Zle sie dzieje w panstwie dunskim.....

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Soldier

Zle sie dzieje w panstwie dunskim.....

Post autor: Soldier »

....trzy dni nikt nic nie napisal....czyzby fani MT wymarli??? :wink:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Zle sie dzieje w panstwie dunskim.....

Post autor: ArCrack »

Żyją i mają się dobrze, a w ciągu trzech ostatnich dni napisali około 100 postów ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Soldier pisze:....trzy dni nikt nic nie napisal....czyzby fani MT wymarli???
Chciałbym zauważyć, że po pierwsze jeszcze nie umarłem :D a po drugie jeśli miałaś na myśli wekend od piątku to w Polsce w przeważającej większości była piękna pogoda i wielu z nas wyjechało sobie gdzieś na majówkę - nad morze, jezioro, do lasu, albo wszędzie po trochu lub w góry. JA np. byłem nad morzem od piątku do niedzieli wieczór ale o muzyce nie zapomniałem bo w Mp3 słuchałem m.in. przy przepięknym zachodzie słońca np. romantyczne utworki Marka Ashleya no i inne remixy Modernu, itp. :wink: A w niedzielę nie zapomniałem zajrzeć na forum :)
Ps Współczuję forumowiczom, którzy mają zajęcia zaoczne w wekendy i musieli też i w ten piękny wekend pracować albo kisić się w szkołach i np. zdawać pierwsze egzaminy w tzw. terminie "0". Dobrze was rozumiem. Sam kiedyś byłem studentem i bylo mi nie w smak kiedy inni się plażowali a ja musiałem zakuwać. :/ No ale jak się mówi - coś za coś. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Yhyyy to dlaczego na stronie glownej po lewej stronie w dziale FORUM nic mi sie nie zmienia od kilku dni??? Zawsze pokazywano tam tematy ostatnio poruszane-czyzby jakas awaria? No i oczywiscie ciesze sie,ze Fani maja sie dobrze :D
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

musisz odświezyć strone w przeglądarce :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Awarii nie ma, to związane z wdrożeniem nowej wersji forum i było w odpowiednim temacie opisywane ;) Chwilowo pojawiają się tam najnowsze tematy nie najnowsze posty, wiec nie ma się co sugerować :P
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Adi

Ja tutaj odnośnie tematu o zachowaniu Petera bo nie chcę robić off-topa w temacie "Czego obecnie słuchamy?". Do tej pory nie zdarzyło mi się zetrzeć z Peterem ale też może i z tego względu, że może mała była różnica zdań między nami a i też, że nie mam usposobienia wojowniczego to nie raz odpuszczam sobie wymianę zdań, o której przypuszczam, że może doprowadzić do ostrego konfliktu.
Kiedyś zdecydowałem się dołączyć do tego forum bo bardzo urzekła mnie miła atmosfera, któr tutaj panuje. Ostatnio rzeczywiście zaczęła się ona robić smętna i dlatego apeluję do wszystkich o wyrażanie swoich opinii bez robienia wycieczek osobistych. W tym względzie popieram ostrzeżenie Arcracka do Petera. Dyskutujmy ale bez zaciekłości. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Dobra, OK. Ja ze swojej strony obiecuję poprawę i postaram się pisać tak, żeby moje posty się fajnie czytało, na razie nie mam na to specjalnie czasu, bo jestem busy.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

tmp

Post autor: phantomas »

Styl wypowiedzi Petera przypomina mi osobnika, który był na tym forum i dostał bana.
Tylko wyleciał mi z pamięci jego nick - miał podobno występować w niemieckim Idolu i nasłał mamusię na zakonnicę, bo zmieniała jego imię na polskie.
punky lisky dobrze napisała.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Daja

Re: Czego obecnie słuchamy?

Post autor: Daja »

phantomas pisze:Styl wypowiedzi Petera przypomina mi osobnika, który był na tym forum i dostał bana.
Tylko wyleciał mi z pamięci jego nick - miał podobno występować w niemieckim Idolu i nasłał mamusię na zakonnicę, bo zmieniała jego imię na polskie.
O czym ty gadasz? Pomyśl za nim coś napiszesz! Ja osobiście lubię posty Petera!
Awatar użytkownika
labambino

Re: tmp

Post autor: labambino »

phantomas pisze:Styl wypowiedzi Petera przypomina mi osobnika, który był na tym forum i dostał bana.
No właśnie,o czym piszesz,bo jak narazie to Twoje posty są obraźliwe i potrafisz jedynie krytykowac i wyśmiewac się.Pomyśl troche zanim coś napiszesz.Bez urazy-ale posty Petera są zawsze na temat i są wyczerpujące.Widac,że chłopak ma rozum i zawsze potrafi się przyznac do błędu.
Z takim forumowiczem zawsze warto prowadzic dyskusję nawet gdy nasze zdania są odmienne.
Ty jak zauważyłem jesteś porywczy w swoich postach.Nie znam Cię.Pisze to co zauważyłem i nie myśl,ze Cię atakuję.
Poprostu wyrażm swoją opinię -do czego każdy ma prawo na forum.Jednakże nie powinno to przeobrażac sie w słowne przepychanki i niepotrzebne wojenki.
you can win if you want!
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

ja też jestem za Peterem jest spoko i zawsze pisze na temat.
Awatar użytkownika
Adi

marian123 pisze:ja też jestem za Peterem jest spoko
Peter na Prezydenta :!: Być może byłby lepszy od obecnego. :lol: Nie no sorki. Mam nadzieję, że nie gniewasz się Peter. Lubię cię i to tak tylko żartem potraktuj. :wink: Mam dziś wieczorem znakomity humor i może tak dlatego. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

Ok, przyznaję się, zrobiłem sobie "wycieczkę osobistą" i napisałem jak odbieram Petera. Miałem jednak do tego podstawy i już od dłuższego czasu się we mnie gotowało, gdy czytałem niektóre wypowiedzi tego uzytkownika. Najgorsze jest to, że trudno jakąkolwiek przytoczyć, gdyż trzeba by było szukać wśród półtora tysiaca postów ( czy można napisać półtora tysiąca "wyczerpujących" postów labambino?? ).
Jednak cel swój osiągnąłem:
Peter pisze:Dobra, OK. Ja ze swojej strony obiecuję poprawę i postaram się pisać tak, żeby moje posty się fajnie czytało.
Nie było moim celem obrażanie Petera.

Z mojej strony to tyle na ten temat.
think for yourself - question authority
Awatar użytkownika
labambino

Post autor: labambino »

punky linsky pisze:( czy można napisać półtora tysiąca "wyczerpujących" postów labambino?? ).

Można,facet zawsze na temat pisze!
you can win if you want!
ODPOWIEDZ