
Na imię mam Arian lat 15 i słucham Modern Talking od momentu gdy zobaczyłem teledysk w programie Wideoteka dorosłego człowieka cheri cheri lady 85 rok. Zaintrygowało mnie wysokie głosy śpiewane w refrenie i to mi się bardzo spodobało.A poza tym lubię zespół Bee Gees.

Pozdrawiam wszystkich fanów Modern Talking
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Witaj na forum Adrian. :wink:
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

AdiMT510b pisze:Witam.
Na imię mam Arian lat 15
Witam również imiennika :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

No widzę ze już nie jestem najmłodsza:) W tym roku mija moja rocznica z MT. To już 10 lat jak ich znam:) i przez ten czas wieeeele sie o nich dowiedzialam i jestem dumna z tego ze jestem fanką tak wspaniałego zespołu:)
Point Of No Return
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Gasolina91 pisze:W tym roku mija moja rocznica z MT. To już 10 lat jak ich znam:) i przez ten czas wieeeele sie o nich dowiedzialam i jestem dumna z tego ze jestem fanką tak wspaniałego zespołu:)
Ładna wypowiedź :) .
Ja również jestem dumna,że to właśnie zespół Modern Talking stał się moim ulubionym i najczęściej słuchanym zespołem przez mnie i to od kilku dobrych lat 8) .
Wspaniała muzyka,wspaniałe piosenki,wspaniałe głosy to dzięki Dieterowi i Thomasowi 8) .
Uwielbiam ich i tyle,zresztą myślę że każdy fan tego zespołu ma podobne odczucia :] .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Eric

Post autor: Eric »

Witam mam na imię Irek i jestem fanem M.T. od kiedy ich pierwszy raz usłyszałem (a było to bardzo dawno temu ) ta muzyka i podobna do M.T. zawsze mi towarzyszy w moim życiu. POZDRAWIAM FANÓW M.T
Awatar użytkownika
Krzychu
Członek TAFC Polska

Post autor: Krzychu »

Witajcie!
Mam na imię Krzysztof, jak sam Nick wskazuje i mam 13 lat. już minął rok od kiedy słucham Modern Talking. 24 grudnia minie rok od kiedy mam pierwszą płytę tej grupy. Jestem fanem okresu lat 80'. Fascynuje mnie wszystko z tego okresu: adaptery, płyty analogowe, magnetofony itp. :wink:

Pozdro for all
Obrazek
ODPOWIEDZ