YMHYMS sonda

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

YMHYMS sonda

Post autor: fan »

Na stronie kanału Viva pojawiła się sonda na temat największego "gówna" muzycznego znalazło się tam kilka fajnych kawałków w tym YMHYMS smutno mi :(
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Nie od dziś Modern Talking ma przeciwników ;)
Trzeba mieć nadzieję, że zajmie w tej sondzie ostatnie miejsce :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Na stronie kanału Viva pojawiła się sonda na temat największego "gówna" muzycznego znalazło się tam kilka fajnych kawałków w tym YMHYMS smutno mi
Czy to na pewno jest rzeczywisty sens tej sondy? Może w tej sondzie chodzi o stronę wizualną clipu? Tak czy inaczej jest tam kilka rzeczy, które wręcz królowały na Vivie czy MTV.

link: http://www.viva.tv/index.php?action=kon ... &page=3920

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

No tak, faktycznie chodzi o klipy :P
A wśród kandydatów widzę duet Zlatko & JĂźrgen, z kawałkiem napisanym m.in. przez Thomasa ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Re: YMHYMS sonda

Post autor: Peter »

ArCrack pisze:Nie od dziś Modern Talking ma przeciwników
Niektórzy z nich prowadzą nawet w Polsce własną listę przebojów, moim zdaniem nie znają się na muzyce.Tam na listach są badziewia typu James Blunt. Ja nie wiem jak można takiej tandety słuchać. Mam wątpliwości do tego czy on jest facetem skoro ma taki głos. A co do listy, to nie trudno zgadnąć o jaką listę chodzi.
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Peter pisze:Tam na listach są badziewia typu James Blunt. Ja nie wiem jak można takiej tandety słuchać. Mam wątpliwości do tego czy on jest facetem skoro ma taki głos.
Ha ha, kojarzę.. na początku, jak nie wiedziałam, kto to śpiewa, sądziłam, iż to jakaś czarnoskóra wokalistka w średnim wieku.. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Dla mnie jedyną prawdziwą i fajną sondą - nie licząc tych na stronce MT.PL - była sonda prowadzona przez Panów Kurka i Kamińskiego, reszta sond to "gówna" i do takiej zaliczam tą na VIVIE :lol:
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

W dzisiajeszych czasach nie ma prawdziwych stacji muzyczyny. Nawet słynne MTV zeszło na psy. Już nie wspominając o Vivie. Pamiętam jak 4 lata temu na niemieckiej Vivie szła piosenka Thomasa Anderaa - Independent Girl i to po kilka razy dziennie :D. Wtedy byłem mile zaskoczony :D. Teraz te stacje tylko promują gówniane zespoły <młotek> <bezradny> <pokręcony>. Szkoda gadać... Brak słów... Ciekawe kto stowrzył stacje 4fun TV :lol: <młotek> <bezradny> <pokręcony>.

Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

No zawsze pozostaje VH1. :-) MTV faktycznie zrobiło z siebie kiepską stację jakieś kiepskie seriale zamiast porządnej muzy.
Skyliner89MT pisze:Pamiętam jak 4 lata temu na niemieckiej Vivie szła piosenka Thomasa Andersa - Independent Girl i to po kilka razy dziennie
To były czasy. :wink:
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

A co sie znajduje na MT the video oprócz teledysków?
Point Of No Return
ODPOWIEDZ