Dieter Bohlen "In The Mix"
- Didi&Thomas
Re: Dieter Bohlen "In The Mix"
Wkrótce płytka dołączy do mojej kolekcji 
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- Blue Forever
- Kontakt:
.... "mixed nonstop" ... ojej - tylko nie to!
- Prophet5
- Skyliner89MT
Szkoda, że BMG nie wyda DVD z teledyskami Blue System, jakiejś składanki itp
.
Jakieś płyty z remiksami piosenek Blue System czy Modern Talking. Zauważyłem, że na kolejnych składankach Modern Talking, nie które piosenki powtarzają się po kilkanaście razy. Teraz pytanie ? Czy opłaca się je kupować...
.
Pozdrawiam
Jakieś płyty z remiksami piosenek Blue System czy Modern Talking. Zauważyłem, że na kolejnych składankach Modern Talking, nie które piosenki powtarzają się po kilkanaście razy. Teraz pytanie ? Czy opłaca się je kupować...
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
jkris
odpowiedz brzmi- NIE!Skyliner89MT pisze:Teraz pytanie ? Czy opłaca się je kupować...![]()
.
po co komu plyta, ktora nie wnosi niczego nowego? kupisz ja i zapewne bedzie lezala na polce, bo nie bedziesz mial ochoty do niej wiecej wracac...
wg mnie warto wydac kase na cos nowego czego nigdy wczesniej nie mozna bylo zdobyc. na takie "dziela" zdecydowanie szkoda pieniedzy...
- MichałT
Według mnie jest kilka możliwościSkyliner89MT pisze:Teraz pytanie ? Czy opłaca się je kupować...![]()
.
I rzeczywiście kupno takiej płytki raczej mija się z celem
Podsumowując: wydawnictwo to, praktycznie trafia tylko do II grupy, która zaangażowana w produkcje Bohlena jest średnio, ale chętnie nabędzie jakieś ciekawe mixy, aby głębiej zapoznać się z twórczością połowy Modern Talking
Do III grupy, składanka absolutnie nie trafi, a do I grupy "starych wyjadaczy", tylko w niedużej części
Jeśli chodzi o Greatest Hits'y, to mogą trafić one najczęściej do grupy III (żeby choć trochę usłyszeć, co grało MT
My oczywiście oczekujemy już czegoś więcej
To takie moje przemyślenia na temat opłacalności kupna płyty
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż