Witam, ja tez czekałam na występ Muchy, ale bardzo sie zawiodłam. Dziwię się jury, ze dało jej tak duże noty. Myslałam, ze chociaż Zapendowska nie da się omamić i oceni występ Muchy obiektywnie, ale niestety dała jej "6". Jestem zawiedziona. Kocham MT
(tylko zwiastun pod tytułem "Ania Mucha w...wannie" )
W każdym razie jej występ, to było jedno wielkie dno (w dodatku zapomniała słów )
Nie no, rzeczywiście tragedia, bardzo uszy mnie kłuły. Poza tym ja nie oglądam tego typu programów. Akurat przypadkiem dzięki wam to obejrzałem. I też jestem zdegustowany.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Nie wiem, czy można to opisać jako wydarzenie medialne, ale...
Można mnie było słyszeć, jak słucham BFG w Śródmieściu, w pobliżu Cytadeli i pod UW (Warszawa oczywiście).
Krążyłem swoim Golfem po Warszawie, ponieważ... właśnie miałem odebrać singiel MT "YMHYMS '98", a nie wiedziałem, gdzie się znajduje podany przez sprzedawcę adres
Dr Mabuse pisze:Co zrobić, żeby sygnał się nie "rwał"
Niestety to jest właśnie wada tej stacji. Nie wiem, być może pomogą ustawienia konfiguracyjne odtwarzacza i można spróbować się pobawić ustawieniami prędkości łącza albo częstotliwościami buforowania? Chociaż za wiele to może nie pomóc. No cóż.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
MichałT pisze:Barzdo dobra stacja
Przy tej stacji Radio Złote Przeboje, się nie umywa (ostatnio puszcają tam sporo gniotów ).....
Posłuchaj sobie Gadu Radia. Ja ostatnio słucham prawie wyłącznie tego - mają tam dwa fajne kanały: "hity lat 80" i "elektro pop lat 80", i choć MT nie leci, to muza jest tam naprawdę fajna (przypomniałam sobie masę fajnych piosenek z tamtych lat). Do tego mało reklam i zero głupiego gadania, jak w 'normalnych' radiach, no i sygnał się nie rwie.
Ale odstawiłam GG darmową reklamę, nie ma co.. Ale serio, warto posłuchać..
Chciałam zedytować posta, ale się nie da, wiec dopisuję. Na kanale lata 80 owszem, leci MT. Więcej słuchałam kanału Elektro pop i dopiero ostatnio przerzuciłam się na same lata 80. Słyszałam tam już Atlantis, YMHYMS i CCL.
Fajny wywiad z Thomasem i Dieterem z 1998 r. podczas ich pobytu w Polsce. A ci co go widzieli to tak dla przypomnienia. Jakość audio i video jest trochę kiepska.