Powrót Bohlena w roli kompozytora
- Peter
Re: Powrót Bohlena w roli kompozytora
To wszystko fajne co piszesz szkoda, ze nie na temat. Ja uważam, że Bohlen może się pogodzić z Corleisem, skoro kiedyś pogodził się z Andersem i skoro powrócił MT to i może powrócić BS.
- Peter
Mógłby znowu pisać dla Alexandra byleby jakieś szybkie kawałki takie jak Maniac.
-
martiboy
Moim zdaniem ponowna reaktywacja modern talking z glosem marka ashleya
-
Stranger
Toś kolego teraz przywalił...martiboy pisze:Moim zdaniem ponowna reaktywacja modern talking z glosem marka ashleya
- Peter
Część grupy SIB i Corleis tworzyli grupę Straight flush.Adi pisze:Więc S.I.B-owie i Corleis postanowili powiedzieć widzom zdaje się "Blitz" SAT 1 oraz "EXKLUSIVE" RTL-u, jaka jest ta cała prawda o śpiewaniu Dietera.
A jeżeli chodzi o powrót jako kompozytora to chciałbym, żeby to był powrót twórcy szybkich kawałków takich jak Like a snow in june czy I miss you, albo Be my boyfriend. A na pewno nie tego co pojawiło się na Cloaddancerze. Ta płyta na swój sposób mi się podoba, ale zachwyt jaki mi towarzyszył z chwilą gdy się z nią zetknąłem dawno minął. Inaczej jest z Millane Fernandez czy Isabel czy nawet Indiggo albo Alexem. Takiego Bohlena bym znowu chętnie posłuchał. Problem w tym, że DB jest zajęty pracą nad musicalem i najwyżej coś napisze tylko dla Medlocka.
- MichałT
W porządku, ale byle nie z takimi aranżacjami, jakie dzisiaj "dostajemy" i jakie są w powyższych utworachPeter pisze:A jeżeli chodzi o powrót jako kompozytora to chciałbym, żeby to był powrót twórcy szybkich kawałków takich jak Like a snow in june czy I miss you, albo Be my boyfriend.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Peter
Dlaczego? Właśnie, że aranżacje piosenek Millane i Isabel oceniłbym jako nadcelujące. Indiggo ma fajny be my boyfriend, ale już słabszy I'm comming. Zawsze jednak piosenki Bohlena będą lepsze niż produkcje np: Ashleya.MichałT pisze:W porządku, ale byle nie z takimi aranżacjami, jakie dzisiaj "dostajemy" i jakie są w powyższych utworach
- MichałT
Niestety jak dla mnie aranżacje tych piosenek, dalej są kiepskie, bo opierają się praktycznie na schemacie "łub,łup,łup", tyle, że w oczywiście wciąż przyjemnym dla ucha, bohlenowskim brzmieniuMichałT pisze:W porządku, ale byle nie z takimi aranżacjami, jakie dzisiaj "dostajemy" i jakie są w powyższych utworachPeter pisze:Dlaczego? Właśnie, że aranżacje piosenek Millane i Isabel oceniłbym jako nadcelujące.
Jasne jest, że aranżacje te są o niebo lepsze, od tych dzisiejszych gniotów...
Dla przykładu: porównajmy aranżacje "Lady Lai" i "Like Snow In June"... aranżacjo lat 80-tych... gdzie zniknęłaś
To jest chyba "oczywista oczywistość"Peter pisze:Zawsze jednak piosenki Bohlena będą lepsze niż produkcje np: Ashleya.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- only love
- Kontakt:
No ja bym wolała taką mieszaninę stylu obecnego popu no i popu z lat 80tych. No tylko żeby nie była to łupanka w której najbardziej słychać charakterystyczne łup łup łup. To by mogło być jak np teraźniejsze covery lat 80tych ale jednak zeby to były nowe piosenki a nie covery. Takim czymś mógł by się Dieter zająć.
Heh nie wiem czy ktoś rozumie co mam na myśli ale inaczej nie umiem tego wytłumaczyć

Heh nie wiem czy ktoś rozumie co mam na myśli ale inaczej nie umiem tego wytłumaczyć
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do