Śmiesznie było kiedy prezenterka postanowiła zprezentować Thomasowi płytę z jego piosenką
Kisses for Christmas
- Adi
Re: Nowy singiel Thomasa "Kisses for Christmas"
Fajny był występ Thomasa z " Kisses for christmas" na ZDF. Ps Czekając na występ Thomasa robiłem sobie właśnie kolację w kuchni, aż tu słyszę prezenterkę z pokoju z TV ble, ble, ble ....von Modern Talking. Rzuciłem nóż na stół i przybiegłem do pokoju w te pędy. Na koniec w krótkim wywiadzie prezenterka powiedziała, że (o ile się nie mylę) to 1 euro z każdej płytki, na której jest min. utworek świąteczny Thomasa, będzie przeznaczone na konto finansowe akcji "Chleb dla świata".
Śmiesznie było kiedy prezenterka postanowiła zprezentować Thomasowi płytę z jego piosenką
(chyba to zrobili tak dla picu przed kamerami) Thomas obiecał kupić samemu 10 płytek bo jak mówi ma dużą rodzinę i każdy dostanie po jednej płytce (tak mi się przypomniało) 
Ostatnio zmieniony czw lis 27, 2008 13:17 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sheila
Najlepsza była zapowiedź, o ile dobrze zrozumiałam, że wystąpi bardziej sympatyczna, lepsza połowa Modern Talking, która w dodatku potrafi śpiewać. (Nigdy nie byłam fanką Dietera, więc mnie osobiście ten tekst ubawił).
- Gasolina91
Podobnie zapowiedział występ Thomasa w Sopocie Majewski...To trochę nie fer...Sheila pisze:Najlepsza była zapowiedź, o ile dobrze zrozumiałam, że wystąpi bardziej sympatyczna, lepsza połowa Modern Talking, która w dodatku potrafi śpiewać.
Point Of No Return
- Peter
Tak samo było z artykułem o Dieterze jako o brzydszej połowie MT, mam nadzieję, że nowy singiel Thomas stanie się na kilka lat przebojem na Christmas time.... 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Kolejna nowa piosenka - "Silverbells" - Thomas zaprezentował ją wczoraj w telewizji WDR.
Autorzy tacy sami jak przy Kisses For Christmas - Anders, Brochhausen, Wolf.
http://pl.youtube.com/watch?v=vISLgzAyZXc
A skoro już jesteśmy przy takich ciekawostkach - jest też jeszcze jedna piosenka tej spółki "ANYTHING FOR CHRISTMAS", może Thomas zaśpiewa to gdzieś jeszcze, bo ma zaplanowane kolejne występy w TV przed świętami.
Autorzy tacy sami jak przy Kisses For Christmas - Anders, Brochhausen, Wolf.
http://pl.youtube.com/watch?v=vISLgzAyZXc
A skoro już jesteśmy przy takich ciekawostkach - jest też jeszcze jedna piosenka tej spółki "ANYTHING FOR CHRISTMAS", może Thomas zaśpiewa to gdzieś jeszcze, bo ma zaplanowane kolejne występy w TV przed świętami.
Jak piszesz tak cię widzą.
- phantomas
- Kontakt:
Po co śpiewa te "świąteczne" piosenki? Bo to zawsze szansa, że pokaże go tv. I jakoś ten chałturowy biznes się kręci.
Nie zasługuje na to, ale widać, że bez Dietera niestety jest nikim.
Nie zasługuje na to, ale widać, że bez Dietera niestety jest nikim.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Skyliner89MT
.
. Z jednym stwierdzieniem Dietera zgadzam się w 100%, że NIGDY NIE BĘDZIE KOŃCA MODERN TALKING 
Pozdrawiam
W Modern Talking Thomas z Dieterem wzajemnie się uzupełniali i to połączenie było idealne. Piękny głos Thomasa i wielki talent Dietera w tworzeniu i komponowaniu muzyki spowodował, że Modern Talking osiągneło wielki sukces. Ciekawie jak by Dieter miał podobny charakter do Thomasa... Pewnie Modern Talking by dłużej istniało, a fani by słuchali coraz to nowszych piosenek. Szkoda, że się rozpadli po raz drugi w 2003 roku...phantomas pisze: ale widać, że bez Dietera niestety jest nikim.
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Adi
No to stwierdzenie wydaje mi się być zbyt przesadzone choć faktem jest, że Thomas po Modernie nie odnosi już takich spektakularnych sukcesów ale nie można powiedzieć, że bez Dietera nie jest już wartościowym artystą no bo jest wartościowym.phantomas pisze:Nie zasługuje na to, ale widać, że bez Dietera niestety jest nikim.
- Gasolina91
No tak racja. Wielu róznych artystów po rozpadach grup rozpoczynałao karierę solową..tak też zrobili Dieter i Thomas. Teraz widać ze Thomasowi się powodzi solo...
Point Of No Return
- phantomas
- Kontakt:
Co mu się powodzi solo?
Że jego płyt słucha garstka zapaleńców, nie ma mu kto wydać singli na cd, a na koncertach łupie stare przeboje Bohlena?
Nie napisałem, że nie jest wartościowym artystą. Brakuje mu kogoś kto by poprowadził mu karierę, bo samemu mu to jakoś nie wychodzi.
Z takim głosem to powinien nagrywać przebój za przebojem, a nie jakieś smęty "świąteczne". Przykro patrzeć jak rozmienia się na drobne.
Że jego płyt słucha garstka zapaleńców, nie ma mu kto wydać singli na cd, a na koncertach łupie stare przeboje Bohlena?
Nie napisałem, że nie jest wartościowym artystą. Brakuje mu kogoś kto by poprowadził mu karierę, bo samemu mu to jakoś nie wychodzi.
Z takim głosem to powinien nagrywać przebój za przebojem, a nie jakieś smęty "świąteczne". Przykro patrzeć jak rozmienia się na drobne.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Adi
Twoim zdaniem. No ale cóż. Ty do tej garstki zapaleńców raczej nie należysz i raczej czuję, że zostaniesz przy swoim zdaniu a my przy swoim. I już. Co ja tu będę pisał argumenty, jak ty za chwilę wynajdziesz takie aby obalić moje, bez sensu. Każdy ma prawo mieć własne zdanie.phantomas pisze:Z takim głosem to powinien nagrywać przebój za przebojem, a nie jakieś smęty "świąteczne". Przykro patrzeć jak rozmienia się na drobne.
- Gasolina91
To jeden sie wysuwa wniosek....Thomas bez Dietera jakoś sobie nieradzi? 
Point Of No Return
- Adi
Jeśli ktoś nie jest fanem Thomasa to zmierzy go miarą sukcesu Modern Talking i powie, że sobie nie radzi a jeśli jest fanem to powie tak jak ja, że nie ma już takich spektakularnych sukcesów ale dla jego fanów jest OK. I tu już dyskusja zatacza koło i wraca do punktu wyjścia.Gasolina91 pisze:Thomas bez Dietera jakoś sobie nieradzi?
- Gasolina91
A no racja ...więc wrócmy do tematu....Nowy singiel Thomasa "Kisses for Christmas" 
Point Of No Return
- Adi
No tak. Do tematu
No ja już napisałem, że świąteczny kawałek mi się podoba. Mojemu koledze z mojego miasta już nie za bardzo ale to widać kwestia gustu. 
-
jkris
nie nazwalbym tej piosenki "smetem", bo to normalne, ze artysci nagrywaja takie piosenki, a nawet cale plyty swiateczne ale takze brakuje mi czegos wiecej niz cyfrowy singiel... miejmy nadzieje, ze rok 2009 przyniesie cos nowego, w stylu Ibizy...phantomas pisze:Z takim głosem to powinien nagrywać przebój za przebojem, a nie jakieś smęty "świąteczne". Przykro patrzeć jak rozmienia się na drobne.