Ziele

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Ziele

Post autor: ArCrack »

My ostatnio gadamy o bzdetach typu letnia miłość, a Thomas nagrał kawałek o życiowych celach :P Styl zupełnie nie jego, ciekawe więc czy się spodoba ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=b3en8I8iCF4
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Jak zobaczylem tytul to myslałem ze o jakichs używkach kawalek bedzie :mrgreen:

A o samym utworze nie mam zdania, nie moja to muzyka i mam wrażenie że Thomas sie zwyczajnie marnuje śpiewając takie kawałki.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 20, 2008 8:14 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Panowie w 1:51 na powyższym klipie pewnie skojarzyli podobnie ;)
Kawałek całkiem sympatyczny jak dla mnie, melodia wpada w ucho od razu, szkoda tylko że Thomasa tak mało :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

oooo nie!

Post autor: weidung »

Jak dla mnie to TRAGEDIA! Jestem ciekawy ile jeszcze błędów popełni Thomas Anders. Aż żal ściska, kiedy patrzę, jak on się marnuje... Przecież ze swoim głosem mógłby tyle osiągnąc jako solowy wokalista. Wyraźnie brakuje tutaj obecności młodego, kreatywnego człowieka, który pokierowałby jego karierą... I nie sądzę żeby się to zmieniło w najbliższym czasie, a szkoda...
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Bardzo pogodny kawałek, choć nie przepadam za taką muzyką. Mam nadzieję, że płyta będzie w innym stylu.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

No ja uważam, że ten utworek ma za mało tzw. "POWER-u" w sobie. Nie jest taki najgorszy ale też i nie zachwyca. Poczekamy na płytę i zobaczymy co będzie... :?: Mam nadzieję, że album będzie lepszy. :| Tak długo na niego czekaliśmy :!:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Robert73

Re: Ziele

Post autor: Robert73 »

Co za porazka.Przecież to nuty jak ze Spice Girls.Beeee.Thomas niech cię ktoś ratuje!!!Może Dieter Bohlen?To ja już wolę 100 razy ostanie piosenki Bohlena!!!
Awatar użytkownika
Peter

Re: Ziele

Post autor: Peter »

Dla mnie może być tylko za mało w nim Thomasa i do tego jakaś kiepska grupa Sistanova. Te dziewczyny nie umieją śpiewać. Ale wolę to niż Summer love.
Awatar użytkownika
shizonek

Re: oooo nie!

Post autor: shizonek »

weidung pisze:Jak dla mnie to TRAGEDIA! Jestem ciekawy ile jeszcze błędów popełni Thomas Anders. Aż żal ściska, kiedy patrzę, jak on się marnuje... Przecież ze swoim głosem mógłby tyle osiągnąc jako solowy wokalista. Wyraźnie brakuje tutaj obecności młodego, kreatywnego człowieka, który pokierowałby jego karierą...
Masz stuprocentową rację (niestety). Thomas ma fajny głos, świetnie się czuje na scenie, (nadal) nieźle wygląda, ale.. brakuje mu kogoś (młodego człowieka czy nie, obojętne), kto by mu napisał parę hiciorów - Thomas, co by nie mówić, nie ma kompozytorskiego 'nosa'. Teraz widać, jak mimo wszystko dobrze wkomponował się w MT - Bohlen pisał dobre kawałki, Anders elegancko je prezentował i tak to się pięknie toczyło. Jednak ta dwójka dobrze się dopasowała rolami, szkoda, że nie przetrwali próby czasu..
No więc teraz Andersowi przydałby się taki "zamiennik Bohlena" (nie pod względem stylistyki muzycznej, tylko zdolności do pisania przebojów, obojętnie w jakim gatunku).. :mrgreen:
ODPOWIEDZ