Triko80 pisze:Heh. Nie wiedziałem. A może u mnie też są jakieś fajne lokalne stacje? Ostatnio słucham sobie Gadu-Radiu Smak Lat 80. Puszczają tam też piosenki z wnętrz albumów, tzn. niesinglowe (słyszałem Just We Two (Mona Lisa), One Night's Not Enough, Heaven Will Know).
no więc muszę puścić sobie to radio chyba a złapałam chyba jakąś stację na 91,2 ale okazała się rmffm zaraz zobaczę te następną 100.1 fm ... hmm też mam jakieś radio ale to jest polskie radio BIS więc zostało mi gaduradio
only love pisze:no więc muszę puścić sobie to radio chyba a złapałam chyba jakąś stację na 91,2 ale okazała się rmffm zaraz zobaczę te następną 100.1 fm ... hmm też mam jakieś radio ale to jest polskie radio BIS więc zostało mi gaduradio
Chyba radio jest dla nas zbyt skomplikowane, bo ja też mam problemy z odnalezieniem niektórych rzeczy
Triko80 pisze:Chyba radio jest dla nas zbyt skomplikowane, bo ja też mam problemy z odnalezieniem niektórych rzeczy
co jak co ale najłatwiej złapać mi gadurdio smak lat 80 i tego dziś słuchałam i upolowałam modern talking aż 3 razy (lub więcej) ale będąc po takiej ilości smakowitego cin&cin nie jestem do końca pewna ale jedno jest pewne modern talking chyba leci tam najczęściej
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
I w ogóle twórczość Dieter'a. Słyszałem tam Modern Talking, C. C. Catch, Chrisa Normana, ale Blue System nie słyszałem. Bardzo mi się podoba to radio. Tam przynajmniej nie piszą, że MODERN TALKING TO KICZ tylko, że są to piosenki które do dzisiaj w światowym rynku zajmują wysokie pozycje.