Zrobiłeś to Jkris to w taki sposób jak byś mu gumką wymazał te zmarszczki . Fajne . Ale po dłoni (3 zdjęcie) Dietera widać jak by ona miała nie 54 tylko kolo 65 lat . Ale jak na swój wiek Dieter trzyma się bardzo dobrze. Przypomina troche Olivera Kahn'a. Często miał taką fryzure
Skyliner89MT pisze:Zrobiłeś to Jkris to w taki sposób jak byś mu gumką wymazał te zmarszczki .
bo to w zasadzie tak troche wygladalo a w zasadzie nie wymazalem a rozmazalem
riccardo1989 pisze:a mi się wydaje że Didi miał operacje bo zwróćcie uwage na zbliżeniach to widać że koło uszu ma takie dziwne pionowe zmarszczki...
to nie sa blizny po cieciu a zamarszczki. gdyby Dieter mial w taki sposob zrobiony lifting to automatycznie mialby zarost za uszami mezczyznom raczej w taki sposob nie naciaga sie skory...
jkris pisze:czytalem o pogryzieniu przez jego psa wiec przypuszczalnie mial usuwane blizny w jakis sposob ale patrzac na jego dzisiejsza twarz mysle, ze moglby zainwestowac w wypelniacze zmarszczek
lifting oczu tez by sie przydal
Nie zapominaj, że jego "medyczne" przygody zaczęły się od momentu gdy złamał penisa...
Ja bym się wcale nie zdziwiła gdyby Didi przechodził jakieś drobne operacje plastyczne.
Takie zabiegi jak wygładzanie zmarszczek są teraz na porządku dziennym.
Dieter jak wiadomo przesadza z opalaniem i to się oczywiście odbija na wyglądzie jego skóry .
Nieraz jednak jego wygląd mnie niezwykle zaskakuje.
Np w jednym programie widzę że jego skóra nie jest w najlepszym stanie a już w następnym widać nieporównywalną różnicę.
Albo to jest spowodowane drobnymi zabiegami chirurgicznymi napinającymi skórę albo inwazją mocnej dawki kosmetyków
(na przykład botoksu który wstrzykiwany wypełnia zmarszczki)
Raczej podejrzewam że to drugie
Dieter miał operacje plastyczne. Moja siostra mieszkała kilka lat w Niemczech i oglądała w TV program w którym pokazywano różne tamtejsze gwiazdy przychodzące do chirurga plastycznego i był wśród nich też nasz Dieter
Rzeczywiście, pewne podobieństwo jest Zresztą mi zawsze Kahn kojarzył się z Bohlenem, albo na odwrót:)
Tak ale Dieter o niebo przystojniejszy. To jedynie co ich łaczy to to, że są blondynami. To tak jakby porównać Dantyszka z Piłsudzkim, bo oboje są mężczyznami.
pioot36 pisze:A...i chyba jesteśmy fanami muzycznymi,to nie wybory piękności .Ceńmy talent muzyczny Dietera,a jak nam uda się dożyć jego wieku,sami spójrzmy w lustro hmm.że tak powiem w "lustro czasu" ,pozdrawiam
A ja dodam od siebie,że jak na 50 lat to Dieter wcale nie wygląda źle. Zawsze jeszcze można oglądać jego zdjęcia z lat 80- tych.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever