Thomas w sylwestra w Wrocławiu

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: MT w sylwestra w Wrocławiu

Post autor: Gasolina91 »

No zobacze co da się zrobić :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

33ccd pisze:Lepiej widac i cieplej przed telewizorem. Zawsze mozna nagrac i ogladnac po wyspaniu sie po nocnych szaleństwach.
Hee co za wypowiedź i to fana MT,chyba nie wiesz co mówisz.
Co to za frajda oglądać Thomasa przed telewizorem??? Dla mnie żadna :wink: .
Tam trzeba być i przeżyć to na żywo,a nie mówić że lepiej przed telwizorem-żałosna wypowiedź ehh.
FanMT pisze:Cześć wszystkim! Zamierzam się wybrać na sylwestra do Wrocławia, bo zobaczyć Thomasa - wielkiego artystę i megagwiazdę na żywo to coś niesamowitego i bawić się przy jego głosie i muzyce. Czy ma ktoś z Was więcej informacji o tym np. koszt biletów, jak zamówić itd. Będe wdzięczny za udostępnienie tego:)
No super :? na to wygląda,że na całym forum (oprócz mnie) tylko Ty jako fan wybierasz się na koncert Thomasa a gdzie reszta fanów???
Ok spooko dużo osób ma inne plany na Sylwestra to rozumiem.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ja także się nie wybieram, mam już od pewnego czasu ten czas zaplanowany w inny sposób :P
W Płocku najpierw stałem kilka godzin w pełnym słońcu, później spędziłem noc pod gołym niebem - teraz jeszcze marznąć do tego nie zamierzam, wystarczy szaleństw :lol:
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
angel

ArCrack pisze:Ja także się nie wybieram, mam już od pewnego czasu ten czas zaplanowany w inny sposób :P
W Płocku najpierw stałem kilka godzin w pełnym słońcu, później spędziłem noc pod gołym niebem - teraz jeszcze marznąć do tego nie zamierzam, wystarczy szaleństw :lol:
Skoro stałeś kilka godzin w pełnym słońcu to trzeba było sobie wrząść okulary przeciwsłoneczne,żeby Cię tak nie raziło w oczy, a na głowę jakąś chustę lub czapkę,żeby Cię tak nie przygrzało :lol: .
Skoro spędziłeś noc pod gołym niebem,to trzeba było sobie coś odpowiedniego zabrać do przenocowania w takich warunkach :D .
A jak się ktoś ciepło ubierze to przcież logiczne,że mu nie będzie zimno i nie będzie marzł :D .
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Thomas w sylwestra w Wrocławiu

No i pozatym jak Thomas bedzie na scenie to raczej zimno nie bedzie :D :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
angel

Gasolina91 pisze:No i pozatym jak Thomas bedzie na scenie to raczej zimno nie bedzie :D :wink:
No właśnie o tym też pomyślałam i chciałam dopisać,ale mnie wyprzedziłaś, zgadzam się całkowicie :D
es ist vorbei...
fankaMT

Post autor: fankaMT »

Dzisiaj kupiłam "Teletydzień", w którym przeczytałam (na 18 str.), że w Dwójce będzie transmisja Sylwestra we Wrocławiu. "Gwiazdą zagraniczną będzie Modern Talking" i pokazane jest ich zdjęcie. Ale mnie się wydaje, że to chyba nie jest MT. Owszem Ditera poznałam odrazu ale Thomas nie jest do siebie podobny. Trochę mnie to śmieszy.
Treadstone71
Członek TAFC Polska

Post autor: Treadstone71 »

No super :? na to wygląda,że na całym forum (oprócz mnie) tylko Ty jako fan wybierasz się na koncert Thomasa a gdzie reszta fanów???
Ja także będę na tym koncercie :D Jest to o tyle łatwiejsze, że jestem z Wrocławia, a wcześniej nie miałem żadnych sylwestrowych planów. Mam tylko nadzieję, że Thomas zaśpiewa kilka piosenek, a nie np. tylko 3. Ma być kilku wykonawców, nie wiadomo ile każdy dostanie czasu. Kolejna kwestia dotyczy tego, ile trzeba będzie się wystać przed koncertem, żeby być w miarę blisko sceny. Rok temu było podobno na rynku ok. 200 tys. ludzi, więc zakładam, że trzeba będzie postać kilka godzin. Może w związku z tym warto byłoby się umówić w kilka osób i jakoś razem spędzić ten czas. Bo nie wydaje mi się, żebym zdołał namówić kogoś znajomego na "taką akcję", a poznać jakiś innych fanów MT, fajna sprawa :)
alunia13

Post autor: alunia13 »

Ja też bym bardzo chciała!!! Jestem kilka kilometrów od Wrocka ale niestety nie jestem pełnoletnia i nie moge jechac :( A rodzice maja inne plany na sylwka :( Takie moje żałosne szczęście :(
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Gasolina91

No ja mam tak samo choć ja mam 17 lat i mieszkam na Górnym Śląsku to i tak mnie rodzice nie puszczą:( zostaje mi tylko oglądać TV i nagrać występ Thomasa :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
angel

Treadstone71 pisze:Może w związku z tym warto byłoby się umówić w kilka osób i jakoś razem spędzić ten czas. Bo nie wydaje mi się, żebym zdołał namówić kogoś znajomego na "taką akcję", a poznać jakiś innych fanów MT, fajna sprawa
Tak masz rację,świetny pomysł.
Ja również chciałabym poznać fanów Modern Talking na żywo i świetnie się bawić razem z nimi na koncercie 8) .
Jestem pewna,że zabawa będzie fajna-już nie mogę się doczekać... :)
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

A dokładnie kto z was wybiera się na ten koncert ?
Awatar użytkownika
angel

marian123 pisze:A dokładnie kto z was wybiera się na ten koncert ?
No ja na pewno 8).
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Gasolina91

Hmmm to wiecie zróbcie jakieś fajnie fotki Thomasa i prześlijcie potem na maila jak co :wink:
Point Of No Return
niaskam

Post autor: niaskam »

Byłam w Płocku,tym razem zostanę przed telewizorem:(
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Jakie wykona piosenki m.t tomas anders we wroclawiu

Post autor: Jaro25 »

Jak np you my heart you re soul nowsze
ODPOWIEDZ