Ale jaja! Kurcze super ta strona. Trzeba poprosić władze mojego miasta, żeby na nią weszły, bo na dni Radziejowa zwykle spraszają jakiś gości. 3 lata temu była Ostrowska, 2 lata temu- Ani Mru Mru, a ostatnio- Mandaryna.
Louie, Louie, Louie pisze:Ale jaja! Kurcze super ta strona. Trzeba poprosić władze mojego miasta, żeby na nią weszły, bo na dni Radziejowa zwykle spraszają jakiś gości. 3 lata temu była Ostrowska, 2 lata temu- Ani Mru Mru, a ostatnio- Mandaryna.
A w moim "mieście" nikogo nie zapraszają, nie liczyc tego, że kiedyś na Kasztelanie byl zespół Boys
Kilka tego typu agencji ma w swojej ofercie organizację koncertów Thomasa, wszystko rozbija się o pieniądze Trzeba liczyć, że jakiemuś organizatorowi z odpowiednim kapitałem kiedyś zamarzy się na imprezie gościć gwiazdę Modern Talking i że będzie to koncert otwarty (jedna z firm, której dawałem namiary na Thomasa chciała go wziąć do jakiejś firmowej imprezy ).
A Bohlena nie ma? To bardzo dziwne! Lissi u nas parę lat temu był Akcent, ale nie na dniach Radziejowa, tylko na jakimś pikniku więc się nie liczy . Jakiś pijany gościu wtedy wlazł na scenę i zaczął tańcować, niestety występ mu się nie udał, bo go ochrona zniosła .
To jest kwestia kontaktów agencji koncertowych, kogo mogą zaprosić, a kogo nie. Zresztą Bohlen i tak nie dałby się raczej namówić na występ w innym miejscu niż wielki festiwal z wielotysięczną publicznością.
Tak przypadkiem wpadłem na ten temat. Kurcze. Naszej gminie też ostatnio sypnęło "groszem". Muszę uderzyć do kolegi, który ma po części kontakt z naszym Domem Kultury. Co jak co ale skoro nasza gmina na Dni Hanzeatyckie zapraszała Boney M (z jednym ze starszych członków- chyba ten gość?), Marylę Rodowicz, wcześniej Manam no to chyba na Thomasa też by ich było stać. A że Thomas ostatnio znów stał się trochę modny za sprawą festiwalu w Sopocie to chyba warto kuć żelazo póki gorące.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!