Witam!
Chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić na nowo powstałe forum poświęcone Dieterowi Bohlenowi...
Na razie forum jest w powijakach bo powstało wczoraj,ale mam nadzieje że wkrótce rozwinie się i będzie godnym konkurentem tego forum
Tymczasem zapraszam serdecznie wszystkich na www.dieterbohlen.pl
Co masz na myśli?
To forum jest poświęcone ogólnie Modern Talking włączając w to Thomasa...
A nasze jest poświęcone Dieterowi i po części Modern Talking,jeżeli komuś się nie podoba nie musi tam zaglądać
Nie, no pomysł jest bardzo fajny, tylko, że po co pisać dwa razy to samo. My obok MT mamy także Blue System i Dietera Bohlena, ale może można tam coś innego znaleźć.
I faktycznie przeglądając to forum muszę stwierdzić, że jest bardziej zawężone do Dietera, łatwiej znaleźć temat jego dotyczący. Nawet mi się podoba. Niektóre watki są takie, że nie występują tu i to też jest fajne.
No strona Arka i spółki jest klasą samą dla siebie. Obejrzało ją tutaj już wiele milionów Polaków (choćby przy okazji występów Thomasa w Polsce) a może i ludzie zza wschodniej granicy. W końcu języki mamy podobne (wszak kiedyś uczyłem się rosyjskiego w szkole średniej, no ale potem już angielskiego i niemieckiego ) a i w poszukiwaniu jakichś materiałów język nie zawsze jest przeszkodą.
No napewno Szklanko będzie ci trudno konkurować z takim GIGANTEM jak ta strona, której na prawdę niczego nie brakuje i cały czas się rozwija aczkolwiek czasem będę i tam do twojej zaglądać z ciekawości.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Wszystko zależy jak dobrze przyjmie się nowa stronka Szklanki. Jakie będą w niej innowacje, których jeszcze u nas nie ma. Często też ciężko jest zmienić przyzwyczajenia ludzi. Tu jest trochę tak jak w dużym hipermarkecie - wszystko pod jednym dachem i nie trzeba się rozdrabniać na mniejsze sklepy (choć po jedną bułkę i mleko do marketu nie pobiegnę, żeby stracić czas i wystać się w kolejce do kasy ). NIe no. Ja nikogo na starcie nie skreślam. Pożyjemy, poobserwujemy, zobaczymy...
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Tymczasem zapraszam serdecznie wszystkich na www.dieterbohlen.pl[/quote]
Witaj,
Skorzystałem z zaproszenia i zajrzałem na Twoją stronkę. Wszystko wydaje mi się tam jasne. Nie bardzo rozumiem tylko jedną rzecz: Podział na aktywnych i nieaktywnych użytkowników. Tam jest taka część - Download - "tylko dla aktywnych powyżej 15 postów". Oczywiście każdy kształtuje swoją stronę wg. własnych pomysłów i uznania. Myślę jednak że takie dzielenie użytkowników już na początku istnienia strony na aktywnych i nieaktywnych nie służy dobrej zabawie i co najmniej może zastanawiać. Przecież jeśli ktoś u Ciebie się rejestruje, chce być aktywnym no bo inaczej po co miałby się rejestrować ? Mnie to troszkę kojarzy się (przepraszam za skojarzenie) z tramwajami z czasów okupacji w Warszawie "Tylko dla Niemców". Proszę, nie zrozum mnie źle - chciałem się z Tobą tylko podzielić moimi wrażeniami i zapewne liczysz na jak najwięcej szczerych opinii. Moja jest tylko jedną z nich. I życzę Tobie aby stronka się rozwinęła a zarejestrowanych użytkowników przybywało i dobrze się oni bawili. Dietera Bohlena nigdy nie za wiele
Pozdrawiam
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Podział na aktywnych użytkowników ma to na celu żeby ludzie nie rejestrowali się tylko po to żeby ściągać...
Dział download na forum istnieje "przy okazji",a nie jest głównych celem działania forum,chodzi głównie o dyskusję,na dział download trzeba sobie zasłużyć,tak jest na większości for...
Zgadza się. Podobnie ma się sytuacja na forum Arka. Tu dostęp do tematu z plikami też jest tylko dla użytkowników z dłuższym stażem. Także zapraszam również na nowe forum: www.dieterbohlen.pl
Patrząc na poruszane tematy na forum, a właściwie jeden , to do tej pory dyskusja nie różni się specjalnie od naszej. Brak jednak tematów dotyczących Thomasa solo (w końcu to forum DB) dość wyraźnie odróżnia te dwa fora od siebie.