Przedstawcie się :)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Przedstawcie się :)
Owszem, było, ale minęło i nie ma co do tego wracać 
Jak piszesz tak cię widzą.
- sebasoul
- Kontakt:
Dzień dobry wszystkim 
Krótko o mnie: Sebastian (SebASoul), rocznik 1978, Gdynia
Generalnie lubię mnóstwo rzeczy... nie będę tu wymieniał wszystkiego, aby nie zanudzać....tu skupię się bardziej na temacie
Jestem fanem m.in. twórczości Dietera Bohlena "od dziecka", ale w sumie tej szybszej bo generalnie nie przepadam za balladami (mam tu na myśli głównie Modern Talking, Blue System, C.C. Catch) i w sumie tak mi zostało do rozpadu (tego drugiego) MT i pojawienia sie filmu "Dieter, der film".
To co teraz tworzy Dieter, to w sumie nie wiem za bardzo (czasu mało na śledzenie), ale to co miałem okazję usłyszeć na YouTube (finaliści niemieckiego Idola) to już chyba nie do końca do mnie przemawia...
To tyle tytułem wstępu
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Seba
Krótko o mnie: Sebastian (SebASoul), rocznik 1978, Gdynia
Generalnie lubię mnóstwo rzeczy... nie będę tu wymieniał wszystkiego, aby nie zanudzać....tu skupię się bardziej na temacie
Jestem fanem m.in. twórczości Dietera Bohlena "od dziecka", ale w sumie tej szybszej bo generalnie nie przepadam za balladami (mam tu na myśli głównie Modern Talking, Blue System, C.C. Catch) i w sumie tak mi zostało do rozpadu (tego drugiego) MT i pojawienia sie filmu "Dieter, der film".
To co teraz tworzy Dieter, to w sumie nie wiem za bardzo (czasu mało na śledzenie), ale to co miałem okazję usłyszeć na YouTube (finaliści niemieckiego Idola) to już chyba nie do końca do mnie przemawia...
To tyle tytułem wstępu
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Seba
pozdrawiam
www.SebASoul.com
www.SebASoul.com
- Tom
Witam wszystkich, mam na imię Tomek(Tom).
Jestem z Modern Talking od ich samego początku.
Oj ...troche się już tych lat nazbierało.
Ale to nic niezmieniło ---nadal są moim NUMBER 1
Jestem z Modern Talking od ich samego początku.
Oj ...troche się już tych lat nazbierało.
Ale to nic niezmieniło ---nadal są moim NUMBER 1
You're My Heart, You're My Soul
- Varcetti
- Kontakt:
Witam wszystkich !!
Jestem Varcetti (Darek) i mieszkam we Włocławku. Moim obecnym zajęciem jest nauka w liceum ogólnokształcącym a także programowanie. Interesuję się także hokejem (głównie NHL).
Z muzyką Dietera spotkałem się już dość dawno ale od roku zajmuje się tym 'na poważnie'. Utwór Modern Talking - Sexy Sexy Lover kojarzy mi się z dzieciństwem
Na moderntalking.pl zaglądałem już wcześniej ale dopiero teraz podjąłem decyzję o rejestracji.
Na razie to tyle, pozdrawiam, Varcetti
Jestem Varcetti (Darek) i mieszkam we Włocławku. Moim obecnym zajęciem jest nauka w liceum ogólnokształcącym a także programowanie. Interesuję się także hokejem (głównie NHL).
Z muzyką Dietera spotkałem się już dość dawno ale od roku zajmuje się tym 'na poważnie'. Utwór Modern Talking - Sexy Sexy Lover kojarzy mi się z dzieciństwem
Na moderntalking.pl zaglądałem już wcześniej ale dopiero teraz podjąłem decyzję o rejestracji.
Na razie to tyle, pozdrawiam, Varcetti
- MichałT
Witam! Nazywam się Michał i mam 14 lat.
Fanem Muzyki Dietera jestem zaledwie od 4 lat, a na tę stronę zaglądam dopiero od roku (od niedawna mam założony Internet
) a na zarejestrowanie się na forum, zdecydowałem się dopiero wczoraj. Kocham wszystkie piosenki w jakikolwiek powiązane z Bohlenem, ale nie tylko, bo uwielbiam też inne zespoły, szczególnie te z lat 80-tych

Moje GG: 2887958
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Fanem Muzyki Dietera jestem zaledwie od 4 lat, a na tę stronę zaglądam dopiero od roku (od niedawna mam założony Internet

Moje GG: 2887958
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Ostatnio zmieniony wt lip 22, 2008 0:33 przez MichałT, łącznie zmieniany 2 razy.
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- tanathos
Witam wszystkich,
mam na imię Artur, mam 21 lat
z muzyką M.T. zetknąłem się po raz pierwszy w 1998 roku
od tamtej pory konsekwentnie staram się ją popularyzować gdzie się da
cały czas staram się pozatym uzupełniac moją kolekcję związaną z tą muzyką.
w związku z twórczością Thomasa i Dietera interesują mnie nie tylko aspekty muzyczne, ale także techniczne, plastyczne, społeczne, socjologiczne i prawne:-)
chętnie podyskutuję na różne tematy, moje gg 9090443
pozdrawiam
mam na imię Artur, mam 21 lat
z muzyką M.T. zetknąłem się po raz pierwszy w 1998 roku
od tamtej pory konsekwentnie staram się ją popularyzować gdzie się da
cały czas staram się pozatym uzupełniac moją kolekcję związaną z tą muzyką.
w związku z twórczością Thomasa i Dietera interesują mnie nie tylko aspekty muzyczne, ale także techniczne, plastyczne, społeczne, socjologiczne i prawne:-)
chętnie podyskutuję na różne tematy, moje gg 9090443
pozdrawiam
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Witam Wszystkich Fanów
Od ponad roku czytam tą super strone, ale dopiero teraz się uaktywniam jako uczestnik forum.
ArCrack -świetna robota:).
Z Modern Talking jestem od roku 1985 (sporo latek mineło) i do tej pory jest to moja ulubiona muzyka. Ogólnie uwielbiam dyskotekowe klimaty lat 80 -tych ( czyli muzykę która interesuje większość osób odwiedzających tą stronę) a także inne odmiany muzyki; jak lżejszy i cięższy rock:). Na bieżąco śledzę poczynania obu panów z MT. Jestem pod ogromnym wrażeniem "nowego" Thomasa.
Byłem na koncercie w Spodku w Katowicach Blue System (udało mi się otrzymać od Dietera Bohlena zdjęcie z autografem)oraz Modern Talking w 1998 roku.
Pozdrawiam i do "czytania"
night auditor
Od ponad roku czytam tą super strone, ale dopiero teraz się uaktywniam jako uczestnik forum.
ArCrack -świetna robota:).
Z Modern Talking jestem od roku 1985 (sporo latek mineło) i do tej pory jest to moja ulubiona muzyka. Ogólnie uwielbiam dyskotekowe klimaty lat 80 -tych ( czyli muzykę która interesuje większość osób odwiedzających tą stronę) a także inne odmiany muzyki; jak lżejszy i cięższy rock:). Na bieżąco śledzę poczynania obu panów z MT. Jestem pod ogromnym wrażeniem "nowego" Thomasa.
Byłem na koncercie w Spodku w Katowicach Blue System (udało mi się otrzymać od Dietera Bohlena zdjęcie z autografem)oraz Modern Talking w 1998 roku.
Pozdrawiam i do "czytania"
night auditor
-
arras09
Witam
Arek, Szczecin, z MT od Cheri Cheri Lady, z tą stroną anonimowo od początku, wcześniej na stronce Sebastiana siedziałem, a jeszcze wcześniej... Kasprzak+kasety wiskord+stilon
... czy ktoś to jeszcze jeszcze pamięta?
Arek, Szczecin, z MT od Cheri Cheri Lady, z tą stroną anonimowo od początku, wcześniej na stronce Sebastiana siedziałem, a jeszcze wcześniej... Kasprzak+kasety wiskord+stilon
- Mateusz
Witam, pod jakim nickiem udzielałeś się u Sebastiana?
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
arras09
Dawno było i nie pamiętam, arras; arro: arek, coś w tym stylu muisało być. Zwykle anonimowy jestem na forach. W każdym razie nie "król" - pamiętasz? Miło wspominam tamtą stronkę, dowiedziałem się wielu rzeczy na temat MT, o których nie miałem pojęcia.
- Mateusz
No z niejakim KROLEM to mieliśmy niezłe przejścia
Pytam bo kiedyś u Sebastiana udzielał się mój dawny znajomy też Arek który pomógł mi skompletować dawno temu płyty MT i BS kiedy nie miałem jeszcze internetu a nie wszystko dało się kupić w Częstochowie - miał nick Arikeny i tak sie zastanawiałem czy to nie on przypadkiem 
A strona Sebastiana rzeczywiście miała swój klimat, tymbardziej ze to pierwsza o MT na którą wszedłem
A strona Sebastiana rzeczywiście miała swój klimat, tymbardziej ze to pierwsza o MT na którą wszedłem
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- .:Piotr:.
Witam wszystkich! Mam na imię Piotr i mam 14 lat.
Fanem Modern Talking i Blue System jestem od niedawna bo tylko 3 lata, a forum zaglądałem od pół roku. Na zarejestrowanie zdecydowałem się dopiero dziś .
Kocham również muzykę z lat 80-tych.
Pozdrawiam wszystkich fanów.
Fanem Modern Talking i Blue System jestem od niedawna bo tylko 3 lata, a forum zaglądałem od pół roku. Na zarejestrowanie zdecydowałem się dopiero dziś .
Kocham również muzykę z lat 80-tych.
Pozdrawiam wszystkich fanów.
.....:Who Will Love You like I do:.....
-
Agi
Witam wszystkich na forum
Mam na imię Agnieszka i jestem fanką Modern Talking i tworczości Bohlena. Słucham też C C Catch, Blue System, Thomasa Andersa i od niedawna Systems In Blue.
________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

- shizonek
Mnie stuknęła już 30tka, wiec pewnie należę tu do 'starszyzny'.
MT lubie posłuchać niezobowiązująco (nie śmiem nazywac się fanką), fajna, nieskomplikowana muza - aczkolwiek dośc odległa od moich klimatów muzycznych (czasem nawet bardzo). Na forum niniejsze natknęłam się już wiele razy, teraz w końcu się zarejestrowałam, do czego kopa dał mi krótki, acz świetny występ Thomasa Andersa w Sopocie. Witam wszystkich. 
-
Blue
dzień dobry. w sumie dobry wieczór 
zagorzałą fanką MT byłam 10 lat temu, i chociaż gusta muzyczne trochę mi się pozmieniały, do dziś mam wszystkie płyty i od czasu do czasu słucham sobie wspominając czasy podstawówki
coś o mnie: kobieta, 23 lata, od października rozpoczynam studia mgr, pracuję - najbardziej waleczne 50 kg w urzędzie pracy w moim mieście
z conajmniej jedną z osób na tym forum mam kontakt gg, możliwe że po tym co napisałam o sobie mnie rozpozna. a cała reszta Was, której nie znam - mam nadzieję że przyjmie mnie ciepło do swego licznego grona
zagorzałą fanką MT byłam 10 lat temu, i chociaż gusta muzyczne trochę mi się pozmieniały, do dziś mam wszystkie płyty i od czasu do czasu słucham sobie wspominając czasy podstawówki
coś o mnie: kobieta, 23 lata, od października rozpoczynam studia mgr, pracuję - najbardziej waleczne 50 kg w urzędzie pracy w moim mieście
z conajmniej jedną z osób na tym forum mam kontakt gg, możliwe że po tym co napisałam o sobie mnie rozpozna. a cała reszta Was, której nie znam - mam nadzieję że przyjmie mnie ciepło do swego licznego grona
- Adi
Nie pożałujesz. Witamy w klubie. Panuje tu przemiła atmosfera. Jak miałbym porównać to znacznie milsza niż na niektórych odwiedzanych przeze mnie forach (zwłaszcza takim jednym, które nie najlepiej wspominam) Pozdrawiamshizonek pisze:Na forum niniejsze natknęłam się już wiele razy, teraz w końcu się zarejestrowałam