Thomas filmowy

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
shizonek

Thomas filmowy

Post autor: shizonek »

Na rosyjskiej stronie MT trafiłam na tytuł filmu "Muhle Dame Mord" - co to za film był?
Popatrzcie na fotki Thomasa ze spluwą:

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Thomas filmowy

Post autor: ArCrack »

Filmy z Thomasem były nawet trzy:
http://www.moderntalking.pl/ta/index.ph ... movies.htm (Thomas Anders -> Filmy) ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Tak, wiem, ale akurat zainteresowały mnie obrazki z tego, o który pytałam. Są takie.. niecodzienne. :mrgreen: Szkoda, że nigdzie nie ma o filmie więcej informacji, niż tylko, że taka produkcja powstała.. :| Pokopię w necie, temat mnie zainteresował, także dlatego, że mam fioła filmowego.. :>

Znalazłam trochę materiałów - jeśli się powtarzają, i ktoś już je zamieszczał na forum, to przepraszam. :oops:
A więc.
Tu znalazłam kilka fotek http://rhein-zeitung.de/on/00/09/27/topnews/t3.html - txt po niemiecku, więc kompletnie nic nie rozumiem. :lol:
Jakiś reportażyk (pdf): http://www.kolping.de/download/download ... 2h_003.pdf - też po niemiecku, więc dla mnie niedostępny. Natomiast jest pare nowych fot z filmu, także z Thomasem, czarno-białe. Zbiór artykułów o filmie, po niemiecku - skany gazet, całkiem sporo: http://www.metropolis-koblenz.de/main/p ... se-mdm.htm
Więcej zdjęć z filmu ze strony Benefiz Projekte (2 strony fotek :) ): http://www.cine-coblenz.com/main/mdm/index.htm - gangsterskie spojrzenie: :mrgreen:

Obrazek :>
Ostatnio zmieniony sob sie 30, 2008 16:45 przez shizonek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Thomas na tych zdjęciach wygląda jak prawdziwy gangster :mrgreen: (albo policjant :wink: )

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

jak tajny policjant
alunia13

Post autor: alunia13 »

No no :D
Mnie rozbroiły te fotkixD Cholercia wgrac sie nie chcą <młotek>
"You can win, If You want..."
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

kto wie może zamiast u siebie starego osiedlowego zobaczymy Thomasa :lol: :lol: :lol: xD
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Thomasowi pasowała by rola jakiegoś szefa gangu czy coś w tym stylu...bo w mundurze policjanta raczej źke by mu było :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Thomas zagrał w tym filmie ganstera, a konkretnie złodzieja-porywacza.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Kuba.K.

Post autor: Kuba.K. »

Thomasa Andersa wroli aktora jeszcze nie widziałem, ale mam nadzieję że zobaczę na dużym ekranie :wink:

Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Awatar użytkownika
secret_girl

Post autor: secret_girl »

eee...super!ma talent :D :lol:
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Fragment filmu Muhle Dame Mord. Może będzie więcej części ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

To jest niesamowite, ogromne wrażenie zrobił na mnie ten filmik. Nigdy w życiu nie podejrzewałam, że Thomas może miec takie zdolności aktorskie. Nie ukrywam, że chętnie zobaczyłabym Thomasa na dużym ekranie, na pewno byłoby to dla mnie ogromne przeżycie. Bombowa akcja z bronią w ręku, jak w Jamesie Bondzie. Uwielbiam filmy z Jamesem Bondem, a ta akcja mi go właśnie przypomniała. Chętnie obejrzałabym więcej części tego filmu, bo to bardzo ciekawe. Gasolina91 ma rację, ja też nie widzę Thomasa w mundurze policjanta. Jak dla mnie Thomas w akcji jak najbardziej, bo lubię jak się coś w filmie dzieje ciekawego jak np. rabunki, ucieczki czy akcje z bronią w ręku. Pozdrawiam :D
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

IndependentGirl pisze:Fragment filmu Muhle Dame Mord. Może będzie więcej części ;)
Nawet fajny urywek filmu z udziałem Thomasa. Nawet Thomas pasuje do tej roli. Taki latynosik z szyderczym uśmieszkiem. :wink: Nie wygląda to na porywający film ale mnie w napięciu troszkę trzymał. :wink:
Najlepszy motyw na koniec. Thomas mówi do swojego kompana;"No przestań, jesteśmy w końcu przyjaciółmi". A tamten: "Na 2 milinoach przyjaźń się kończy". :D Tak ogólnie Thomas mógł tam trochę poranić towarzystwo w strzelaninie i samemu jako ranny w nogę kuśtykać za też ranną swoją ofiarą. Byłoby większe napięcie. Dorwie go/ją czy jej nie dorwie. :mrgreen:
MTalkingusia28 pisze:bo lubię jak się coś w filmie dzieje ciekawego jak np. rabunki, ucieczki czy akcje z bronią w ręku. Pozdrawiam :D
No no, niezłe z ciebie ziółko, takie zainteresowania. Żartuję. :mrgreen: Ja też bardzo lubię filmy z Bondem, dobre filmy akcji i horrory, itp. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Chciałbym zobaczyć Thomasa w roli nowego Bonda :) tylko powinien do niej nieco wyszczupleć :wink:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Fajnie,że ktoś zamieścił w necie fragment tego filmu z Thomasem.Powiem szczerze,że uśmiałam się,a już w ogóle rozwaliło mnie jak Thomas zapalił papierosa :lol:
ODPOWIEDZ