Dieter i operacje plastyczne

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
jkris

Dieter i operacje plastyczne

Post autor: jkris »

Pkmodern pisze:No niestety muszę Cię rozczarować, Dieter w przeciwieństwie od Thomasa ma za sobą dwie operacje plastyczne i dlatego wygląda tak jak wygląda...
ciekawe skad te informacje o operacjach plastycznych Dietera ;-)
wg mnie jego wyglad raczej swiadczy o tym, ze ich nie mial. lata swietlne spedzone na solarium sparwily, ze jego skora jest masakrycznie zniszczona i poorana nie zmarszczkami a bruzdami- widac to na wielu nieobrobionych fotkach. Thomas zas zmienil sie, bo utyl i ma inna fryzure. poza tym ten jego cukierkowy image pochodzi z czasow kiedy mial 20 lat- Dieter w tym samym czasie mial juz lat 30 wiec i zmiany sa inne...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Sopot Festiwal 2008

Post autor: Pkmodern »

jkris pisze:ciekawe skad te informacje o operacjach plastycznych Dietera ;-)
Poczytaj m.in. książkę Nadji i prasę z lat 90-tych :wink:
MODERN TALKING FOREVER!!!
jkris

Post autor: jkris »

Pkmodern pisze: Poczytaj m.in. książkę Nadji i prasę z lat 90-tych :wink:
czytalem o pogryzieniu przez jego psa wiec przypuszczalnie mial usuwane blizny w jakis sposob ale patrzac na jego dzisiejsza twarz mysle, ze moglby zainwestowac w wypelniacze zmarszczek ;-)
lifting oczu tez by sie przydal ;-)
Awatar użytkownika
Pkmodern

jkris pisze:czytalem o pogryzieniu przez jego psa wiec przypuszczalnie mial usuwane blizny w jakis sposob ale patrzac na jego dzisiejsza twarz mysle, ze moglby zainwestowac w wypelniacze zmarszczek ;-)
lifting oczu tez by sie przydal ;-)
Nie zapominaj, że jego "medyczne" przygody zaczęły się od momentu gdy złamał penisa... :>
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Tak, czytałem o tym w "Bravo" :wink:

A co wy z tymi operacjami :?: Gość ma 54, 5 roku i wygląda jak wygląda. Niejedna osoba w jego wieku chciałaby tak się prezentować. A odnośnie wypełniaczy zmarszczek - wypełnić, żeby za 10 lat wypełniać następne, które się w tym czasie pojawią <młotek> Dieter już w wieku 30 lat miałby co wypełniać - taka uroda.
Powszechnie znany jest taki jeden artysta, któremu nie podobała się za młodu jego własna twarz. Zrobił sobie kilka (naście?) operacji plastycznych i teraz jest z tego taki dumny, że zakrywa facjatę maską. Można i tak :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Dieter ma specyficzny wygląd.. powiedziałabym, że wygląda na te swoje 50 ileś lat, ale tak jakoś "młodzieńczo". Na pewno nie wygląda jak stary dziad. Są ludzie, którzy mimo 'poważnego' wieku wyglądają jakoś tak energicznie, jakby w rzeczywistości byli o wiele młodsi - i ilość zmarszczek nie ma z tym nic wspólnego. 8) :> :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Dieter nie wygląda jeszcze tak źle przecież on ma ponad 50 lat i ani trochę nie wyłysiał.
jkris pisze: ciekawe skad te informacje o operacjach plastycznych Dietera ;-)
wg mnie jego wyglad raczej swiadczy o tym, ze ich nie mial. lata swietlne spedzone na solarium sparwily, ze jego skora jest masakrycznie zniszczona i poorana nie zmarszczkami a bruzdami- widac to na wielu nieobrobionych fotkach.
Też myślę, że to wszystko co napisał Pkmodern w trzech ostatnich postach to plotki. Choć może jeszcze w ten face lifting uwierzę, bo mógł być powierzchowny :wink:
Awatar użytkownika
Daja

Post autor: Daja »

Według mnie Peter ma całkowitą rację. Chyba niektórzy nie mają co robić!
Awatar użytkownika
Pkmodern

Peter pisze:Też myślę, że to wszystko co napisał Pkmodern w trzech ostatnich postach to plotki.
Dziwne... skoro Dieter przedstawił "ostatnią plotkę" wspomnianą przeze mnie w filmie "Dieter der Film". Zapewne nie oglądałeś skoro tak piszesz... a jak już zobaczysz to zwróć uwagę na fragment z ptaszkiem jak siada na zagipsowanego "ptaszka" Dietera.
No cóż, ciągle zbyt mało wiedzy z życia Dietera, ale jeszcze wszystko można nadrobić :>
Awatar użytkownika
Peter

Tak było coś takiego, jak to oglądałem, ale za bardzo nie wiedziałem o co chodzi, bo nie znam niemieckiego tak dobrze jak Ty.
Faktem jest jednak, że Ty tego nie wymyśliłeś. Tylko, że DTF to raczej komedia niż film dokumentalny, zwróć uwagę na tę całą historię z Drafim. :lol:
Zrozum za to jedno: gdyby Dieter sobie złamał coś to miałby "mały" problem z powiększeniem rodziny, a jak wiemy Estefania dała u syna Marca Cassiana. :wink: Więc Dieter na pewno to sobie wymyślił by być w centrum uwagi.
Pkmodern pisze: Nie zapominaj, że jego "medyczne" przygody zaczęły się od momentu gdy złamał penisa...
Osobiście w to więc nie wierzę, jeśli tak byłoby to Dieter musiałby się bardzo postarać.
Szkoda, ze nie umiesz rozróżnić fikcji od rzeczywistości. W filmie można wszystko wymyślić, a poza tym w filmie nie było Estefani i Marca Cassiana. Bo byłoby to nie logiczne. :>
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

No Dieter jak na swój wiek jeszcze jakoś się trzyma ale widać np. na twarzy, że czas już go lekko trącił. Thomas ogólnie też trzyma się OK. Nie miałbym nic przeciwko, żeby wygladać chociaż jak Thomas jak dojdę do jego wieku. Generalnie same operacje i liftingi nie za wiele pomogą, jeśli ktoś nie dopilnuje prawidłowej diety, wysiłku fizycznego co jakiś czas (basen, rower, siłownia - do wyboru lub wszystko po trochu). Oczywiście czasem medyczne zabiegi są niezbędne - jak ktoś ma znaczną nadwagę i fałdy wylewają mu się z różnych stron (na pewno widzieliście nie raz w tv takie szokujące obrazki, gdzie ludzie ważyli po 200 kg! :shock: )
Ale mówiąc tak o kimś kto nie ma aż tak poważnych problemów to raczej nie byłbym za zbyt dużym eksperymentowaniem. :roll:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Pkmodern pisze:Nie zapominaj, że jego "medyczne" przygody zaczęły się od momentu gdy złamał penisa..
To by Nadja napisała w swojej książce i gdyby tak było byłoby to bestsellerem. Ale ten Dieter ma wyobraźnie, żeby wymyślić coś takiego. :wink:

Nie zapominaj, że jego "medyczne" przygody zaczęły się od momentu gdy złamał penisa..[/quote]
Zastanawia mnie co on musiał robić, albo to było od nadmiaru miłosnych przygód z Nadją, albo od czegoś innego, tylko nie wiem od czego. :P Nadal jednak nie wierzę w tą przygodę, to Dieter wymyślił, ale czemu akurat to, przecież mógł np: wymyślić, że się przewrócił, albo zderzył z czymś. Ale ten ma pomysły. :lol:Ale wymyślił przygodę, ja bym na to nigdy nie wpadł. :lol:
A to z tym faceliftingiem, przecież to jkris ma rację, Bohlen jest bardzo pomarszczony, jeżeli miał lifting to bardzo powierzchowny.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Dieter i operacje platyczne

Post autor: ArCrack »

Akurat pkmodern nie należy do osób mających w zwyczaju pisanie rzeczy bez pokrycia, oto materiały z prasy na ten temat:
Obrazek
(1990)

Obrazek
(1995)

Skany pochodzą zresztą z jego zbiorów ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Daja

Post autor: Daja »

Ja nie wierzę w tą przygodę. Peter ma rację! :wink:
Awatar użytkownika
pioot36

Post autor: pioot36 »

A...i chyba jesteśmy fanami muzycznymi,to nie wybory piękności :lol: .Ceńmy talent muzyczny Dietera,a jak nam uda się dożyć jego wieku,sami spójrzmy w lustro hmm.że tak powiem w "lustro czasu" :shock: ,pozdrawiam
Świat z Dieterem ma inny,lepszy wymiar!
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

shizonek pisze:Dieter ma specyficzny wygląd.. powiedziałabym, że wygląda na te swoje 50 ileś lat, ale tak jakoś "młodzieńczo". Na pewno nie wygląda jak stary dziad. Są ludzie, którzy mimo 'poważnego' wieku wyglądają jakoś tak energicznie, jakby w rzeczywistości byli o wiele młodsi - i ilość zmarszczek nie ma z tym nic wspólnego. 8) :> :lol:
Dokladnie-wprawdzie do wieku Dietera mi juz niedaleko,bo jestem rowiesniczka Thomasa :D ,ale nieskromnie musze przyznac,ze wygladam na sporo mniej,podobnie zreszta jak moj ulubiony Thomcio :oops: ........
ODPOWIEDZ