No dajcie spokój... czy Polacy zawsze i wszędzie muszą widzieć spiski narodowościowe i cierpieć na syndrom ofiary?Adi pisze:No dziwna sprawa.Blue Forever pisze:Mnie zastanawia jeden fakt - przypadkiem wygrał ktoś z niemiec....
Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!
- shizonek
Re: Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!
- MichałT
Blue Forever pisze:Mnie zastanawia jeden fakt - przypadkiem wygrał ktoś z niemiec.... (przepraszam - może to głupie...)Adi pisze:No dziwna sprawa.
Trudno powiedzieć, czy to, że klip pochodzi z Niemiec, coś zmienia, czy jednak jest to zwykły przypadekshizonek pisze:No dajcie spokój... czy Polacy zawsze i wszędzie muszą widzieć spiski narodowościowe i cierpieć na syndrom ofiary?
Niezmiennym jednak, pozostaje fakt, że klip miał być oceniany pod względem orginalności, a nie profesjonalizmu zrobienia klipu jako spójnej całości... W każdym razie Thomas (
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Adi
Co się tak wkurzasz. Wyluzuj.shizonek pisze:No dajcie spokój... czy Polacy zawsze i wszędzie muszą widzieć spiski narodowościowe i cierpieć na syndrom ofiary?Nie znoszę tego..
Też mi sie tak wydaje ale dobra już nic więcej nie piszę na ten temat, żeby faktycznie taka shizonek nie pomyślała sobie, że narzekam bo mój klip też był w konkursie.MichałT pisze:W każdym razie Thomas () zdecydowanie zmienił kryteria oceniania
i wydaje mi się, że zupełnie niepotrzebnie...
-
andrzej1988
nowy teledysk do ibizy jest taki sobie. ale... według mnie team 44 zamiast wstawić występ thomasa bodajże z jakiejś imprezy fanklubowej mógł wstawić ten występ http://pl.youtube.com/watch?v=KOAPGFZ2A ... re=related a reszte zostawić bez zmian. chodzi mi tylko o lepsze pokazanie thomasa. tylko to zmienić. było by lepiej. prawda????
-
Justyna
No w sumie Team 44 mogli wstawić ten występ, ale ja i tak bym wolała klip Kamila! Ten według mnie był najfajniejszy. No, ale cóż... 
-
piciasty
A nie wydaje sie wam ze w klipe Kamila było zbyt wiele nawiązań do MT albo ściślej do Dietera. Thomas nie wypowiada sie pozytywnie Dieterze i jakie kolwiek ujecia tych panów razem mogą klip zdyskwalifikować