Cotygodniowy czat

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ

Spotkania na czacie w jaki dzieĂą odpowiadaÂłyby Ci najbardziej?

PiÂątek
4
36%
Sobota
7
64%
Niedziela
0
Brak głosów

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Cotygodniowy czat

Post autor: ArCrack »

Właśnie siedzimy z Arkiem20 i DominikiemMT na czacie i padła propozycja, by zorganizować na nim cotygodniowe spotkania. Co do terminu - najlepszym wyjściem byłby chyba któryś z weekendowych wieczorów. I tutaj pytanie do Was. Co sądzicie o tym pomyśle i jaki termin czatów najbardziej by Wam odpowiadał? Wypowiedzie się tu, zagłosujcie w sondzie,
Jak piszesz tak cię widzą.
Arek20

Post autor: Arek20 »

I jak w koncu z tym czatem?wyglada na to ze bedzie w soboty?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Można jutro zorganizować. Choć sądząc po ilości osób, które wyraziły swoją opinię na temat czata tłumów nie zgromadzimy :)
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

hmm weekendy są niestety moją zmorą gdyż często mnie nie ma w domu dlatego nie głosuję. Ale jeżeli zostanie zorganizowany czat i będę w tym czasie to na pewno wpadnę.
Arek20

Post autor: Arek20 »

Arek sluchaj aby zachecic wiecej fanow na czat ,sporwadze moja przyjaciolke z Izralu na czat ,ktora osobiscie zna....DJ MORAZA!Sporobu cos dopisac w newsach na stronie o tym.Pozdrawiem
Gość

Post autor: Gość »

http://www.polchat.pl/chat/?room=Modern ... ing%20Chat - adresik czata dla tych którzy mają ochotę pogadać :wink:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Arek20 pisze:Arek sluchaj aby zachecic wiecej fanow na czat ,sporwadze moja przyjaciolke z Izralu na czat ,ktora osobiscie zna....DJ MORAZA!Sporobu cos dopisac w newsach na stronie o tym.Pozdrawiem
Hmm... tylko że obawiam sie, iż znajoma Moraza raczej nie będzie znała polskiego, a niewykluczone że część osób na forum nie będzie znała angielskiego...
Przemo

Post autor: Przemo »

Próbowałem dołączyć do Was na czacie, ale cierpliwości mi zabrakło. Bo 15 minutach łączenia z serwrem (po podaniu nicka) miałem dośc. Czy zawsze tak to działa? No chyba (a to tez możliwe), że znowu coś naknociłem, bo ogólnie z komputerami nie jestem zaprzyjaźniony :oops:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Możliwe, że Twój firewall blokuje dostęp. Spróbuj może wejść na czata z zaznaczeniem tej opcji widocznej na dole?
ODPOWIEDZ