Dieter vs. Thomas
- only love
- Kontakt:
hmm przecież thomas kiedyś nie nosił garniaków był wtedy przystojny i młody ale teraz nabrał latek i ciałka i wydaje się ze nie pasuje mu taki luźny styl dieter jest co prawda starszy ale i przystojny i żywy i jemu nawet ten styl pasuje, co jak co ale ja się już przyzwyczaiłam i nie wyobrażam se np gdyby zamienić obu panom garderoby, haha dieter by wyglądał gorzej w garniaku niż thomas a z kolei thomasa w połyskliwych spodniach czy koszuli lub innym ubraniu z szafy dietera nie umiem se wyobrazić
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Elltoja
- Peter
Re: Dieter vs. Thomas
Co do drugiego to może tak ale do pierwszego przyczyniła się Nora.Jennifer pisze:Właśnie ta różnica charakterów jest przecież jednym z głownych powodów podwójnego rozpadu zespołu.
Ja tam wolę Millane Fernandez.Jennifer pisze:Printscreena z tego video mam nawet ustawionego jako tło pulpitu
- Peter
A ja stronę Thomasa.Alunia96 pisze:Ja trzymam stronę Ditera i kropka
- marian123
A JA LUBIE MODERN TALKING
- Daniel
Re: Re:
Faceci nie twierdza ze patrza na wnetrze.shizonek pisze:tiaaa... no bo powszechnie wiadomo, że faceci patrzą zawsze tylko na "wnętrze", myślałby kto..Skyliner89MT pisze:Dziewczyny jak zawsze gadają o wyglądzie piosenkarzy![]()
![]()
![]()
Natomiast 99% kobiet przyzna - ze dla nich najwazniejsze jest wnetrze i tylko wnetrze
Powstrzymam sie od komentarza
- Peter
Dokładnie tak jest, mi się podoba Millane tylko dlatego, że ma fajny tyłeczek.Daniel pisze: Faceci nie twierdza ze patrza na wnetrze.
Ale powróćmy jednak do tematu.
Z dwóch tylko Thomas robi obecnie fajną muzykę.
- Daja
Ja jestem za Thomasem 
- Peter
Ja też zawsze wolałem Thomasa.
- marian123
Dieter i tylko Dieter al może nie kućmy się poprosty każdy z nas lubi Modern Talking
-
fankaMT
A ja, oglądając teledyski i zdjęcia, nie wiem który z nich jest lepszy czy ładniejszy. Uważam, że obaj i Diter i Thomas są zajeb.....e przystojni. Na scenie pasuja do siebie niesamowicie. I rzeczywiście, trudno jest im osobno zrobić karierę. A co do garniturów to uważam, że w tych "stalowych" garniturkach wyglądają wspaniale. I też wolę ich z lat 90-tych (Thomas w krótkich, postawionych włosach). Zobaczcie sami.
http://pl.youtube.com/watch?v=lhaXXqRcL ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=lhaXXqRcL ... re=related
- Gasolina91
Dokładnie. Obaj się nawzajem wypełniali. Thomas wspaniale śpiewając a Dieter uwodzi mnie swoją gestykulacją....ta pięść
:D:D
Point Of No Return
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Dieter Może starszy od Thomasa rusza sie jak dziesięciolatek na dyskotece wie jak sie bawić jest śmieszny
Thomas zgrywa twardziela na koncertach w latach 90 wyglądał jak by nic mu sie nie chciało robic a w sopocie bawił sie na całego
Dieter v.s Thomas wygrywa Dieter
Thomas zgrywa twardziela na koncertach w latach 90 wyglądał jak by nic mu sie nie chciało robic a w sopocie bawił sie na całego
Dieter v.s Thomas wygrywa Dieter