Na RTLu leci właśnie program o 10 najbardziej spektakularnych rozpadach w historii show biznesu no i nie mogło zabraknać Modern Talking
Puścili bardzo sympatyczny materiał, z którego co prawa nie wiele zrozumiałem ale fajnie było obejrzeć. A pokazali urywki teledysków, Norę oczywiście, kawałki dwóch klipów Blue System (It's All Over, Dr. Mabuse), fragment "Stockholm Marathon" z Thomasem, i jeszcze parę innych rzeczy. Super sprawa
Oby potrzeba zasilenia portfela obu panów spowodowała reaktywację MT... Wtedy w programie powroty wszechczasów zajmą 1 miejsce powrót roku 1998 i powrót roku 20.. Ja wciąż mam nadzieję.
Na VIVie pokazywali stare odcinki talk-show Stefana Raaba z 1995 roku i był to akurat odcinek z Thomasem Co prawda nic nie rozumiałem, ale puszczali przerobione piosenki MT np. na końcu ze Scooterem YMHYMS.
Mikiki pisze:Wy macie satelitarną TV że macie RTL?
Ja mam RTL na zwykłej kablówce. Niedawno nawet trując im dupę mailami i telefonami załatwiłem sobie niemiecką Vivę zamiast MCM (szkoda tylko, że bez telegazety).
Mikiki pisze:ÂŁadne mi Tylko ja mam UPC i mam VIVA i DW
Ja mam wszystkie niemieckie kanały telewizyjne (oprócz płatnych).
Tylko co z tego, skoro nie mam możliwości ich oglądania...
Wczoraj nie oglądałam tego programu, bo rodzice woleli festiwal w Opolu!!! <Błłłłeeeee>