Thomas w sylwestra w Wrocławiu
- Gasolina91
- angel
Re: MT w sylwestra w Wrocławiu
Hee co za wypowiedź i to fana MT,chyba nie wiesz co mówisz.33ccd pisze:Lepiej widac i cieplej przed telewizorem. Zawsze mozna nagrac i ogladnac po wyspaniu sie po nocnych szaleństwach.
Co to za frajda oglądać Thomasa przed telewizorem??? Dla mnie żadna
Tam trzeba być i przeżyć to na żywo,a nie mówić że lepiej przed telwizorem-żałosna wypowiedź ehh.
No superFanMT pisze:Cześć wszystkim! Zamierzam się wybrać na sylwestra do Wrocławia, bo zobaczyć Thomasa - wielkiego artystę i megagwiazdę na żywo to coś niesamowitego i bawić się przy jego głosie i muzyce. Czy ma ktoś z Was więcej informacji o tym np. koszt biletów, jak zamówić itd. Będe wdzięczny za udostępnienie tego:)
Ok spooko dużo osób ma inne plany na Sylwestra to rozumiem.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ja także się nie wybieram, mam już od pewnego czasu ten czas zaplanowany w inny sposób 
W Płocku najpierw stałem kilka godzin w pełnym słońcu, później spędziłem noc pod gołym niebem - teraz jeszcze marznąć do tego nie zamierzam, wystarczy szaleństw
W Płocku najpierw stałem kilka godzin w pełnym słońcu, później spędziłem noc pod gołym niebem - teraz jeszcze marznąć do tego nie zamierzam, wystarczy szaleństw
Jak piszesz tak cię widzą.
- angel
Skoro stałeś kilka godzin w pełnym słońcu to trzeba było sobie wrząść okulary przeciwsłoneczne,żeby Cię tak nie raziło w oczy, a na głowę jakąś chustę lub czapkę,żeby Cię tak nie przygrzałoArCrack pisze:Ja także się nie wybieram, mam już od pewnego czasu ten czas zaplanowany w inny sposób
Skoro spędziłeś noc pod gołym niebem,to trzeba było sobie coś odpowiedniego zabrać do przenocowania w takich warunkach
A jak się ktoś ciepło ubierze to przcież logiczne,że mu nie będzie zimno i nie będzie marzł
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Gasolina91
Re: Thomas w sylwestra w Wrocławiu
No i pozatym jak Thomas bedzie na scenie to raczej zimno nie bedzie

Point Of No Return
- angel
No właśnie o tym też pomyślałam i chciałam dopisać,ale mnie wyprzedziłaś, zgadzam się całkowicieGasolina91 pisze:No i pozatym jak Thomas bedzie na scenie to raczej zimno nie bedzie![]()
es ist vorbei...
es ist vorbei...
-
fankaMT
Dzisiaj kupiłam "Teletydzień", w którym przeczytałam (na 18 str.), że w Dwójce będzie transmisja Sylwestra we Wrocławiu. "Gwiazdą zagraniczną będzie Modern Talking" i pokazane jest ich zdjęcie. Ale mnie się wydaje, że to chyba nie jest MT. Owszem Ditera poznałam odrazu ale Thomas nie jest do siebie podobny. Trochę mnie to śmieszy.
-
Treadstone71
- Członek TAFC Polska
Ja także będę na tym koncercieNo superna to wygląda,że na całym forum (oprócz mnie) tylko Ty jako fan wybierasz się na koncert Thomasa a gdzie reszta fanów???
-
alunia13
Ja też bym bardzo chciała!!! Jestem kilka kilometrów od Wrocka ale niestety nie jestem pełnoletnia i nie moge jechac
A rodzice maja inne plany na sylwka
Takie moje żałosne szczęście 
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
No ja mam tak samo choć ja mam 17 lat i mieszkam na Górnym Śląsku to i tak mnie rodzice nie puszczą:( zostaje mi tylko oglądać TV i nagrać występ Thomasa 
Point Of No Return
- angel
Tak masz rację,świetny pomysł.Treadstone71 pisze:Może w związku z tym warto byłoby się umówić w kilka osób i jakoś razem spędzić ten czas. Bo nie wydaje mi się, żebym zdołał namówić kogoś znajomego na "taką akcję", a poznać jakiś innych fanów MT, fajna sprawa
Ja również chciałabym poznać fanów Modern Talking na żywo i świetnie się bawić razem z nimi na koncercie
Jestem pewna,że zabawa będzie fajna-już nie mogę się doczekać...
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- marian123
A dokładnie kto z was wybiera się na ten koncert ?
- angel
No ja na pewnomarian123 pisze:A dokładnie kto z was wybiera się na ten koncert ?
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Gasolina91
Hmmm to wiecie zróbcie jakieś fajnie fotki Thomasa i prześlijcie potem na maila jak co 
Point Of No Return
-
niaskam
Byłam w Płocku,tym razem zostanę przed telewizorem:(
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Jakie wykona piosenki m.t tomas anders we wroclawiu
Jak np you my heart you re soul nowsze