Modern Talking - Comeback w 2010??

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Re: Modern Talking - Comeback w 2010??

Post autor: Skyliner89MT »

Peter pisze:A takie 100 years part I i part II jeszcze lepsze. :P
Zgadzam się Peter z Tobą w 100% :D
Każda piosenka Modern Talking ma w sobie coś magicznego :D

Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Z konferencji prasowej z targów IFA 2 września:

Czy wystąpił byś z Thomasem Andersem jako Modern Talking w Polsce czy gdzieś indziej za granicą?
Myślę, że wszyscy już wiedzą, że zespół Modern Talking się rozpadł. A jeśli jakiś zespół się rozpada, to nie występuje już razem! Jest oczywiście wiele związków, w których pomimo rozpadu ludzie pracują jeszcze ze sobą, ale nie jest to coś czego pilnie potrzebuję. Chętnie wystąpił bym w Polsce, nie zrozumcie mnie źle, ale Modern Talking nie ma i już nie będzie.

Kiedy wydasz coś solo?
Mam już taki projekt z Markiem Medlockiem! Tego lata znowu byliśmy 4 tygodnie numerem jeden z "Summer Love". Jeśli mam być szczery, męczy mnie ciągłe występowanie na scenie. To już nie dla mnie.
Jak piszesz tak cię widzą.
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

moje myśli są rozkojarzone BARDZO DOBRZE było by jak byłby comeback modern talking :]
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

No tak...wszyscy byli by zadowoleni...ale to by było takie przereklamowane...bo znowu kilka lat pośpiewają i co? zaś koniec?
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

A ja myślę, że comebacku już nigdy nie będzie, za to będą powstawały kolejne składanki typu The best. :/
Awatar użytkownika
Gasolina91

Ale kiedyś też napewno wydawanie takich składanek się znudzi i nieopłaci aż o MT się zapomni. Ale MT ma wielu fanów i w nich cała nadzieja. Trzeba MT przyswajać młodemu pokoleniu ale z tego co widzę narazie nie ma z tym problemu :wink:
Point Of No Return
Pointrox

Post autor: Pointrox »

ArCrack pisze:Z konferencji prasowej z targów IFA 2 września:
Jeśli mam być szczery, męczy mnie ciągłe występowanie na scenie. To już nie dla mnie.[/b]
Że co proszę? Jakie występowanie na scenie? <pokręcony>
Moim zdaniem, Dieter często mówi na wywiadach tak sobie, aby odpowiedzieć na pytanie.
I, w końcu, na KAŻDEJ konferencji, na której jest, pytają go o MT. W pewnym momencie powinien ulec i BARDZIEJ uzasadnić, dlaczego nie ma zamiaru reaktywować duetu.
Bo, nie zrozumcie mnie źle, ale dla mnie jest to nadal sprawa nie do końca zrozumiała.
W dodatku: "Es gibt nie ein Ende von Modern Talking" - te słowa cały czas chodzą mi po głowie.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Pointrox pisze: "Es gibt nie ein Ende von Modern Talking" - te słowa cały czas chodzą mi po głowie.
No dla fanów Thomasa i Dietera, Modern Talking nigdy nie przestanie istnieć :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

A tak naprawdę po co MT miało by wracać i z czym ?
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

marian123 pisze:A tak naprawdę po co MT miało by wracać i z czym ?
Po co :?: Żeby przypomnieć światu co to jest prawdziwa muzyka w prawdziwym wykonaniu i żeby w miarę możliwości, wypędzić z rynku dzisiejsze gnioty. Gdyby tak wrócili z nowym repertuarem..... I napewno nie uwierzę w to, że wracając po raz drugi, narazili by się na pośmiewisko. Uważam tak z prostego powodu - ta muzyka jest za dobra. Jak też wogóle można nazywać muzykę lat 80. kiczem :?: Kicz to jest dzisiaj, gdzie badziewie z komputera nazywa się sztuką. Dodam jeszcze, że moim skrytym marzeniem jest to, żeby powrócili kiedyś z taką muzyką, jaką grali w latach 80. Z muzyką prawdziwą, melodyjną, a z przede wszystkim taką, w którą były wkładane serca.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
marian123

To tylko marzenia.Dietera woli TV a nie reaktywacie MT to TV daje mu satysfakcje i kase.
Awatar użytkownika
Gasolina91

A no racja...pomarzyć zawsze można :D po co Dieter ma rezydnować z czegoś co daje mu dobre zyski?
Point Of No Return
Awatar użytkownika
marian123

Dokładnie
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

Można by tak długo marzyć o tym co by było gdyby. Myślę,że fani Ci starsi pogodzili sie już z rozpadem na dobre MT. Było mi bardzo smutno gdy dowiedziałem sie o oststnim pożegnalnym koncercie. Naprawdę coś pękło we mnie poczułem, ze coś sie skończyło w moim życiu jakby mi coś odebrano...Zawsze czekałem z mrówkami na plecach na nowy singiel. Myślę czasem, że niesamowite jest to,że urodziłem sie i dojrzewałem w latach świetności MT. fascynacja trwa do dziś ale pogodziłem sie z tym,że mogę tylko wracać do starych HICIORÓW:)W latch 80 z kimplem zrobilismy swoje studio nagraniowe były dwa magnetofony typu ARIA Hi-FI, kasprzak na ,ktorym był materiał zgrywany i mikrofon bardzo drogi jak na tamte czasy, kilka wersji instrumentalnych MT i swoje teksty POLSKIE, wyśmienita zabawa. mam jeszcze te kasety DEMA:) Na suficie wisiały winyle a na nich flamastrem wymalowane nazwy singlii MT...tak mnie na wspamniania zebrało. Wracając do Didiego, myślę ,że on jest jest za stary i poprostu nie chce mu sie. Ale są ludzie krórzy mówia NIGDY NIE MÓW NIGDY! więc może???..................................:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Fajnie się bawiliście :) Też często gram na keybordzie i udaje, ze jestem Dieterem i komponuje nową piosenkę :)
Modern Talking.....i wszystko jasne!
jkris

Post autor: jkris »

art_system pisze: Wracając do Didiego, myślę ,że on jest jest za stary i poprostu nie chce mu sie. Ale są ludzie krórzy mówia NIGDY NIE MÓW NIGDY! więc może???..................................:)
Ja mysle, ze to nie kwestia wieku Bohlena- on jak widac zaczyna sie otaczac coraz mlodszymi laskami (dziewczynkami ;-) ) wiec chyba nie mysli o emeryturze. natomiast Thomas w najnowszym wywiadzie, po raz kolejny powiedzial, ze definitywnie, na 100% nie bedzie kolejnego comebacku...
ODPOWIEDZ