"Luke, jestem twom ojcem"pioot36 pisze:A mi przyśnił się tej nocy Dieter i powiedział:"Piotrze,jestem Twoim wujkiem"![]()
![]()
,pozdrawiam
Ale na serio, kto wierzy w te pierdoły?
Równie dobrze ja mógłbym zobaczyć w Thomasie swojego ojca
"Luke, jestem twom ojcem"pioot36 pisze:A mi przyśnił się tej nocy Dieter i powiedział:"Piotrze,jestem Twoim wujkiem"![]()
![]()
,pozdrawiam
No ja tak samoPointrox pisze: Równie dobrze ja mógłbym zobaczyć w Thomasie swojego ojca
Gasolina91 pisze:Ciekawe czym Dieter nas jeszcze zaskoczy?![]()
Najlepiej, gdyby ten utwór był śpiewany przez tego oto wokalistęPeter pisze:Oby fajnym utworem, byleby tylko nie śpiewanym przez Medlocka ani przez Otzi czy Lukasa.

Racja. Dieter mógłby coś napisać dla Nino de Angelo, coś w starym dobrym styluPeter pisze:To raczej nie możliwe, bardziej prawdopodobne jest, że będzie ona wykonana przez tego wokalistę:

Niby tak, skoro Bohlen był w stanie się pogodzić z Andersem to dlaczego nie z Mueller, ale myślę, ze trzeci raz się już w to nie zaangażuje.MichałT pisze:Albo coś dla tej pani:
Taka kompozycja Dietera na styl kompozycji Michaela Jacksona i Lionela Richie - We Are The World i taka powtórka z "For The Children", tyle, że na większą skalęGasolina91 pisze:No tak tak. Wogole móglby zrobic jakis hit. Spiewali by go wszyscy ktorzy z nim wspolpracowali....Nonio, CCC, Chris Norman, Engelbert i inni.. to by było cos fajnego