Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: Didi&Thomas »

Agi pisze:Witam wszystkich na forum :D Mam na imię Agnieszka i jestem fanką Modern Talking i tworczości Bohlena. Słucham też C C Catch, Blue System, Thomasa Andersa i od niedawna Systems In Blue.
________________________________________________________________________________
Obrazek
Cześć Agi :) Miło Cię widzieć :)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Blue pisze:dzień dobry. w sumie dobry wieczór :)
zagorzałą fanką MT byłam 10 lat temu, i chociaż gusta muzyczne trochę mi się pozmieniały, do dziś mam wszystkie płyty i od czasu do czasu słucham sobie wspominając czasy podstawówki :)

coś o mnie: kobieta, 23 lata, od października rozpoczynam studia mgr, pracuję - najbardziej waleczne 50 kg w urzędzie pracy w moim mieście ;)

z conajmniej jedną z osób na tym forum mam kontakt gg, możliwe że po tym co napisałam o sobie mnie rozpozna. a cała reszta Was, której nie znam - mam nadzieję że przyjmie mnie ciepło do swego licznego grona :)
Witaj i baw się dobrze :)
"
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

shizonek pisze:Mnie stuknęła już 30tka, wiec pewnie należę tu do 'starszyzny'. :mrgreen: MT lubie posłuchać niezobowiązująco (nie śmiem nazywac się fanką), fajna, nieskomplikowana muza - aczkolwiek dośc odległa od moich klimatów muzycznych (czasem nawet bardzo). Na forum niniejsze natknęłam się już wiele razy, teraz w końcu się zarejestrowałam, do czego kopa dał mi krótki, acz świetny występ Thomasa Andersa w Sopocie. Witam wszystkich. :)
Nie przejmuj się tą 30-stką :) Zobaczysz, teraz to dopiero życie się zacznie :) A tak na poważnie - to fajnie że się zdecydowałaś zarejestrować ;)
"
Justyna

Post autor: Justyna »

Witam! Mam na imię Justyna i w grudniu skończę 20 lat. Fanką Modern Talking jestem już dość długo, bo od 2002 roku, kiedy to zagościli w "Barze" :) Choć znałam ich już wcześniej. Forum przeglądam już sporo czasu, ale nie zdecydowałam się wcześniej na rejestrację :> Już ponad rok jestem na forum Thomasa, bo jego dużo bardziej lubię niż Dietera. Jednak wolę Modern Talking, niż solowe dokonania Thomasa. Oczywiście i jego piosenek da się posłuchać, ale to nie to samo co styl MT :)
Pozdrawiam wszystkich! :wink:
Awatar użytkownika
Daja

Post autor: Daja »

Witam! Mam na imię Dajana i jestem tu nowa. Jestem wielka fanką Thomasa Andersa,Dietera Bohlena, Modern Talking i C.C.Catch. :) Jednak częściej słucham Thomasa i Modern Talking. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie ciepło.

Pozdrawiam wszystkich :wink:
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Witajcie, Justyno i Dajano. Ja w sumie też tu jestem od niedawna, tez się czaiłam, by się wreszcie jednak zarejestrować. :]
Adi pisze: Panuje tu przemiła atmosfera. Jak miałbym porównać to znacznie milsza niż na niektórych odwiedzanych przeze mnie forach
Zgadza się, jest tu bardzo fajnie. Ja też pisuję na wielu różnych forach, ale zdaje mi się, że tu jest jakoś tak wyjątkowo sympatycznie. Wygląda to na wazeliniarstwo :oops: , ale cóż począć.. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

shizonek pisze:Polska południowa
Bardzo ogólnie powiedziane. :P
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Peter pisze:
shizonek pisze:Polska południowa
Bardzo ogólnie powiedziane. :P
No dobrze, teraz jest już superprecyzyjnie. 8) Choć wiele osób tu obecnych nie ma nawet takiego ogólnika, jaki był w moim profilu.. :twisted:
Justyna

Post autor: Justyna »

Witam Dajanę! Innych już przywitałam wcześniej :> No, a jeżeli chodzi o Shizonka to znamy się już trochę z forum Thomasa, jak i niektóre inne osoby, które np. i tu i tam się logują :)
Ostatnio zmieniony sob wrz 20, 2008 20:58 przez Justyna, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Witam na forum. :wink:
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

shizonek pisze:ale zdaje mi się, że tu jest jakoś tak wyjątkowo sympatycznie. Wygląda to na wazeliniarstwo :oops: , ale cóż począć.. :mrgreen:
Na innych forach to same klotnie i udowadnianie kto jest najmadrzejszy :)
Tutaj nawet jesli dochodzi do roznicy zdan, to wszystko na drodze pokojowej i kulturalnie.
To mi sie podoba i tak trzymac!
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Daniel pisze:Tutaj nawet jesli dochodzi do roznicy zdan, to wszystko na drodze pokojowej i kulturalnie.
To mi sie podoba i tak trzymac!
Tutaj po prostu muzyka łączy różnych ludzi i różne pokolenia. Tutaj szukamy chyba bardziej tego co łączy niż tego co dzieli. Choć i fakt, że też wielu kontrowersyjnych tematów nie porusza się tutaj. Co prawda czasem wypływają one gdzieś między wierszami ale też atmosfera panująca sprzyja bardziej kulturalnej wymianie poglądów niż bojowym :evil: nastrojom. Może też i przez to, że stronę odwiedza starsza młodzież, bardziej na poziomie? Ale też i dobrze porządku tutaj pilują admini jak na porządny klub przystało. :wink:
Ps. Wyobraźmy sobie, że spotykamy kogoś miłego w zatłoczonym pociągu, w korku na ulicy albo sklepie, gdzie ludzie nawzajem potykają się o siebie . Wtedy takie sytuacje nie sprzyjają miłej atmosferze. Można wówczas wyrobić sobie o kimś mało przychylną opinię a jakbyśmy spotkali tą osobę w zupełnie innych warunkach, np. pijąc kawę w markecie po zakupach...? Tak samo jest z tym lub innym forum. Tutaj wyzwala się pozytywne emocje a gdzie indziej wręcz przeciwnie.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
pioot36

Post autor: pioot36 »

witam wszystkich sympatyków Dietera Bohlena (bez którego nasze życie byłoby chyba smutne) :? .Mam na imię Piotr,mieszkam we Wrocławiu.Mam 36 lat :mrgreen: .Komputer mam dopiero pół roku,wydawało mi się,że mam wszystkie nagrania Bohlena :lol: ,o ja naiwny.Dzięki internetowi dopiero mogę zacząć uzupełniać wiedzę na temat Dietera,tyle tu ciekawostek :shock: ,kopalnia wiedzy...Dziękuję twórcom tego forum.Pozdrawiam wspaniałych fanów i fanki :wink: .
Świat z Dieterem ma inny,lepszy wymiar!
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

pioot36 pisze:witam wszystkich sympatyków Dietera Bohlena (bez którego nasze życie byłoby chyba smutne) :?
Oj tak... :wink:
pioot36 pisze:Komputer mam dopiero pół roku,wydawało mi się,że mam wszystkie nagrania Bohlena :lol: ,o ja naiwny.Dzięki internetowi dopiero mogę zacząć uzupełniać wiedzę na temat Dietera,tyle tu ciekawostek :shock:
A słuchałeś już może Blue System i C.C Catch :?:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT

PS Jeśli nie, to gorąco polecam 8)
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
pioot36

Post autor: pioot36 »

MichałT pisze:
pioot36 pisze:witam wszystkich sympatyków Dietera Bohlena (bez którego nasze życie byłoby chyba smutne) :?
Oj tak... :wink:
pioot36 pisze:Komputer mam dopiero pół roku,wydawało mi się,że mam wszystkie nagrania Bohlena :lol: ,o ja naiwny.Dzięki internetowi dopiero mogę zacząć uzupełniać wiedzę na temat Dietera,tyle tu ciekawostek :shock:
A słuchałeś już może Blue System i C.C Catch :?:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT

PS Jeśli nie, to gorąco polecam 8)
witam gorąco,ja mam wszystkie albumy M.T,B.S,i C.C.Catch.kompletuję maxi singlowe wersje wyżej wymienionych,szukam pozostałych utworów napisanych przez wielkiego :D DIDIEGO dla Chrisa Normana,Bonnie Tyler,Nino de Angelo,Lesa Mc Keowna,Dla niemieckiej wersji idola"DSDS",i wogóle wszystkiego co stworzył Bohlen nawet dla niemieckich piosenkarzy :] ,w czasach gdy Bohlen tworzył dla Modernu i Blue Systemu-ciężko było o orginalne płyty.Kupowało się kasety 8) z różnych zródeł,a w radiu to był taki program STUDIO STEREO ZAPRASZA<pamiętacie?,albo SŁUCHAJMY RAZEM i praktycznie jedynie tam gościła muzyka popdisco,a w polskiej telewizji zobaczyć MODERN TALKING :/ /chyba od święta.Takie to były czasy <bezradny> ,pozdrawiam Ciebie Michale i Was WSZYSTKICH :)
Świat z Dieterem ma inny,lepszy wymiar!
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

dzien dobry, nazywam sie bibi, bibigmbh, mam kilka plyt Bohlena i lubie Modern Talking ;-) pozdrowionka dla wszystkich
ODPOWIEDZ