When will I see you again.
- Peter
When will I see you again.
Co myślicie o tej płycie? Bo ja uważam, ze jest świetna. When ill I see you again, I'll love you forever i Marathon of love przedstawiać specjalnie nie trzeba klasa sama dla siebie. Podoba mi się także The love in me. Ciekawym utworem jest Dangerous lies ze względu na specyficzny aranż. Mamy tu śliczną balladę Midnight. Zaczyna się delikatnie, a później mamy różne tempo, co powoduje, że utwór nawet przez moment nie jest nudny i monotonny. Świetny pomysł. Bardzo pogodnym kawałkiem jest natomiast Is it my love. Udaną kompozycją jest tu również Stay a little longer, ma bardzo chwytliwą melodię. Piękny jest u dance in heaven. Głos Thomasa brzmi tu rewelacyjnie. Ship wrecked, dość dynamiczny kawałek zaaranżowany w dość szczególny sposób również przypadł mi do gustu. Hold my hand - jeden z lepszych kawałków z płyty, dynamiczny o dużej energii wprawia w świetny nastrój. Daleki jest on od klimatów MT, ale również nadaje się do tańczenia. Pozostaje tu utwór ostatni, nie specjalnie mi się podoba, nasuwa mi się podobieństwo do Aranżacji z Songs forever, chociaż lubię tą płytę. Na koniec muszę dodać, ze wszystkie kawałki wprost idealnie do siebie pasują, co sprawia, że płytę słucha się bardzo przyjemnie.
- Kudlaty
Re: When will I see you again.
Stawiam ja na równi z Down On Sunset. Album zawiera jeden wspaniały kawałek: The Love In Me.
I need a woman. A woman to run to.
Someone who cares in the night.
Someone who cares in the night.
- Peter
Ja również.Kudlaty pisze:Stawiam ja na równi z Down On Sunset.
Zgadzam się, choć dla mnie równie wspaniałymi kawałkami są Midnight i Hold my hand.Kudlaty pisze:Album zawiera jeden wspaniały kawałek: The Love In Me.
- MichałT
Po genialnym albumie "Down On Sunset", nastąpiła bardzo dobra płyta, choć trochę brakuje jej do poprzedniczki
...
When Will I See You Again - chyba najlepszy utwór na płycie
, polecam także wersje "Reprise" i hiszpański odpowienik na następnej płycie
Dangerous Lies - jak dla mnie bardzo rytmiczny i łatwo wpadający w ucho utwór
I'll Love You Forever - melodyjna, pogodna piosenka
Midnight - wolna nastrojowa kompozycja - jeden z utworów "odpłyń z Thomasem"
Marathon Of Life - nawet mi sie podoba
Is It My Love - już od pierwszych sekund muzyki (które są dość charakterystyczne dla utworów pewnego świetnego wokalisty
), chciałem tu usłyszeć Thomasa z Barrym White'm.......
Ale był by duet, nie
Ach......
The Love In Me - bardzo dobra kompozycja
Stay A Little Longer - patrz wyżej
Dance In Heaven - jeden z lepszych utwotrów Thomasa - idealny do refleksji i zamyśleń...
Shipwrecked - udany, pogodny, melodyjny utwór
Hold My Hand - już nie mam co pisać
... patrz wyżej
When Will I See You Again - jak dla mnie idealnie zamyka płytę
(Patrz: pierwszy utwór)
Podsumowując: płyta jest bardzo dobra, co prawda jest trochę słabsza od poprzedniczki, ale z pewnością jest godna polecenia
Z kolei kolejna płyta "zabierze" nas w świat gorącej Hiszpanii
...

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
When Will I See You Again - chyba najlepszy utwór na płycie
Dangerous Lies - jak dla mnie bardzo rytmiczny i łatwo wpadający w ucho utwór
I'll Love You Forever - melodyjna, pogodna piosenka
Midnight - wolna nastrojowa kompozycja - jeden z utworów "odpłyń z Thomasem"
Marathon Of Life - nawet mi sie podoba
Is It My Love - już od pierwszych sekund muzyki (które są dość charakterystyczne dla utworów pewnego świetnego wokalisty
The Love In Me - bardzo dobra kompozycja
Stay A Little Longer - patrz wyżej
Dance In Heaven - jeden z lepszych utwotrów Thomasa - idealny do refleksji i zamyśleń...
Shipwrecked - udany, pogodny, melodyjny utwór
Hold My Hand - już nie mam co pisać
When Will I See You Again - jak dla mnie idealnie zamyka płytę
Podsumowując: płyta jest bardzo dobra, co prawda jest trochę słabsza od poprzedniczki, ale z pewnością jest godna polecenia
Z kolei kolejna płyta "zabierze" nas w świat gorącej Hiszpanii

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Peter
Dla mnie ta płyta trzyma poziom Down on sunset, choć niektóre aranże nie są aż tak atrakcyjne.
- you're my heart
Bardzo dobra płyta 
Najbardziej podobają mi się Dangerous Lies,I'll Love You Forever,Midnight,Is It My Love i Dance In Heaven. Jako iż nie lubię When Will I See You Again to i wersja unplugged mi się nie podoba,słaby jest jeszcze Shipwrecked.
W moim rankingu stoi gdzieś pośrodku bo daleko jej do Whispers,Down On Sunset lub Souled.
Najbardziej podobają mi się Dangerous Lies,I'll Love You Forever,Midnight,Is It My Love i Dance In Heaven. Jako iż nie lubię When Will I See You Again to i wersja unplugged mi się nie podoba,słaby jest jeszcze Shipwrecked.
W moim rankingu stoi gdzieś pośrodku bo daleko jej do Whispers,Down On Sunset lub Souled.

- MTalkingusia28
Bardzo fajny album. Piosenki są naprawdę świetne. Tak naprawdę to nie umiem powiedziec, że jedna piosenka jest gorsza a inna lepsza. Nieważne czy to albumy Thomasa czy Modern Talking. Dla mnie wszystkie są fantastyczne, no może z wyjątkiem jednego albumu Thomasa Souled. No ale to tak na marginesie. Album When Will I See You Again zawiera cudowną balladę Midnight, odsłuchuję ją po kilka razy za każdym razem gdy włączam tę płytę. Oprócz tego Hold My Hand
I`ll Love You Forever
Dance In Heaven
Stay A Little Longer oraz świetny tytułowy utworek When Will I See You Again otwierający album. SUPER 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- karuus
Ja tez nie umiem ulozyc tych piosenek, wedlug tego, ktore bardziej lubie
Bardzo dobra plyyyta
Bardzo dobra plyyyta
You can win if you want.!
- kmlyna
Re: Album Thomasa 2011
WOW ...dla mnie "Dance in Heaven" to jest najładniejsza piosenka Thomasa..myślałam,że nikt już o niej nie pamieta...
-
Kawa Księżycowa
To nie jest coś, co można zapomnieć, stale do niej wracam, zwłaszcza że w końcu zdobyłam lepszą wersję.kmlyna pisze:WOW ...dla mnie "Dance in Heaven" to jest najładniejsza piosenka Thomasa..myślałam,że nikt już o niej nie pamieta...
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- Fanka MT
Myślę podobnie jak karus, płyta jest całkiem fajna
Najbardziej przypadły mi do gustu dwa kawałki, a mianowicie tytułowe "When will I see you again " - przyjemny kawałek no i tłumaczenie tych słów bardzo sympatyczne
Zawsze, gdy go słucham zastanawiam się... "Kiedy Cię znowu zobaczę"
Od razu mi jakoś lżej na duszy i wspominam wszystkie koncerty Thomasa, na jakich miałam przyjemność być
No, ale wracając do tematu
, drugą perełką jest "Dance in heaven" - utwór zadedykowany zmarłej przyjaciółce, przepełniony emocjami i cudownym głosem! 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- Fanka MT
Ja mam bardzo ładną wersję "Dance in heaven" - jak ktoś byłby zainteresowany to niech napisze 
Dziękuję...
Dziękuję...
-
Kawa Księżycowa
Lepszą niż ta: Dance in Heaven? Jeśli tak, jestem zainteresowana. Tak przy okazji przydałaby się lepsza wersja "Para Sonia", nadal ją mam wersji kasetowej, mocno zgranej. Może ktoś to ma?Fanka MT pisze:Ja mam bardzo ładną wersję "Dance in heaven" - jak ktoś byłby zainteresowany to niech napisze
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- Fanka MT
Mam bardzo podobną (może i nawet taką samą), a co do Para Sonia - to też takową posiadam
Podaj swojego emaila to Ci prześlę 
Dziękuję...
Dziękuję...