YMHYMS sonda
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
YMHYMS sonda
Na stronie kanału Viva pojawiła się sonda na temat największego "gówna" muzycznego znalazło się tam kilka fajnych kawałków w tym YMHYMS smutno mi 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Czy to na pewno jest rzeczywisty sens tej sondy? Może w tej sondzie chodzi o stronę wizualną clipu? Tak czy inaczej jest tam kilka rzeczy, które wręcz królowały na Vivie czy MTV.Na stronie kanału Viva pojawiła się sonda na temat największego "gówna" muzycznego znalazło się tam kilka fajnych kawałków w tym YMHYMS smutno mi
link: http://www.viva.tv/index.php?action=kon ... &page=3920
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Peter
Re: YMHYMS sonda
Niektórzy z nich prowadzą nawet w Polsce własną listę przebojów, moim zdaniem nie znają się na muzyce.Tam na listach są badziewia typu James Blunt. Ja nie wiem jak można takiej tandety słuchać. Mam wątpliwości do tego czy on jest facetem skoro ma taki głos. A co do listy, to nie trudno zgadnąć o jaką listę chodzi.ArCrack pisze:Nie od dziś Modern Talking ma przeciwników
- shizonek
Ha ha, kojarzę.. na początku, jak nie wiedziałam, kto to śpiewa, sądziłam, iż to jakaś czarnoskóra wokalistka w średnim wieku..Peter pisze:Tam na listach są badziewia typu James Blunt. Ja nie wiem jak można takiej tandety słuchać. Mam wątpliwości do tego czy on jest facetem skoro ma taki głos.
- Didi&Thomas
Dla mnie jedyną prawdziwą i fajną sondą - nie licząc tych na stronce MT.PL - była sonda prowadzona przez Panów Kurka i Kamińskiego, reszta sond to "gówna" i do takiej zaliczam tą na VIVIE 
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- Skyliner89MT
W dzisiajeszych czasach nie ma prawdziwych stacji muzyczyny. Nawet słynne MTV zeszło na psy. Już nie wspominając o Vivie. Pamiętam jak 4 lata temu na niemieckiej Vivie szła piosenka Thomasa Anderaa - Independent Girl i to po kilka razy dziennie
. Wtedy byłem mile zaskoczony
. Teraz te stacje tylko promują gówniane zespoły
. Szkoda gadać... Brak słów... Ciekawe kto stowrzył stacje 4fun TV
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Peter
No zawsze pozostaje VH1.
MTV faktycznie zrobiło z siebie kiepską stację jakieś kiepskie seriale zamiast porządnej muzy.

To były czasy.Skyliner89MT pisze:Pamiętam jak 4 lata temu na niemieckiej Vivie szła piosenka Thomasa Andersa - Independent Girl i to po kilka razy dziennie
- Gasolina91